Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hi hi... Nejlepší hry a aplikace pro Android Natálie Jermanová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hi hi... Nejlepší hry a aplikace pro Android Natálie Jermanová."— Transkript prezentace:

1 Hi hi... Nejlepší hry a aplikace pro Android Natálie Jermanová

2 Úvod  Kvůli častému používání aplikací a hraní her, jsem se rozhodla udělat přehled nejlepších (neplacených) aplikací a her pro operační systém Android. Android i systém Apple jsou asi nejpoužívanější. Proto se ode mě dočkáte i něco pro “appláky“. Budu hodnotit z mé strany pohledu...  Ukážeme si nejnovější věci, pak staré klasiky jako jsou třeba Angry birds... Dále slovníky, které mohou pomoci při výuce, ale také v běžném životě.  Doufám, že se Vám bude článek líbit a možná si i něco nainstalujete do svých mobilů a tabletů.

3 Kde najdu obchod Play ?  Obchod Play, nebo tzv. Market máte v menu smartphonu, nebo už rovnou na ploše (nedá se smazat). A odtud budeme stahovat všechny aplikace, hry atd.

4 Hry..také pro Apple..

5 Hry..také pro Apple..

6 Hry Komu kreslíme obrázek Co máme nakreslit Barvy, které máme Ikonky pro kreslení, gumování... Zde si kupujeme další barvy za ušetřené mince Hotový obrázek..také pro Apple..

7 Aplikace..také pro Apple.. Základní podoba Evernotu na iPhonu Textová poznámkaZvuková poznámka

8 Aplikace..také pro Apple..

9 Aplikace

10 Děkuji za pozornost a můžete si přečíst další z mých článků... Příště – Nejlepší hry a aplikace od Applu Naty J.... A pište na náš email: casopis.fani@zsmetelkovo.cz


Stáhnout ppt "Hi hi... Nejlepší hry a aplikace pro Android Natálie Jermanová."

Podobné prezentace


Reklamy Google