Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Úvod Tyto nowiny sice nebudou dost zajímavé ale budou poslední za dlouhou dobu. Tyto nowiny sice nebudou dost zajímavé ale budou poslední za dlouhou dobu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Úvod Tyto nowiny sice nebudou dost zajímavé ale budou poslední za dlouhou dobu. Tyto nowiny sice nebudou dost zajímavé ale budou poslední za dlouhou dobu."— Transkript prezentace:

1 úvod Tyto nowiny sice nebudou dost zajímavé ale budou poslední za dlouhou dobu. Tyto nowiny sice nebudou dost zajímavé ale budou poslední za dlouhou dobu. Proč tu nebudu! Our hymna Na závěr komentík

2 Proč tu nebudu!!!!!!!!!!!!! Je mi to líto ale nechce se mi psát nowiny když tu nebude ředitelka.Mám sice heslo i já takže se sem v poho dostanu ale opravdu nemám chuť psát nowiny když škola nebude v provozu.Možná na školu někdy příjdu ale mockrát to nebude Je mi to líto ale nechce se mi psát nowiny když tu nebude ředitelka.Mám sice heslo i já takže se sem v poho dostanu ale opravdu nemám chuť psát nowiny když škola nebude v provozu.Možná na školu někdy příjdu ale mockrát to nebude

3 Česká verze  Bradavice, Bradavice, Brada Bradavice, Každý z nás chce vědět víc, než ví, Ať jsme ještě hloupí jelimánci, Nebo nám už vlasy šediví. Našim hlavám může jenom prospět, Když se tady něco naučí, Teď je v nich vzduch a spousta much, Prachu a starých pavučin. Učte nás všecko, co za to stojí, A co leckdo z nás už zapomněl, Pomozte nám a každý sám, Zvládne víc, než by vůbec měl.

4 Anglická verze Hogwarts, Hogwarts, Hoggy Warty Hogwarts, Teach us something please, Whether we be old and bald, Or young with scabby knees, Our heads could do with filling, With some interesting stuff, For now they're bare and full of air, Dead flies and bits of fluff, So teach us things worth knowing, Bring back what we've forgot, Just do your best, we'll do the rest, And learn until our brains all rot. Hogwarts, Hogwarts, Hoggy Warty Hogwarts, Teach us something please, Whether we be old and bald, Or young with scabby knees, Our heads could do with filling, With some interesting stuff, For now they're bare and full of air, Dead flies and bits of fluff, So teach us things worth knowing, Bring back what we've forgot, Just do your best, we'll do the rest, And learn until our brains all rot.

5 Komentík K tomuto číslu připojím i anketu a diskuzi.V anketě hlasujte prosím po pravdě a v diskuzi si moc nenadávejte Jill Lyndonová Jill Lyndonová


Stáhnout ppt "Úvod Tyto nowiny sice nebudou dost zajímavé ale budou poslední za dlouhou dobu. Tyto nowiny sice nebudou dost zajímavé ale budou poslední za dlouhou dobu."

Podobné prezentace


Reklamy Google