Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výuka anglického jazyka a pobyty v zahraničí

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výuka anglického jazyka a pobyty v zahraničí"— Transkript prezentace:

1 Výuka anglického jazyka a pobyty v zahraničí
Markéta Macháčková,4.ročník

2 Firstly,lets talk about English lessons…
These people are our experienced teachers(school year 2008/2009), from left to right: Jana Hrbatschová, Mgr. Doubrava Pavlatová, Mgr. Věra Lanková, Mgr. Hana Palkovičová, Veronika N. Švarcrová.

3 Secondly,…here we go….some of our rooms,where we study,get bad marks or good marks (it depends on how lazy we are to study..

4 One of many ways how to improve your language skills is ,of course,go abroad to study this particular language. You can choose long-time language courses, which are good ways how to learn something about culture,habits and how to speak in normal way… Or short-time language course,which means to be exchanged with another student from different country, so that you can improve your English and get some new experiences..

5 I suggest visiting these countries
Australia UK Canada USA Ireland

6 Look at this picture,what can you see?Yes,ours books…
New Headway elementary New Headway Pre-Intermediate New Headway intermediate New Headway Upper-Intermediate

7 A ted zpátky do češtiny! Jak jistě víte, naše škola má několikaletou tradici s výměnnými pobyty, ze kterých si naši studenti každoročně příváží spoustu nových zážitků a navazují nová přátelství se stejně starými studenty z Itálie,Německa a Francie…….

8 Itálie Tradiční podzimní návštěva historického městečka Olevana Romana studenty 1. ročníku, kvinty a 2. ročníkus vyučujícími. Hostitely jsou olevanské rodiny, starající se o studentovo pohodlí a zajištující relaxaci v podobě jimi sestaveného programu po celodenním chození po památkách ve městech jako jsou Benátky, Rím či renezanční Florencie.

9 Francie Každoroční týdenní pobyt studentů v rodinách žijících v městečku Besançon, kdy studenti poznají samotné město či sousedící region Burgundsko.

10 Německo Oblíbené výměnné pobyty se studenty z Michelstadtu se konají taktéž na podzim. Žáci mohou navštívit Frankfurt nad Mohanem a jeho letiště, Heidelberg či hlavní město Hessenska Wiesbaden.

11 V dnešní době se s angličtinou uplatníte téměř v každé zemi,takže je dobré ji rozumět a umět použít v praxi, ale znát jen ji a váš mateřský jazyk nestačí. Naše škola si je toho vědoma a proto Vám nabízí možnost si vybrat z množství výměnných pobytů, které vám dozajista poslouží zdokonalit se i v druhém jazyce, který jste si vybrali či vyberete studovat na naší škole.Tak toho využijte a nebudete litovat!


Stáhnout ppt "Výuka anglického jazyka a pobyty v zahraničí"

Podobné prezentace


Reklamy Google