Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

..kam jdu a odkud přicházím.. Sestavil: Willi Nowak.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "..kam jdu a odkud přicházím.. Sestavil: Willi Nowak."— Transkript prezentace:

1

2 ..kam jdu a odkud přicházím.. Sestavil: Willi Nowak

3 .. jmenuji se Willi Nowak! Chci být viděn, chci být slyšen, chci být vnímán. Mám našlápnuto na pořádný a určitě i dlouhý život. Mám dostatek sebevědomí a chci o tom každého přesvědčit! Dnes je mi ještě zatím méně, než devatenáct let. Uvědomuji si, rychlost času. Proto nechci otálet!

4 To jsem já! Učím se klempířem v Praze, ve škole, která vychovala přede mnou tisíce starších kolegů. Velmi si vážím této možnosti. Chci pokračovat studiem nástavby a udělat maturitu.

5 Pocházím ze spořádané, úplné rodiny. Vychodil jsem základní školu v Berouně. Začal jsem se učit hrát na trubku. Otec je mi vzorem, maminka nás všechny příkladně opečovává a stará se o nás. Mám ještě mladší sestru, která chodí na základní školu. Ta chce být servírkou. Chodil jsem do tanečních a mám odtud krásné děvče, přítelkyni.

6 Škola a praxe Mám rád fyziku, protože mi dává vědomosti, které jsou důležité pro mojí profesi. Matematiku považuji za její starší sestru. Ta mi moc ale nejde, proto chodím na doučování. Dokážu posoudit práci učitelů. Praxe je velmi důležitá pro můj růst. Velmi si vážím možnosti pracovat v dílnách, nebo přímo na stavbě. V dílnách nás vedou zkušení mistři, na stavbě poznávám své starší, budoucí kolegy. Umím rýsovat rozviny ploch.

7 Hraji rekreačně nohejbal!

8 ..představuji si, že po skončení celé přípravy na moje povolání zabalím „batůžek“ a vydám se na vandr do světa. Musím zlepšit znalost anglického jazyka. Bezpodmínečně! Z historie jsem slyšel, že dobří řemeslníci takto zkušenosti již získávali. Určitě se vrátím! Mám tuto zemi rád a chci zde žít. Věřím, že za mého života nedojde k válce. To by bylo velmi zlé.

9 ..představuji si, že po návratu se usadím, že založím funkční rodinu s dětmi, že jí zaopatřím, že nebudeme míti nouzi. Postavím nám dům! Chci ve své profesi něco znamenat. I tady, doma. Budeme cestovat, budeme se bavit, budeme pracovat.

10 ..děkuji všem za pozornost a pochopení. Děkuji Willi.


Stáhnout ppt "..kam jdu a odkud přicházím.. Sestavil: Willi Nowak."

Podobné prezentace


Reklamy Google