Vítejte!!!!!!!!! Vítejte v mých nowinách!Jsem moc ráda že mi paní ředitelka dovolila dělat své nowiny. Hned na začátek vám sem dám obsah a potom huráá.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třebaže nejsi věřící, podívej se a popřemýšlej.
Advertisements

JÁ A MOJE ŽENA.
Milé děti, díváte se dobře kolem sebe?
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Každé ráno začíná život....
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Montessori Prachatice, ZŠ Národní
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Vytvořila: Kristina Thielová
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý.... Halo tady je Claudia Hofhuberová. Nemohu dostat z počítače disketu... Helpdesk: Stiskla jste tlačítko.
Dopisy učitelům.
V í š, k d o j s e m ? Jsem ta, s kterou společně žiješ po celý den.
Budu vám vyprávět příběh o buláncích. Ta vochomůrka je jeho domovem. Ten víc červený se jmenuje Uzlík. Dobrý den,nevít e kde je Mazlík? Ty o tom nevíš?Včera.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Patronus 21/05 Zaslala Cho.
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
Otče, odpusť mi, já jsem zhřešila Řekni mi, dcero, jaké jsou Tvé hříchy?
3.wydání 3.wydání Hmm nemám nápady.jé teď mě něco napadlo přidám sem fotky naší školy.
Masarykovo gymnázium.
Hawa Bah. Kontaktovali jsme neziskovou organizaci Wontanara a vybrali si adoptivn í d í tě - 11letou holčičku Hawu Bah z Guinei. „ Udělej něco dobr é.
Úvod Tyto nowiny sice nebudou dost zajímavé ale budou poslední za dlouhou dobu. Tyto nowiny sice nebudou dost zajímavé ale budou poslední za dlouhou dobu.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218
Possessive Pronouns In each of the following sentences, change the possessive pronouns from singular to plural and vice versa. Vzor: Mám jeho sešity. Mám.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Vanilkové Rohlíčky Co potřebuješ? Připrav si…
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Hledat lásku. Nesmysl - říká rozum. Směšné - tvrdí hrdost
Jsi Bůh, jsi náš Pán, zpíváme: jsi Bůh, jsi náš Pán, ať každý ví, jak nádherný jsi Pán. Chris Tomlin.
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
MOJE RODINA Josef Novák.
PROJEKT:ZVDĚLÁVACÍ INTERNETOVÉ KLUBI TÉMA:MOJE KNIHA JMÉNO:SARA SURANI.
Úvodní č lánek Vítám vás u našich novin.Já Ginny Weasleyová Vám sem budu psát různé novinky. Zde je obsah prvního čísla: Bradavice shánějí studenty a učitele!!!!
Karolinka-město ve kterém žiji
Moc se omlouvám že se ještě neučíme Moc se vám všem omlouvám že se ještě neučíme.Měla jsem to velice těžké ve škole.Máme moc hodin,takže hodiny nebudou.
INFORMACE Violet byla naší školou adoptována v roce Chodí na univerzitu Maasai Mara, do promoce jí zbývají 2 roky. Studuje obor Sociální práce Rodina.
Je to trochu divné jak se to stalo. I když nejsi věřící, měl(a) by jsi se na to podívat.
Bůh je silou mou 1. Není to náhoda, že život mám, Bůh je silou mou. (2x) Ref: Chci s Vámi být každý den, chci s Vámi být každý den, chci s vámi být každý.
Moje osoba.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Hi hi... Nejlepší hry a aplikace pro Android Natálie Jermanová.
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Qcomputer Vítejte u qcomputer
BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
Popisuje: Vojtěch Zedek
Vítejte v Písmenkově – seznamte se s písmenkem N, n
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Třebaže nejsi věřící, podívej se a popřemýšlej.
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
Čím chci být, až vyrostu Jonáš Dej.
SLOVENSKO 2016.
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
STROM PROFESÍ NAŠÍ RODINY Volba povolání
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Naše 7 Třída.
LŠTĚNSKÝ ZÁMEK IX. ročník -Závěrečné práce
Bilden Sie ein Gespräch
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
On.
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Transkript prezentace:

Vítejte!!!!!!!!! Vítejte v mých nowinách!Jsem moc ráda že mi paní ředitelka dovolila dělat své nowiny. Hned na začátek vám sem dám obsah a potom huráá do článků!!!! Vítejte v mých nowinách!Jsem moc ráda že mi paní ředitelka dovolila dělat své nowiny. Hned na začátek vám sem dám obsah a potom huráá do článků!!!! Něco o mně Něco o mně Rozhovor s paní ředitelkou Rozhovor s paní ředitelkou Něco o naší škole Něco o naší škole

Já já já  Zde na obrázku mát mě Jill Lyndonovou.  Jsem druhá redaktorka našich bradavických nowin  Chodím do nebelvíru

Rozhovor s paní ředitelkou R:Dobrý den R:Dobrý den Ř:Dobrý den Ř:Dobrý den R:Smím s vámi udělat rozhovor ohledně bradavic? R:Smím s vámi udělat rozhovor ohledně bradavic? Ř:Ale samozřejmě. Ř:Ale samozřejmě. R:Jak děláte že vaše škola tak propaguje? R:Jak děláte že vaše škola tak propaguje? Ř:Ehm mé tajemství Ř:Ehm mé tajemství R:A nechtěla by jste nám to říci? R:A nechtěla by jste nám to říci? Ř:Hmm,Ne Ř:Hmm,Ne Ř:Nebo ano,Propaguji ji v klubopvně na Alíkovi(smích) Ř:Nebo ano,Propaguji ji v klubopvně na Alíkovi(smích) R:Děkuji chtěla by jste něco svým studentům nebo i učitelům vzkázat? R:Děkuji chtěla by jste něco svým studentům nebo i učitelům vzkázat? Ř:Ano chtěla. Ř:Ano chtěla. Ř:Že jsem moc ráda že se přihlásili na mojí školu a doufám že se jim tu líbí. Ř:Že jsem moc ráda že se přihlásili na mojí školu a doufám že se jim tu líbí. R:Děkuji za rozhovor naschledanou R:Děkuji za rozhovor naschledanou Ř:Nemáte zač.Naschle Ř:Nemáte zač.Naschle

O bradavicích! Máme tu 4koleje-Nebelvír,Havraspár,Mrzimor a Zmijozel Máme tu 4koleje-Nebelvír,Havraspár,Mrzimor a Zmijozel V každé koleji bude poměrně stejně studentů. V každé koleji bude poměrně stejně studentů. Blízko Bradavic je hezká vesnička Prasinky Blízko Bradavic je hezká vesnička Prasinky do které se ale smí jen když bude vyhlášení že se jde do Prasinek. do které se ale smí jen když bude vyhlášení že se jde do Prasinek. Ředitelkou naší školy je Ginny Weasleyová. Ředitelkou naší školy je Ginny Weasleyová. A To bude nejspíše vše takže nashledanou A To bude nejspíše vše takže nashledanou