Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce MATEMATIKA Kroužek matematických.
Advertisements

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
My od 1. do 6. třídy ,,DOKONALÁ PARTA“ na Svahové
Kdo je kdo ZŠ Křepice 3. třída.
Moje třída.
Týden Denisy Pechové. V pondělí chodím s Taigym a Jejminou na procházky do parku a do lesa.
Odborné učebny na našem gymnáziu
by Tomáš Hřebíček (člen)
My, Hladnováci.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
Celoškolní projekt: Obchodní akademie, Lysá nad Labem, Komenského 1534.
Moji nejlepší kamarádi
Narodil jsem se 12. března 1994 ve Vietnamu ( Hanoi ), ale od 2 let žiji tady v Chebu. Na naší školu chodím již od 1 třídy, takže patřím mezi stálé členy.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Vesnice Strupčice.
Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu.
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
Masarykovo gymnázium.
VE ŠKOLE Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_681_2TR_PRV Autor: Mgr. Jana.
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
9.A.
ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?
EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
7.třída 2008/2009. Letošní sedmička je prostě jednička.
3. Třída ZŠ a MŠ Sivice.
ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY I. stupeň ZŠ KNĚŽMOST
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
Den Země VODA 2013 Učebna fyziky. Žáci měli vyplnit 2 pracovní listy Zde ukázka jednoho pracovního listu. Skupiny zde porovnávaly hmotnosti sladké a slané.
EVROPA VE ŠKOLE 2015 Český Krumlov
Třída 8.C.
Začínáme besedou na téma Co s odpadem a zkoušíme recyklaci papíru Touto besedou nás provázel pan učitel Jan Kopřiva. Naučili jsme se tu i papír vyrobit.
STATISTIKA. Jak jsme se ptali  Položili jsme lidem z 8.C otázky, kolik bodů by dali vybraným předmětům  Mohli bodovat od 1 do 5  Tím, že 1 bod je samozřejmě.
9.A.
9 let na základní škole:.
Moje osoba.
1 Prezentace Přírodopis lehce a zábavně – elektronická učebnice přírodopisu pro ZŠ
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA CHOTÝŠANY „KAŽDÝ JE JEDINEČNÝ“
Letos nás je celkem holek a 8 kluků Máme nejlepší třídní učitelku Lídu Růžičkovou Máme skvělý kolektiv – táhneme za jeden provaz.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
..kam jdu a odkud přicházím.. Sestavil: Willi Nowak.
STRATEGIE ROZVOJE ŠKOLY
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
Prevence sociálně patologických jevů
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
SLOVENSKO 2016.
Moje škola Tereza Nehybová.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Naše škola 1.
Naše třída II.PŠ 2013/2014.
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
Režim dne I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
Vítáme Vás ve třídě 4.B .
Podpůrná opatření včera, dnes a zítra
Název školy: ZŠ a MŠ Březno
VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL kód:
Elektronická učebnice - I
Transkript prezentace:

Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na 4. ZŠ v Chebu. Jako student jsem docela dobrý. Nejvíce mě baví matematika, počítače, tělocvik a fyzika. Naopak mě nebaví dějepis a přírodopis. Zúčastnil jsem se olympiády z fyziky a chemie. Ve volném čase chodím se svým psem Nickem na cvičák.

Naše třída 9.A má 31 žáků, z toho 17 děvčat a 14 chlapců.V této sestavě jsme jen necelý školní rok. Kolektiv žáků je dobrý. Snažíme se spolu dobře vycházet a vzájemně si pomáháme při studiu. Nejvíce si rozumím s Rudou Martišíkem, Tranem Anem, Honzou Vlasákem a Richardem Huttou. Chodíme spolu hrát fotbal a basket. Dalším společným zájmem jsou počítače, na kterých nejen hrajeme hry, ale věnujeme se také přípravě úkolů.

Bajer Jan Hirková Nikola Lehocký Lukáš Bernardová Michaela Hodačová Lenka Leiterová Monika Burdová VeronikaHutta Richard Málková Šárka Hanzal Michal Králíková MarkétaMartinková Klára Hartová Dominika Krůtová Denisa Martišík Rudolf

Dominik Miklušák Sinkule TomášTran An Paulusová AndreaSmolka David Venturová Tereza Plch MarekŠumpík PavelVlasák Jan Roulichová Kateřina Tofernerová Denisa Volánková Kristýna Sekera Jan Tomanová Klára Vystydová Eva

Mezi mé oblíbené předměty mohu zahrnout matematiku, fyziku, chemii, práce na počítači. Tyto předměty mám rád, protože mi dělá radost, když dokáži logicky vysvětlit daná zadání a příklady. Práce na počítači mi dává možnost vytvořit svůj program apod. Této práci bych se chtěl dále věnovat a mít za svoji profesi.Mezi mé méně oblíbené předměty, které mi kvůli mému handicapu jdou hůře a tolik mně nezaujaly musím zařadit češtinu, dějepis a přírodopis. Přesto se snažím, abych tento nedostatek odstranil zvýšenou intenzitou učení.

Na závěr svého studia na základní škole bych chtěl poděkovat všem učitelům, kteří mne i přes můj handicap nezatratili a pomáhali mi s učební látkou, abych ji zvládl. Obzvlášť bych chtěl poděkovat paní učitelce Levé, která mi v posledním roce věnovala pozornost, abych zvládl učební látku, která byla na nás kladena.