Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Úvodní č lánek Vítám vás u našich novin.Já Ginny Weasleyová Vám sem budu psát různé novinky. Zde je obsah prvního čísla: Bradavice shánějí studenty a učitele!!!!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Úvodní č lánek Vítám vás u našich novin.Já Ginny Weasleyová Vám sem budu psát různé novinky. Zde je obsah prvního čísla: Bradavice shánějí studenty a učitele!!!!"— Transkript prezentace:

1 Úvodní č lánek Vítám vás u našich novin.Já Ginny Weasleyová Vám sem budu psát různé novinky. Zde je obsah prvního čísla: Bradavice shánějí studenty a učitele!!!! Něco o Mně. Ministerstvo zatklo uprchlého vraha!!!!!!

2 Bradavice shání studenty,učitele a skřítky Škola čar a kouzel v bradavicích mě požádalo abych do nowin napsala že škola i nadále shání studenty,učitele a skřítky a proto vás všechny žádám aby jste poslali sovu nadaným kouzelníkům s tím že v našich Bradavicích mají vždy volnou ruku Škola čar a kouzel v bradavicích mě požádalo abych do nowin napsala že škola i nadále shání studenty,učitele a skřítky a proto vás všechny žádám aby jste poslali sovu nadaným kouzelníkům s tím že v našich Bradavicích mají vždy volnou ruku

3 N ě co o mn ě Ve skutečnosti já jsem ředitelka Bradavic.Píši nowiny protože mě baví dělat rozhovory s lidmi atd.V Bradavicích jsem zavedla osobní nowiny protže mi to připadalo dobrý vědět co se v bradavicích děje.Kdo by chtěl čítśt děního věštce ať si ho kupuje vaše Ginny Weasley

4 Ministerstvo zatklo uprchlého vraha!!! Moc dobře vím že tohle nejsou zprávy o škole ale myslím že tohle by zde mělo být.Ministerstvo konečně zatkli uprchlého vraha Jacka Bontoma kterému hrozí až 20let v Azkabanu!!!! Moc dobře vím že tohle nejsou zprávy o škole ale myslím že tohle by zde mělo být.Ministerstvo konečně zatkli uprchlého vraha Jacka Bontoma kterému hrozí až 20let v Azkabanu!!!!


Stáhnout ppt "Úvodní č lánek Vítám vás u našich novin.Já Ginny Weasleyová Vám sem budu psát různé novinky. Zde je obsah prvního čísla: Bradavice shánějí studenty a učitele!!!!"

Podobné prezentace


Reklamy Google