Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vytvořila:Monika Hradilová. NA ÚVOD… NA ÚVOD… Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vytvořila:Monika Hradilová. NA ÚVOD… NA ÚVOD… Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek."— Transkript prezentace:

1 Vytvořila:Monika Hradilová

2 NA ÚVOD… NA ÚVOD… Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek. Kdybych měla vypsat všechny byla by tahle prezentace hodně, hodně dlouhá. Proto jsem se rozhodla, že vyberu ty které používám já.Doufám, že se u mé práce nebudete nudit. Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek. Kdybych měla vypsat všechny byla by tahle prezentace hodně, hodně dlouhá. Proto jsem se rozhodla, že vyberu ty které používám já.Doufám, že se u mé práce nebudete nudit.

3 JAK TO VIDÍM JÁ… JAK TO VIDÍM JÁ… Já osobně jsem radši venku s kamarády. Ale když venku prší nebo je zima tak si na chvíli sednu k počítači. Většinou jsem na Facebooku, Lidé.cz nebo na jiných stránkách. Počítač má své výhody a nevýhody. Na jednu stranu je plus v tom, že si na něm můžeme vyhledávat informace a komunikovat s přáteli. Ale na druhou stranu nic se nesmí přehánět. Sociální sítě používám proto, že mě to baví a je to dobrý způsob jak si popovídat… Já osobně jsem radši venku s kamarády. Ale když venku prší nebo je zima tak si na chvíli sednu k počítači. Většinou jsem na Facebooku, Lidé.cz nebo na jiných stránkách. Počítač má své výhody a nevýhody. Na jednu stranu je plus v tom, že si na něm můžeme vyhledávat informace a komunikovat s přáteli. Ale na druhou stranu nic se nesmí přehánět. Sociální sítě používám proto, že mě to baví a je to dobrý způsob jak si popovídat…

4 FACEBOOK… FACEBOOK… Facebook. Tahle stránka pobláznila půlku světa. Nejvíc je na ni ovšem dětí. Ale dospělí nezůstávají pozadu. Na Facebooku můžete dělat spoustu věcí. Např.: Hrát hry, psát si s kamarády nebo s nimi chatovat, napsat co se Vám honí hlavou… Facebook. Tahle stránka pobláznila půlku světa. Nejvíc je na ni ovšem dětí. Ale dospělí nezůstávají pozadu. Na Facebooku můžete dělat spoustu věcí. Např.: Hrát hry, psát si s kamarády nebo s nimi chatovat, napsat co se Vám honí hlavou…

5 LIDÉ.CZ Lidé.cz je další sociální síť která stojí za zmínku. Funguje sice jenom v České Republice ale i přesto má spoustu uživatelů. Stejně jako na Facebooku máte svůj hlavní profil. S profilem se dostanete na všechny stránky které má Seznam v nabídce. Seznamka, hry, reality, mapy, práce, dopravní info. Na tohle všechno a mnohem víc se dostanete s profilem na Lidé.cz

6 ICQ ICQ Tahle síť jako většina slouží k chatování s kamarády a přáteli. Můžete na něm skoro jako všude hrát hry. Ale jak už jsem zmínila Icq slouží hlavně ke komunikaci s přáteli. Při chatu můžete přidávat různé smajlíky a animace. Ovšem jako všude musíte mít profil.

7 EMAIL.CZ Podle mě nejpoužívanější aplikace. Nevím jak ve světě ale tady v Česku určitě. Hodně se používá v různých firmách a pracovištích. Slouží k posílání dat, prezentací, textových souborů atd.. Můžete třeba přes email dozvědět jaký máte úkol. Jednoduše prostě napíšete kamarádovi a když Vám odpoví...=) Podle mě nejpoužívanější aplikace. Nevím jak ve světě ale tady v Česku určitě. Hodně se používá v různých firmách a pracovištích. Slouží k posílání dat, prezentací, textových souborů atd.. Můžete třeba přes email dozvědět jaký máte úkol. Jednoduše prostě napíšete kamarádovi a když Vám odpoví...=)

8 NA ZÁVĚR… NA ZÁVĚR… Tak tohle byli všechny sociální sítě které já používám. Vím že jich není moc ale to jsou jenom ty základní. S přáteli jsem radši osobně ale vždycky to nejde. Děkuji za Váš čas a doufám že se Vám práce líbila. Tak tohle byli všechny sociální sítě které já používám. Vím že jich není moc ale to jsou jenom ty základní. S přáteli jsem radši osobně ale vždycky to nejde. Děkuji za Váš čas a doufám že se Vám práce líbila. KONEC KONEC


Stáhnout ppt "Vytvořila:Monika Hradilová. NA ÚVOD… NA ÚVOD… Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek."

Podobné prezentace


Reklamy Google