PROJEKT VIZIONÁŘI 2012 Praha, 4. 12. 2012. O sdružení CzechInno Zájmové sdružení právnických osob, základním cílem podpora inovačního podnikání v ČR.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Hana Procházková (Úřad práce Pardubice)
Advertisements

Univerzita a společenství průmyslových podniků Ivo Vondrák VŠB - Technická univerzita Ostrava
V ÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ ABC Rok 2012.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Dotazníkové šetření v rámci projektu RIS – podnikatelská část JVM-RPIC, spol. s r.o. Ing. Jakub Křižka Tel
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
1 Grantové schéma Vyrovnávání šancí žen a mužů Národní vzdělávací fond.
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
SVTP ČR v Jihomoravském kraji
Sociální podnikání v ČR Prosinec Sociální podnikání Inovativní přístup k podnikání s pozitivním dopadem na společnost Společensky prospěšné podnikání.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace
Regionální aspekty uvedené v národní politice. Regionální aspekty systému VaV posilování role regionální spolupráce VŠ v oblasti socioekonomického rozvoje.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic.
PRAXE PRO ŽIVOT PRAXE PRO ŽIVOT CZ.1.07/1.1.00/ Projekt určený gastro oborům.
1 Etika podnikání Společenská odpovědnost organizací Ing. Jaroslav Prachař – výkonný ředitel, Korektní podnikání, o.s CEBRE – Kam směřuje Společenská.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
Význam informací a dat a znalostí
Dvě důležité strategie 24. črvna 2004 Jaroslava Barbara Sporková.
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
PROJEKT INNONET Seminář Inovační potenciál ČR Praha,
NOVÝ KONTRAKT MEZI VĚDOU A SPOLEČNOSTÍ? Tereza Stöckelová Sociologický ústav AV ČR, v.v.i.
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © 2006 Ministerstvo průmyslu a obchodu Podpora inovací ve firmách.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR INOVAČNÍ PODNIKÁNÍ A JEHO PODPORA Jan Kofroň Seminář Efektivní marketing PARDUBICE,
ČESKO-POLSKÝ INOVAČNÍ PORTÁL CZESKO-POLSKI PORTAL INNOWACYJNY Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika - Polská republika 2007 – 2013 –Prioritní.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR Číslo projektu – CZ /0024 Zřízení vzdělávacího střediska zařazeného do sítě Science.
122 - Katedra ekonomiky a řízení ve stavebnictví Teorie řízení.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační strategie Manfred Hellmich Inovace 2006 Praha 5. prosince 2006.
co je SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
INOVACE 2011 Pražská rada pro výzkum a ekonomiku (PRVEK) Bohuslav Svoboda Primátor hl. m. Prahy
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Pavel Švejda Inovační potenciál ČR Praha, 10. září 2008.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
1 Regionální inovační strategie RIS. 2 O Regionálních inovačních strategiích Projekty RIS mají za cíl podporu rozvoje regionálních inovačních strategií,
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Role znalostí MANAGEMENTU A MARKETINGU v přípravě pracovníků pro řešení vědecko-výzkumných úkolů Doc. RNDr. Eva Grublová, CSc. Mgr. Daniela Navrátilová.
Podpora podnikání ze SF EU OP Podnikání inovace Globální cíl: zvýšit do konce programovacího období konkurenceschopnost české ekonomiky a.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
NÁSTROJE LOKÁLNÍHO a REGIONÁLNÍHO ROZVOJE
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Podpora VaVaI v rámci Operačního programu Podnikání.
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
Stáž na 8.6. – Jan Fric PřF KSGRR. Hlavní historické milníky SU 1878 – založení (Stockholms högskola) 1960 – transformace na VŠ univerzitního.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Smart Business Festival 2015 Praha, Vozovna Střešovice, Představení projektu Více informací na :
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s. Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, Úvodní plenární sekce INOVACE 2015.
Zájmové sdružení právnických osob OK4Inovace Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Centrum pro výzkum, vývoj a inovace Life for Science. Science for Life.
Více informací na: Projekty sdružení CzechInno na podporu inovačního podnikání David Kratochvíl Seminář Inovační potenciál ČR Praha, 8.
TEZE KOREFERÁTU NA ZÁVĚREČNÉ KONFERENCI PROJEKTU V.I.P. INOVACE – ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Realizátor projektu: BIC Brno,s.r.o. Vedoucí týmu vědecko- pedagogických.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Možná podpora na získání ETV certifikátu z OP PIK Ing. Radek Navrátil, září 2016.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Lidské zdroje jako jedna z priorit RIS3 strategie
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Ing. Veronika Dostálková MBA
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Association of Knowledge transfer organizations and Professionals
Název: Fiktivní firma Autor: Ing. Václav Tomášek
Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s.
CRM v maloobchodní jednotce se sportovním zbožím
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
INOVACE 2017 Petr Očko předseda TA ČR
Transkript prezentace:

PROJEKT VIZIONÁŘI 2012 Praha,

O sdružení CzechInno Zájmové sdružení právnických osob, základním cílem podpora inovačního podnikání v ČR. Naše poslání: všestranný rozvoj a podpora inovačních procesů podpora rozvoje instrumentů znalostní ekonomiky 21. století marketingová a komunikační podpora inovací ve firmách výkon role matchmakera mezi aktéry inovačního systému ČR: firmami jako tvůrci inovací a akademicko-vědeckými institucemi, které vytváří nové znalosti

Cíle činnosti sdružení CzechInno Cíli naší činnosti jsou primárně: Rozšiřování odborných znalostí v oblasti inovací Podpora znalostního transferu mezi výzkumnými a vzdělávacími institucemi a firmami Předávání znalostí a zkušeností z oblasti inovací Využití členství ve sdružení jako akvizičního nástroje pro získávání nových obchodních příležitostí a partnerství Propagace aktivní inovační politiky ve firmách v rámci projektu „Vizionáři“ Podpora navazování neformálních vztahů v rámci projektu Inovační networking „InnoNET“ Sdružení právnických osob na podporu českého podnikání.

Projekt Projekt na podporu inovačního podnikání v ČR Cíle projektu Představit podnikatele, tzv. „Vizionáře“, kteří dokázali inovativně zareagovat na současný hospodářský vývoj Oceňovat podnikatele – Vizionáře, kteří dokázali inovativně zareagovat na vývoj ekonomiky Umožnit sdílení inovačních best practices napříč podnikatelským prostředím. Pomoci těmto „Vizionářům“ s rozšířením jejich inovativního podnikání, služeb a produktů. Projekt i letos vyvrcholí slavnostním večerem a předáním cen vybraným podnikatelům – Vizionářům 2012, kteří budou medializováni prostřednictvím České televize a dalších médií.

Projekt Oceněné subjekty: Společenský přínos Česká televize, divize Nová média Multimediální strategie a šíření vysílání v mobilech, tabletech a počítačích MADETA, a.s. Výrobek s probiotickou kulturou Synbiotec Lipánek Baby Moje ambulance, a.s. Inovace v komunikaci lékařů s pacientem prostřednictvím internetu (telemedicína, online poradna a objednávky, formuláře, registrace aj.) Bio Agens Research and Development – BARD, s.r.o. Chytrá houba Pythium oligandrum – eliminace plísňových nákaz prostřednictvím využití přímého parazitismu

Projekt Oceněné subjekty: Technický přínos Altech, spol.s r.o. Šikmá zvedací plošina IKAROS – využití při přepravě imobilních osob do letadel Čestná uznání EFKO – karton, s.r.o. Uvedení nové kolekce tradičních dětských hraček Igráček s důrazem na využití nových poznatků z dětské psychologie a didaktiky Sivek Hotels Za mimořádný přínos pro domácí a příjezdový cestovní ruch

DĚKUJI ZA VAŠI POZORNOST! David Kratochvíl, MBA předseda řídicí rady CzechInno – zájmové sdružení právnických osob Dukelských hrdinů Praha 7 M: