MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. PROSINEC ✤ z a pronásledované křesťany v Tádžikistánu ✤ za uprchlíky v České republice ✤ za rozvoj misie N. f. Nehemia.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PRONÁSLEDOVANÁ CÍRKEV
Advertisements

Skupinky Každý je vítán. Proč? skupinky BIBLICKÉ DŮVODY: -Boží Trojice (Mt 3:17, J 8:29, Mt 12:31) -Skupinky po domech v první církvi (Sk 2:46, SOCIOLOGICKÉ.
Týden modliteb za duchovní povolání, od 8.do 15.května 2011, ukončen 48. světovým dnem modliteb za povolání o 4. neděli velikonoční – neděli Dobrého pastýře.
 Adventní probuzení v první polovině 19. století v USA  Již v roce 1844 existují skupiny křesťanů z různých církví, které spojovala hluboká.
Podle Motu Prorio Benedikta XVI. PORTA FIDEI
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Jak používat duchovní dary Jirka Pospíšil, EBED, KC Vyškov,
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
Exodus Global Alliance Změna sexuální orientace je možná skrze moc Ježíše Krista.
ZNAMENÍ 7 JEŽÍŠOVÝCH ZÁZRAKŮ O NĚČEM VÍC ALIANČNÍ TÝDEN MODLITEB 2014.
2x ročně 3-5denní minikonference vzdělávání v oblasti prezentace evangelia, jak zasáhnout naše města, multimedia, tanec … vzdělání v oblastí vůdcovství.
Apoštolská církev Vyškov 10. výročí AC Vyškov Apoštolská církev Vyškov výročí AC Vyškov.
Ostrava Lukáš 18 7Což teprve Bůh! Nezjedná on právo svým vyvoleným, kteří k němu dnem i nocí volají, i když jim s pomocí prodlévá? 8 Ujišťuji.
Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou...
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
Autor: Jitka Krausová, ERCValné shromáždění ERC v ČR, 21. října 2005 Ekumenická rada církví v ČR.
Exodus Global Alliance Změna sexuální orientace je možná skrze moc Ježíše Krista.
Křesťanství.
Probuzenecká hnutí / Bratrské hnutí1 Cíl přednášky  dospět k sebereflexi  poznat a lépe využívat duchovní dědictví zakladatelů hnutí  chránit.
Řád mše svaté.
Řád mše svaté P. Mariusz Roszewski
Náboženská literatura
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
A tak bratři, modlete se za nás, aby se slovo Páně rychle šířilo Modlitby na únor 2015.
Modleme se k Pánu žně! - ÚNOR. 3 modlitby za misii pro měsíc únor V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry v.
“Vešli jsme do doby,kdy by se každý člen církve měl chopit zdravotně- misijní práce.“ Testimonies Vol. 7, p. 62 Povolání církve.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Modleme se k Pánu žně. Listopad Pronásledovaní křesťané v Číně Nezasažený národ Ujgurové v severozápadní Číně Misijně nasazení pastoři.
Malá křesťanská společenství PĚT ETAP RŮSTU CÍRKVE.
Služebníci modlitby Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.
Modleme se k Pánu žně! - září. 3 modlitby za misii pro měsíc září V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry v.
Univerzitní křesťanské hnutí Národní modlitební týden 7. – 13. dubna 2008.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. MODLEME SE ZA PRONÁSLEDOVANÉ KŘESŤANY V TÁDŽIKISTÁNU: ✤ aby podzemní církev i přes veškerý tlak rostla ✤ aby v zemi nastala svoboda.
■KMS tvoří desítky sborů sedmi církví, řada křesťanských organizací a individuálních členů. ■Byla založena v prosinci ■KMS je členem České evangelikální.
Modleme se k Pánu žně LISTOPAD Aby vytrvali ve víře i přes fyzické a psychické násilí a zakoušeli Boží moc. Aby vytrvali ve víře i přes fyzické.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Právní zakotvení neziskových organizací v ČR - CPO.
Modleme se k Pánu žně! - LEDEN. 3 modlitby za misii pro měsíc leden V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry.
Syropalestina.
Zdánlivé a neplatné manželství
REAKCE NA SEKTÁŘSTVÍ. MOŽNOSTI INTERVENCE organizace, studující vliv náboženských hnutí  Ústavu religionistiky  pardubická Katedra religionistiky a.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… MODLITBY NA DUBEN 2015.
Galatským. Autor a datum vzniku Pavel - po Jeruzalemském sněmu - v roce 49 po Kr. - jeden z nejstarších listů NZ.
Skutky apoštolské. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův osobní lékař - spolupracovník na díle evangelia - očitý svědek některých událostí - 3 x v Písmu.
Modlitby na květen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
2. List Korintským. Autor a datum vzniku Pavel - na své 3. misijní cestě - v roce po Kr. - pravděpodobně z Filip.
Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 Foto:morguefile.com.
Modlitby - červen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
Svědkové Jehovovi Vypracovali: Kalibánová Martina Konopásková Kristýna Kovářová Nikola Přibylová Michaela Schröder Jakub Urbanová Andrea.
MISIJNÍ VÝJEZDY Pokračují i v roce Kdo pojede?
Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v.
1 Kterou církev si vybrat? Křesťanský sbor Brno, 26. srpna 2009 Aleš Drbal.
Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_5-14_ Církev ve středověku Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Tereza Krůželová, Veronika Sloupová
PBSNPB2: Fundace: nadace a nadační fondy, (fondy), (obecně prospěšné společnosti), ústavy Organizace na pomezí: sociální družstva, církevní právnické.
Misijní modlitby 8/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Řád mše svaté.
Misijní modlitby 9/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
DUM - Digitální Učební Materiál
1.
Muž s koženým kloboukem
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Sada : Člověk a jeho společnost VY_32_INOVACE_ 08 Dějepis _6.ročník_09
BAPTISTÉ Vytvořeno dne: Anotace:
Transkript prezentace:

MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ

PROSINEC ✤ z a pronásledované křesťany v Tádžikistánu ✤ za uprchlíky v České republice ✤ za rozvoj misie N. f. Nehemia

PRONÁSLEDOVANÍ KŘESŤANÉ V TÁDŽIKISTÁNU

✤ zákon křesťanům nedovoluje se svobodně scházet ✤ všechny církve musí být registrovány, jsou neustále pod kontrolou a členové mohou být kdykoliv vyslýcháni ✤ každá neregistrovaná křesťanská aktivita je tvrdě stíhána a pokutována ✤ komunismus sice skončil, ale jeho dědictví přetrvává ✤ v Tádžikistánu je pouze 0,01% křesťanů ✤ není možné získat žádné biblické vzdělání a není povolen ani žádný kontakt s náboženskými skupinami

Datum

MODLEME SE: ✤ aby podzemní církev i přes veškerý tlak rostla ✤ aby v zemi nastala svoboda náboženského vyznání ✤ aby Bůh podepřel všechny křesťany, obzvláště vedoucí ✤ kéž povstanou noví modlitebníci, kteří skrze přímluvy a uctívání prolomí duchovní atmosféru v zemi ✤ za rodinu T&M, kteří zde slouží a pracují na překladu Bible do místního jazyka

UPRCHLÍCI V ČR

MODLEME SE ZA UPRCHLÍKY A CIZINCE V ČR: ✤ za šíření evangelia mezi cizinci v ČR ✤ za nové misionáře mezi cizinci a uprchlíky v ČR ✤ aby je církev přijala mezi sebe ✤ za obrácení klíčových cizinců - uprchlíků ✤ aby prostřednictvím církve získali naději v Kristu

ZA ROZVOJ MISIE NF NEHEMIA: ✤ aby N. f. Nehemia mohl rozvinout nové misijní projekty ✤ aby z ČR vyšlo nejméně 20 nových misionářů ✤ aby Bůh zjevoval konkrétní misijní místa ✤ za odvahu vykročit do cizích zemí ✤ za Boží oheň a zmocnění ke službě