Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vymyšlený příběh Běželová

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vymyšlený příběh Běželová"— Transkript prezentace:

1 Vymyšlený příběh Běželová
Cyber stalking Vymyšlený příběh Běželová

2 Jedno dne, jsme šli s kamarádkami do kina, na jeden úžasný film
Jedno dne, jsme šli s kamarádkami do kina, na jeden úžasný film. Tak jsme si koupili lístky, popcorn a pití a šli jsme do sálu. Po filmu, jsme se s holkami rozhodli, že půjdeme na zmrzlinu. Když jsme došli do cukrárny, tak jsme uviděli kluky od nás ze třídy a řekli si, že si k nim půjdeme sednout. Povídali jsme si o všem možném a kluky napadlo, že bychom mohli jít večer na procházku. Tak jsme si řekli, že půjdeme.

3 Když nastal večer, tak holky volali , že nakonec nemůžou a že já mám jít, tak jsem šla. Užili jsme si bezva večer a zakoukali jsme se do sebe. Poté co jsme to několikrát zopakovali jsme se začali mít čím dál tím víc radši a začali jsme spolu chodit. Uběhlo pár měsíců a začali jsme se k sobě chovat jinak. Nepsali jsme si, nechodili spolu ve, zkrátka vůbec nic. Pokoušela jsem se mu ozvat ale on neodpovídal. Až jednou na jednu SMS, ve které jsem mu psala, že se potřebuji sejít.

4 Když přišel na smluvené místo, tak jsem mu řekla, že jsem potkala někoho jiného a že se s ním chci rozejít. Samozřejmě se mu to nelíbilo a okamžitě na mě začal křičet, jak jsem mu to mohla udělat atd. tak jsem odešla a řekla mu, že je prostě konec a ať se s tím smíří. Jenže příští den před školou jsem ho uviděla, jak mě sleduje. Nic jsem si z toho nedělala a šla domů. Ale druhý den se to opakovalo a mému novému příteli se to také nelíbilo.

5 Když přišla domů, tak jí máma oznámila že se budou stěhovat, že táta dostal nové místo, někde hodně daleko. Na jednu stranu jsem chtěla pryč, ale na druhou tu mám přítele a své kamarádky. Na konec to dopadlo tak, že můj přítomný přítel za mnou pořád dojíždí a jsme spolu a svého bývalého jsme se nadobro zbavila. Teď už vím, že si mám pořádně rozmyslet s kým budu příště chodit.

6


Stáhnout ppt "Vymyšlený příběh Běželová"

Podobné prezentace


Reklamy Google