Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě 13.5.2009 Aula Biskupského gymnázia Varnsdorf Učastníkem besedy s významnou osobou, kterou v rámci druhého kola projektu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě 13.5.2009 Aula Biskupského gymnázia Varnsdorf Učastníkem besedy s významnou osobou, kterou v rámci druhého kola projektu."— Transkript prezentace:

1 Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě 13.5.2009 Aula Biskupského gymnázia Varnsdorf Učastníkem besedy s významnou osobou, kterou v rámci druhého kola projektu „Spring Day 2009“ pořádali studenti SPŠ Technické ve Varnsdorfu, byl poslanec Evropského parlamentu JUDr. Vladimír Železný.

2 Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Kdepak jen může být…?

3 Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Omlouvám se, ale posledních deset kilometrů jsme jeli hodinu…

4 Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Proč prodáváme kulturní majetek cizincům? Jak lze vysvětlit tak početnou nepracující „spodinu“ obyvatelstva? Proč se politici mezi sebou neustále hádají?

5 Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Nemohu s vaším názorem souhlasit. Co myslíte výprodejem kulturního dědictví cizincům? Pokud nějaký cizinec zakoupí a zrekonstruuje například nemovitost, zůstane takový opravený objekt stále v naší zemi.

6 Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Spodinu si tvoříme sami. A to ničím jiným, než velkou tolerancí a nemístně štědrým sociálním systémem, který tuto skupinu obyvatel k práci nijak nemotivuje.

7 Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Politici se mezi sebou přít musí. Bez konstruktivního oponování se lze jen těžko dobrat přínosného řešení. Na první pohled líbivá shoda je často pouze maskováním lhostejnosti a lenosti.

8 Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Děláte to dobře, jen tak dál!

9 Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě V tomto s vámi nemohu souhlasit. Politici mohli udělat zejména při vyjednávání podmínek našeho vstupu do EU pro naší republiku mnohem více. Zmíním jenom tradici českého cukrovarnictví, Plzeňského Prazdroje a další původní značky a receptury.

10 Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Závěrem bych chtěl vám všem mladým lidem doporučit nepodceňovat výuku jazyků. Pro potřeby integrované Evropy bude vždy vysoká poptávka po tlumočnících a překladatelích. Dobrá znalost cizího jazyka vám umožní, abyste vždy, stejně jako teď tady, zaujali místa v předních řadách. Přeji úspěch všem vašim projektům a těším se na naše další společné shledání.


Stáhnout ppt "Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě 13.5.2009 Aula Biskupského gymnázia Varnsdorf Učastníkem besedy s významnou osobou, kterou v rámci druhého kola projektu."

Podobné prezentace


Reklamy Google