Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Moc se omlouvám že se ještě neučíme Moc se vám všem omlouvám že se ještě neučíme.Měla jsem to velice těžké ve škole.Máme moc hodin,takže hodiny nebudou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Moc se omlouvám že se ještě neučíme Moc se vám všem omlouvám že se ještě neučíme.Měla jsem to velice těžké ve škole.Máme moc hodin,takže hodiny nebudou."— Transkript prezentace:

1

2 Moc se omlouvám že se ještě neučíme Moc se vám všem omlouvám že se ještě neučíme.Měla jsem to velice těžké ve škole.Máme moc hodin,takže hodiny nebudou úplně pravidelné.Do “ZPRÁVY PRO STUDENTY“ vám napíši rozvrh hodin.Byla Na mých hodinách mějte prosím práce hotovy do týdne. Paní ředitelka Ginny Weasleyová

3 Kdy se začne učit Takže učit by se mělo začít již v pondělí.Předem ale upozorňuji že nebudete mít všechny předměty.Já s paní profesorkou Grangerovou by jsme nezvládali všechny hodiny.Každá si budeme učit svoje.Jestliže nějaký student či studentka vědí o někom kdo by chtěl učit bude tu vítán.

4 A teď základní info o hodinách Hodiny budou tady na škole.Profesoři mi ji vždy pošlou na e-mail.Každý profesor boduje sám za sebe. Mě na hodinách budete mít práce vypracovány maximálně do týdne,nebo vám strhnu body.


Stáhnout ppt "Moc se omlouvám že se ještě neučíme Moc se vám všem omlouvám že se ještě neučíme.Měla jsem to velice těžké ve škole.Máme moc hodin,takže hodiny nebudou."

Podobné prezentace


Reklamy Google