Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Regionální aspekty uvedené v národní politice. Regionální aspekty systému VaV posilování role regionální spolupráce VŠ v oblasti socioekonomického rozvoje.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Regionální aspekty uvedené v národní politice. Regionální aspekty systému VaV posilování role regionální spolupráce VŠ v oblasti socioekonomického rozvoje."— Transkript prezentace:

1 Regionální aspekty uvedené v národní politice

2 Regionální aspekty systému VaV posilování role regionální spolupráce VŠ v oblasti socioekonomického rozvoje sídel a regionů, regionalizace by neměla dále rozmělňovat roztříštěnou strukturu univerzit a výzkumných institucí (vznik poboček etablovaných universit), regionální úroveň je místem pro novou organizaci vztahů mezi podnikateli a výzkumně-vzdělávacími institucemi založených na aplikaci nových vědecko- výzkumných poznatků v podnikatelské praxi.

3 Role krajských úřadů v oblasti VaV formulace regionální strategie rozvoje VaV v rámci krajských rozpočtů pro podporu VaV, podpora přístupu k národním i unitárním programům (projektům), získávání prostředků z ESF, organizace vědecko-výzkumných parků a VVI, organizaci spolupráce s podnikatelskou sférou a neziskovými resp. veřejně prospěšnými organizacemi v kraji v oblasti výzkumu a vývoje.


Stáhnout ppt "Regionální aspekty uvedené v národní politice. Regionální aspekty systému VaV posilování role regionální spolupráce VŠ v oblasti socioekonomického rozvoje."

Podobné prezentace


Reklamy Google