VŠFS Kombinované studium Letní semestr 2011 Most.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PROGRAMY PODPORY VÝSTAVBY ZE STRANY EVROPSKÉ UNIE Autor: Jiří Vaněk Vyučující: Ing. Martin Čásenský, CSc. Management podniku 2013/2014 České vysoké učení.
Advertisements

Strukturální fondy na MŠMT Setkání českých technologických platforem
Vazby OP Doprava a IROP pro období Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha Ing. Květoslava Kořínková, CSc. Seminář IDS Žďár nad Sáz.
Aktuální proces přípravy programového období 2014+
MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ PROJEKTOVÝCH ZÁMĚRŮ V NOVÉM PROGRAMOVACÍM OBDOBÍ EU
Společný regionální operační program Priorita 1 Regionální podpora podnikání Opatření 1.1 Podpora podnikání ve vybraných regionech Priorita 2 Regionální.
Dotační příležitosti.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Fondy EU: Programovací období v České republice Programovací období z pohledu podnikatele Olomouc,
PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5. DUBNA 2004 PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
MAS Lužnice, o.s. Příprava strategie MAS Lužnice na období
Jak chápat regionální rozvoj a rozvoj venkova VI. Co znamená regionální rozvoj/rozvoj venkova (Objekty regionálního/rurálního rozvoje a výsledky, výstupy.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Praha a fondy EU Programové období 2007 – 2013 Markéta Reedová náměstkyně primátora HMP.
Strukturální fondy a jejich využití v oblasti kultury.
Program konkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Strategie čerpání evropských fondů v období 2007 až 2013: Konkurenceschopná česká ekonomika Ing. Martin Tlapa, MBA náměstek ministra průmyslu a obchodu.
Budoucnost strukturálních fondů Plzeň |Arnost Marks
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Programové období Benefit Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 Datum:
Jak se orientovat v operačních programech pro období ?
Jednání RHMP, Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a fondy EU Praha a fondy EU 7. výzva OPPK Ing. Milan Richter.
AKTUÁLNÍ VÝZVY PROGRAMOVÉHO OBDOBÍ Horizont
METODIKA VSTUPNÍHO HODNOCENÍ Základní přehled. Aktuální výzvy OPŽP Josef Pikálek Liberec.
Využívání fondů EU - příprava na programovací období Mgr. Ivana Krůželová Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
Možnosti dotací z EU pro oblast zdravotnictví Zlín, 22. říjen 2008.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Úvod do regionální politiky EU v ČR Eurocentrum Praha,
Operační programy Praha OP Praha Adaptabilita OP Praha Konkurenceschopnost.
IX. Konference Finance pro města a obce Libor Lukáš hejtman Zlínského kraje zástupce AKČR pro Regionální operační programy Využití Regionálních.
1 Fondy Evropské unie. 2 Stav čerpání z fondů EU ČR má k dispozici na programové období z fondů Evropské unie 26,7 miliardy eur. V přepočtu.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Typy projektů realizovaných v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod 2007–2013 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice.
O kolik přijdeme, pane Nečasi? Aktuální čerpání peněz z fondů EU Praha,
Zhodnocení realizace JPD 3, možnosti podpory z ESF v dalším období Konference Inovace ve vzdělávání – vzdělávání o inovacích Praha, Ing. Světlana.
Členství ČR v EU II. Regionální politika EU března 2010.
Nové příležitosti pro města a obce v letech Mgr. Petr Gandalovič Ministr pro místní rozvoj ČR IX. Celostátní finanční konference 7. a 8. prosinec.
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
Informace o zahájení realizace operačních programů Cíle 1 OP RLZ - Aktuální stav MV RPS, 12. ledna 2005 Ministerstvo práce a sociálních věcí, odbor řízení.
Podpora podnikání ze SF EU OP Podnikání inovace Globální cíl: zvýšit do konce programovacího období konkurenceschopnost české ekonomiky a.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
Dotace na míru starostům příležitosti pro obce prosinec 2014 prosinec 2014.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
K OHEZNÍ POLITIKA PODPORA PROJEKTŮ PO ROCE 2014 Kurz
Srovnání současného a budoucího programovacího období v ČR Ing. Jarmila Modrá Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR 8. listopadu 2006.
Mgr. et Mgr. Jan Bodnár Odbor evropských fondů Oddělení projektového řízení Integrovaný operační program, možnosti čerpání finančních zdrojů pro oblast.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Operační program Životní prostředí. 2 OPŽP – druhý největší operační program  Finanční nástroj pro čerpání prostředků z fondů Evropské unie  V letech.
Konference „Další profesní vzdělávání“ Pardubice 26. září 2006 Mgr. Jaroslava Barbara Sporková Evropské strukturální fondy v České republice v období 2007.
Obsah prezentace 1.Co to ITI přesně je? Stručné přiblížení. 2.Jak jsme připravovali strategický plán? 3.Jakou má Ostravsko strategii? 4.Jaké investice.
Kulatý stůl pro NNO k problematice přípravy NRP Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Možnosti financování životního prostředí z Evropských strukturálních fondů Zuzana Matoušková 3. ÚFŘP.
Možnosti podpory celoživotního učení v programech financovaných Evropskou unií Ing. Marek Mora Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR 10. května.
Regionální politika Mgr. Oldřich Hájek. Obsah přednášky:  Fondy předvstupní pomoci  PHARE  ISPA  SAPPARD.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Dotační programy v období DRAHOSLAV CHUDOBA, DABONA s.r.o. 1.
Strategie rozvoje Jihomoravského kraje 2020 Rozvoj CR Brno, 4. listopadu 2015.
Vyhlášené výzvy operačních programů pro kraj a jeho příspěvkové organizace.
1 Systémový rámec terciárního vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Individuální projekty národní Skupiny pro výzkum a vysoké školství.
Fondy EU programové období 2014 – 2020 Fakulta sportovních studií Projektový management ve sportu Mgr. Pavel Mrnuštík 1.
Školení pro zaměstnance SSČ, v.v.i. Podpora ekonomických systémů na pracovištích AV ČR v oblasti projektového řízení Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
Evropský sociální fond
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Transkript prezentace:

VŠFS Kombinované studium Letní semestr 2011 Most

Sektorové operační programy OP Doprava (MD) OP Životní prostředí (MŽP) OP Podnikání a inovace (MPO) OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (MŠMT) OP Výzkum a vývoj pro inovace (MŠMT) OP Lidské zdroje a zaměstnanost (MPSV) Integrovaný OP (MMR) OP Doprava Modernizace železniční sítě TEN-T Výstavba a modernizace dálniční a silniční sítě TEN-T Modernizace železniční sítě mimo síť TEN-T Modernizace silnic I. třídy mimo TEN-T Modernizace a rozvoj pražského metra a systémů řízení silniční dopravy v hl. m. Praze Podpora multimodální nákladní přepravy a rozvoj vnitrozemské vodní dopravy

 es/ProjectList.aspx es/ProjectList.aspx

Sektorové operační programy OP Doprava (MD) OP Životní prostředí (MŽP) OP Podnikání a inovace (MPO) OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (MŠMT) OP Výzkum a vývoj pro inovace (MŠMT) OP Lidské zdroje a zaměstnanost (MPSV) Integrovaný OP (MMR) OP Životní prostředí Zlepšování vodohospodářské infrastruktury a snižování rizika povodní Zlepšování kvality ovzduší a snižování emisí Udržitelné využívání zdrojů energie Zkvalitnění nakládání s odpady a odstraňování starých ekologických zátěží Omezování průmyslového znečištění a snižování environmentálních rizik Zlepšování stavu přírody a krajiny Rozvoj infrastruktury pro environmentální vzdělávání, poradenství a osvětu

 prehled-podporenych- projektu/?search=1&osa=0&vyzva=0&kraj=0 &okres=0&msc2007=&nazev=&stav=0 prehled-podporenych- projektu/?search=1&osa=0&vyzva=0&kraj=0 &okres=0&msc2007=&nazev=&stav=0

Sektorové operační programy OP Doprava (MD) OP Životní prostředí (MŽP) OP Podnikání a inovace (MPO) OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (MŠMT) OP Výzkum a vývoj pro inovace (MŠMT) OP Lidské zdroje a zaměstnanost (MPSV) Integrovaný OP (MMR) OP Podnikání a inovace Vznik firem Rozvoj firem Efektivní energie Inovace Prostředí pro podnikání a inovace Služby pro rozvoj podnikání

 projekty-oppi projekty-oppi

Sektorové operační programy OP Doprava (MD) OP Životní prostředí (MŽP) OP Podnikání a inovace (MPO) OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (MŠMT) OP Výzkum a vývoj pro inovace (MŠMT) OP Lidské zdroje a zaměstnanost (MPSV) Integrovaný OP (MMR) OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Počáteční vzdělávání Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj Další vzdělávání Systémový rámec celoživotního učení

 fondy/grantove-projekty-gp fondy/grantove-projekty-gp

Sektorové operační programy OP Doprava (MD) OP Životní prostředí (MŽP) OP Podnikání a inovace (MPO) OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (MŠMT) OP Výzkum a vývoj pro inovace (MŠMT) OP Lidské zdroje a zaměstnanost (MPSV) Integrovaný OP (MMR) OP Výzkum a vývoj pro inovace Evropská centra excelence Regionální VaV centra Komercializace a popularizace VaV Infrastruktura pro výuku na vysokých školách spojenou s výzkumem a s přímým dopadem na nárůst lidských zdrojů pro výzkumné a vývojové aktivity

 fondy/indikativni-seznam-velkych-projektu- op-vavpi fondy/indikativni-seznam-velkych-projektu- op-vavpi

Sektorové operační programy OP Doprava (MD) OP Životní prostředí (MŽP) OP Podnikání a inovace (MPO) OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (MŠMT) OP Výzkum a vývoj pro inovace (MŠMT) OP Lidské zdroje a zaměstnanost (MPSV) Integrovaný OP (MMR) OP Lidské zdroje a zaměstnanost Adaptabilita Aktivní politika trhu práce Sociální integrace a rovné příležitosti Veřejná správa a veřejné služby Mezinárodní spolupráce

 hp?lang=1

Sektorové operační programy OP Doprava (MD) OP Životní prostředí (MŽP) OP Podnikání a inovace (MPO) OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (MŠMT) OP Výzkum a vývoj pro inovace (MŠMT) OP Lidské zdroje a zaměstnanost (MPSV) Integrovaný OP (MMR) Integrovaný OP Modernizace veřejné správy Zvýšení kvality a dostupnosti veřejných služeb Podpora územního rozvoje

 fondy.cz/cs/Microsites/Integrovany- OP/Zadatele-a-prijemci/Seznam- podporenych-projektu fondy.cz/cs/Microsites/Integrovany- OP/Zadatele-a-prijemci/Seznam- podporenych-projektu

Regionální operační programy ROP Střední Čechy ROP Jihozápad ROP Severozápad ROP Severovýchod ROP Jihovýchod ROP Střední Morava ROP Moravskoslezsko ROP Střední Čechy Doprava Cestovní ruch Integrovaný rozvoj území

 =967smon0ghkffid137hr30mkj1&id=6b390ff2 -9c56-11e2-942e c =967smon0ghkffid137hr30mkj1&id=6b390ff2 -9c56-11e2-942e c  1ffbf7c4-97b1-11e2-ac3f d369b 1ffbf7c4-97b1-11e2-ac3f d369b  ed b-11e2-ac3f d369b ed b-11e2-ac3f d369b

Regionální operační programy ROP Střední Čechy ROP Jihozápad ROP Severozápad ROP Severovýchod ROP Jihovýchod ROP Střední Morava ROP Moravskoslezsko ROP Jihozápad Dostupnost center Stabilizace a rozvoj měst a obcí Rozvoj cestovního ruchu

 Video: 

Regionální operační programy ROP Střední Čechy ROP Jihozápad ROP Severozápad ROP Severovýchod ROP Jihovýchod ROP Střední Morava ROP Moravskoslezsko ROP Severozápad Regenerace a rozvoj měst Integrovaná podpora místního rozvoje Dostupnost a dopravní obslužnost Udržitelný rozvoj cestovního ruchu

 a-verejnost/fotogalerie a-verejnost/fotogalerie

Regionální operační programy ROP Střední Čechy ROP Jihozápad ROP Severozápad ROP Severovýchod ROP Jihovýchod ROP Střední Morava ROP Moravskoslezsko ROP Severozápad Rozvoj dopravní infrastruktury Rozvoj městských a venkovských oblastí Cestovní ruch Rozvoj podnikatelského prostředí

 severovychod.cz/modules/projects/index.php severovychod.cz/modules/projects/index.php

Regionální operační programy ROP Střední Čechy ROP Jihozápad ROP Severozápad ROP Severovýchod ROP Jihovýchod ROP Střední Morava ROP Moravskoslezsko ROP Jihovýchod Dostupnost dopravy Rozvoj udržitelného cestovního ruchu Udržitelný rozvoj měst a venkovských sídel

 Videa:  YCHOD YCHOD

Regionální operační programy ROP Střední Čechy ROP Jihozápad ROP Severozápad ROP Severovýchod ROP Jihovýchod ROP Střední Morava ROP Moravskoslezsko ROP Střední Morava Doprava Integrovaný rozvoj a obnova regionu Cestovní ruch

 prijemce/seznam-prijemcu prijemce/seznam-prijemcu

Regionální operační programy ROP Střední Čechy ROP Jihozápad ROP Severozápad ROP Severovýchod ROP Jihovýchod ROP Střední Morava ROP Moravskoslezsko Regionální infrastruktura a dostupnost Podpora prosperity regionu Rozvoj měst Rozvoj venkova

 rrms rrms

Operační programy Praha OP Praha – Adaptabilita OP Praha – Konkurenceschopnost OP Praha Adaptabilita Podpora rozvoje znalostní ekonomiky Podpora vstupu na trh práce Modernizace počátečního vzdělávání

 html html

Operační programy Praha OP Praha – Adaptabilita OP Praha – Konkurenceschopnost OP Praha Konkurenceschopnost Dopravní dostupnost a rozvoj ICT Životní prostředí Inovace a podnikání

 html html

Zkouška PhDr. Jan Hauser Evropská rozvojová agentura Skype: janhauser.eu Kontakty