Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zájmena a pády Adjust the pronouns between slash marks to fit the context. Remember to use the correct case. Vzor: Pozdravuj od /já/ rodiče. Pozdravuj.
Advertisements

Beseda s paní spisovatelkou
Nejprve si Přečtěte pozorně text
JÁ A MOJE ŽENA.
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Knížka, kterou mám ráda :Tajemství duchů Moje zvláštní schopnosti
Moje vlast, moje bydliště Pověst o Libuši VY_32_INOVACE_15 Sada 9
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
Příběh o smutném pejskovi. Příběh, který rád vyprávím, aby jste věděli, že i lidé mohou být krutí na své mazlíčky… Nepamatuji si toho moc o místě, kde.
Já a vše kolem mě..
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
7. Hospodin zkouší Abrahámovou důvěru – má obětovat svého syna Izáka.
Pohádka o vodníčkovi Vodníčkova rodina
Adaptační kurz
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:Mgr. Petra Pláničková Název: VY_32_INOVACE_377_STAVBA VĚTY Téma: VĚTA JEDNODUCHÁ,
DRAK autor: Kateřina Marková. Trápil obyvatele široko daleko. Když měl hlad, požíral v okolí vše, co mu přišlo pod tlamu. Lidé se ho báli, ale nevěděli,
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Když je nejhůř Když je nejhůř. Byly 2 žáby Žily spolu.
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.
ZÁJMENA Český jazyk 5. ročník ZŠ
O Karkulce Autor:František Šandor.
Výuková prezentace pro 4. ročník ZŠ, Přirodověda Jan Mayer.
V životě lidí mohou nastat neočekávané situace
Jeníček a Mařenka Třídění Odpadu. Žili, byli Jeníček a Mařenka v jednom činžovním domě, kdesi za sedmero horami a sedmero řekami.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.
Pohádka o krtečkovi Autor: Důrková Sára.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Školní výlet 4. třídy Čtyři palice, Perníčky, Zkamenělý zámek, zámeček Karlštejn, Lukásova lípa.
Cyber stalking (pronásledování) Nikol Káninská. Ahoj já jsem Petra a jednoho dne jsem si našla kluka. Jmenoval se Olda. Byl docela super do doby než jsem.
Jakou událost si Židé o Velikonocích připomínají?
23. Josef chtěl zjistit, jestli bratři změnili své chování a litují toho, co způsobil.
O Karkulce Autor: Kroupa Michal 1.Kapitola V jedné rodině žila jedna hodná a milá dívenka. Každý jí měl rád, ale maminka s babičkou jí milovaly ze všech.
Najdi ve větách členy rodiny Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Moje Rodina Sára Bolacká.
MALÁ JARNÍ POVÍDKA.
Nudíte se ????? …..pořiďte si medvídka berňáka …..už klepe!!
Naše třída Já jsem sice přišla v 7. třídě, ale v této třídě jsem spokojená!
Návštěva zoo Denisa Kukrálová. Malý Tomášek měl narozeniny. Přál si malou opičku. Maminka mu řekla, že opičku nedostane, protože je moc drahá a doma by.
Jednou takhle ráno si pejsek a kočička řekli, že půjdou do lesa na jahody. A tak se vydaly do lesa.
CIRKUS PŘEČTĚTE SI POZORNĚ POVÍDKU. Ráno na zelené louce za městem ještě nic nebylo. Rostla tam jen tráva, kterou nikdo nesekal. Když ale šel Jirka.
Základní škola a Mateřská škola Řepníky,
Jezevčí vrch 2.díl.
Škola: Základní škola a Mateřská škola Nečtiny, Nečtiny 39 Název: VY_32_INOVACE_SADA02_ČESKÝ JAZYK_DUM02 Předmět: Český jazyk Ročník: 3. Klíčová.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Pořadí vět VY_32_INOVACE_18 Sada 3 Základní škola T. G. Masaryka,
Interpunkce v souvětí Cvičení.
Odmalička mám ráda dorty, a tak jsem se je naučila péct. Toto je mé první velké dílo (1995)
Příběh Bylo jedno krásné místo na Zemi a jmenovalo se Šumava. A bylo tam ještě jedno krásné místo Lesní království. Rostlo tam hodně.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Křížovka 2. Nejchytřejší savec 4. Co potřebujeme ze vzduchu 1. Pravé.
Jméno autoraMgr. Stanislava Junková Datum vytvořeníkvěten 2013 Ročník2. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
 Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. 
Jak se kluci neuměli spočítat Autor: Šibravová, Poskočilová.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Autor: Mgr. Anna Dyková Název: VY_12_INOVACE_31_Dvojice slov
Vy_32_INOVACE_79_Přísudek 7.třída
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Mou dobrou zprávu hlásej
Čteme, i když to neumíme. Pozoruj obrázky a snaž se pomoci paní učitelce se čtením. Nakonec tě čeká pár lehoučkých úloh. Autorem materiálu a všech jeho.
VĚTA JEDNOČLENNÁ A DVOJČLENNÁ
Zájmena pravopis Kdo? Nikdo? Já! Někdo? Všichni?.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police n. M.,
VY_32_INOVACE_19 19 Vím, co čtu IV. autor: Mgr. Jana Kobylková
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
MISTR JAN HUS A HUSITSKÉ VÁLKY
Český jazyk a literatura 3. ročník
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Nejdřív jsme si ukázali, co kočička s pejskem do dortu všechno dali.
Transkript prezentace:

Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová

1.Kapitola Jednou v jednom stavení žil pejsek Puntík se svou maminkou a Svými bratry a sestrami. Puntík se jmenoval proto, že měl na Hrudi jeden bílý puntík. Puntík ten puntík ale vůbec neměl rád. Byl moc nešťastný, protože si ho ostatní sourozenci kvůli němu Pořád dobírali a nechtěli si s ním kvůli tomu hrát. Puntík byl Moc nešťastný.,,Všichni bráškové a sestřičky jsou celí krásně Černí nebo hnědí jen já mám takový ošklivý puntík. A ještě Takové protivné jméno které mi ho pořád připomíná.“

2.Kapitola Jednou v létě se štěňátka rozhodla, že si půjdou hrát za dům Na louku. Puntík chtěl jít s nimi, ale oni ho mezi sebou nechtěli. Nakonec mu však dovolili, aby šel a tak se všichni rozloučili s Maminkou, slíbili, že budou brzy doma a šli. Cestou si zpívali, Poskakovali a hráli si.

Pokračování 2.kapitoly A jak tak si hrály, ani jeden si z nich nevšiml, že se začalo Stmívat, když najednou černočerná tma. Štěňátka se vyděsila.,,Co teď?“,,Co teď?“,,Co teď?“ Volalo jedno přes druhého. Všichni dostali ohromný strach. V křoví pořád něco šustilo a Štěňátka se bála, že si pro ně jdou ošklivá strašidla.

3.Kapitola Všichni se chtěli vrátit domů, ale byli moc, moc daleko a v té tmě neviděli na cestu. Když najednou se ukázal malý paprsek světla Který je dovedl domů. A ten paprsek, ten paprsek byl ten puntík Puntíka, a to ho Puntík tak neměl rád. A když vyrostl stal se Vůdcem smečky a vždy svítí na cestu svým štěňátkům.