Cyber stalking (pronásledování) Nikol Káninská. Ahoj já jsem Petra a jednoho dne jsem si našla kluka. Jmenoval se Olda. Byl docela super do doby než jsem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Můj problém s kozou Vypracoval: A05040.
Advertisements

Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Táborová love story Rysové. Hlavní postavy: Kiwi, Rychlonožka, Klouzačka, Srnka, Práče, Skokan, Puchýř a Tučňák Dále hrají: Prskavka, Sojka, Čiperka,
O Veselé kravičce  Milce
Způsobové slovesa Conjugate the infinitives in the following sentences to fit the context. Vzor: (smět) číst ten časopis? Smím číst ten časopis? *Taken.
Byl jednou jeden človíček a cítil se strašně sám a nechtěl žít.
POUŤ Jana bydlí v malé vesnici, kde se většinou nic mimořádného neděje. Dnes je ale všechno jinak. Je sobota a přijela pouť. Maringotky zaparkovaly.
Členění textu, odstavce, osnova
Pekelný advent autor: Jan Sviták.
ZLOZVYKY. Podobenství o marnotratném synu (L 15,11-32) 1212 Ten mladší řekl otci: ‚Otče, dej mi díl majetku, který 12 Na mne připadá.‘ On jim.
Vyjít ze zóny bezpečí , Kolín. Hned nato přiměl Ježíš učedníky, aby vstoupili na loď a jeli před ním na druhý břeh, než propustí zástupy.
Svatba.
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Správné pády I In the following sentences, put the nouns between slash marks into the correct case. Vzor: Přes naše rozdíly zůstanu /tvůj přítel/. Přes.
Constructions with by Rewrite the following sentences using by constructions. Do not change the aspect. Vzor: Chci hrát tenis. Chtěl/Chtěla bych hrát tenis.
Konverzace Máte psa nebo k očku?. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Pohádka o vodníčkovi Vodníčkova rodina
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Všichni jistě víte, že jsem měl nedávno zdravotní problémy. Můj lékař mi po řadě vyšetření teprve nedávno stanovil diagnózu: DPPVV.
ČTYŘI SVÍČKY.
Když je nejhůř Když je nejhůř. Byly 2 žáby Žily spolu.
FTÍPKY s textem a muzikou Sen každého řidiče.
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.
Cyberbullying Neboli kyberšikana.
Albert Camus: Cizinec Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
V životě lidí mohou nastat neočekávané situace
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Nebezpečí na internetu
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Z truhly moudrosti krále Šalamouna
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
O perníkové chaloupce Bylo nebylo….
Simpsnovi. Jednoho dne se Houmr rozhodl, že si najde práci.
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
Buď štědrý a pomáhající… Peníze v církvi a v rodině.
Charles Bukowski Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.
Jednou takhle ráno si pejsek a kočička řekli, že půjdou do lesa na jahody. A tak se vydaly do lesa.
Autor: Adam Škoda Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Ahoj! …nedělaly mu problémy.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Inovace.
holé, rozvité, několikanásobné
Tereza Pecánková.
Příběh Bylo jedno krásné místo na Zemi a jmenovalo se Šumava. A bylo tam ještě jedno krásné místo Lesní království. Rostlo tam hodně.
KYBERŠIKANA Prezentace ke stáži MVČR2, projekt E-SYNERGIE Jana Drlíková.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola a Mateřská škola Halže, příspěvková organizace AUTOR:Světlana Havránková NÁZEV: VY_32_INOVACE_07_ČJ_SPISOVATELÉ A ILUSTRÁTOŘI.
Jak se kluci neuměli spočítat Autor: Šibravová, Poskočilová.
Stalking Jak zlepšit pomoc obětem?
Něco pro dobrou náladu !. Něco pro dobrou náladu !
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Správné pády I In the following sentences, put the nouns between slash marks into the correct case. Vzor: Přes naše rozdíly zůstanu /tvůj přítel/. Přes.
Halloween.
8. třída, ZŠ Mikoláše Alše Matouš Bořkovec
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Skladba 7. ročník
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Autoři: Fojtík David Sobotka David
Vysočany 30 září Nevěda, jak si zlepšit moje dýchání, vydal jsem se zase k našemu rybníčku, podívat se, jak nám jeho okolí zlátne.
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_CJ8_02
VY_32_INOVACE_19 19 Vím, co čtu IV. autor: Mgr. Jana Kobylková
Translation 03/03 Nick už nebyl v tom muzeu dlouho. Nick hasn‘t been to the museum for a long time. Nick nemluví v tom pořadu dlouho. Nick hasn‘t been.
Vymyšlený příběh Běželová
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Pohádka. Před dávnými a dávnými časy,
Šípková Růženka Trochu jinak.
Transkript prezentace:

Cyber stalking (pronásledování) Nikol Káninská

Ahoj já jsem Petra a jednoho dne jsem si našla kluka. Jmenoval se Olda. Byl docela super do doby než jsem se sním rozešla. To jsem asi neměla dělat. Začal mě sledovat po škole a psal mi SMS zprávy. Pronásledoval mě na večírky a schovával se za popelnice a natáčel mě. Chtěla jsem jít na policii, ale on mi vyhrožoval. Prý jestli tam půjdu tak mě zabije. Jednou jsem šla z večeře se svým novým klukem a on nás zase sledoval. Šel za náma a pořád po nás něco házel buď šišky, třešně nebo kamínky.

Když jsem řekla svému klukovi že je to můj bývalí kluk tak se proti němu rozeběhl a srazil ho k zemi. Tam ho zmlátil a natrhl mu ret. Olda poté šel na policii a tam jim řekl co mu můj kluk udělal. Policie pak vyslýchala mě i mého kluka. Já jsem jim tam všechno co mi dělal řekla. Takže můj kluk neměl z toho žádný problém. Policie řekla Oldovi že má dělat veřejné práce. A já jsem měla konečně klid od něj.