Vzhůru Jakub Dybowicz. -K aždý den se najde člověk který je k počítači, televizi nebo podobným přístrojům, připojen imaginárním řetězem. Každý takoví.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Advertisements

Jak ovlivňuje můj život současná technika
Byl jednou jeden mladý pár s chlapcem ve věku 12 let.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
Statistika her v 8.ročnících Ondřej Bělošek, Filip Kubeš, Lukáš Váverka.
OLYMPIÁDA V DĚJINÁCH.
Vysvětlení … problematiky života.
Pekelný advent autor: Jan Sviták.
Vyrobilo počítačové studio
Martin Adam Švadlenka. Úvod Téma Desková aplikace Zadání Vytvořit funkční deskovou aplikaci, která by dokázala spustit hru Lodě, podobnou těm které známe.
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
Všem lidem na celém světě přeji…
Hrajete rádi hru warcraft III po případě datadisk The Frozen Throne. Jestli ano vychutnejte si tuto recenzi a jestli ne tak dobře sledujte ať se seznámíte.
Mezinárodní situace na přelomu 19. a 20. století
IPv IPv6 – důvod vzniku nedostatek IPv4 (např ) adres Postupem času, jak přibýval počet lidí, kteří doma měli svůj počítač (resp.
Síla náboženství stále přetrvává Lidé ve středověku chtěli přečkat pozemský život a směřovali veškeré naděje k posmrtnému životu V renesanci je přežití.
Taurea v číslech ( a nekončíme!)  10 let  11 zorganizovaných akcí (8 světů, 3 themy, 1 bitva)  4 „nezorganizované“ akce ;)  2 plánované akce.
NETOLISMUS V ČR se hovoří o 10% hráčů.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
Kakashi je na dně Odstrašující příklad yaoi fanouška.
Jakub Weinstein: Comenia Script.
Vývoj člověka Lidé i jejich život na Zemi se postupně mění, vyvíjejí se. Gorila Gorila je jedním z lidoopů, který žije volně v některých pralesích. U nás.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
Nebezpečí na Internetu
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_050 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Charlie Chaplin klik.
Jak ovlivňuje můj život současná technika. Televize V dnešní době je zcela pravděpodobné, že 2 % ze 3 % lidí mají doma televizi. Já si myslím, že televize.
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová.
1. Ó slyšte lidé přemilí, z mrtvých vstal v hodinu ranní, aleluja. Ježíš, Syn Boží jediný, z mrtvých vstal v hodinu ranní, aleluja.
Vytvořil:Daniel Petrusek. -mé Logomé Logo -Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet?Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet? -TelevizorTelevizor.
Hry Jmenuji se Sabina Purkrtová a chodím do základní školy Pyšely do 7. tř.Chtěla bych se s vámi podělit o zajímavosti her(souvisí to s nadpisem).Vybrala.
Mamutí Story Kdysi dávno byla koule…. … chlupatá koule!!!
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s pověstí o vesnici Skalička.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
INFORMATIKA 9 Práce s daty – aplikace I. III2 – I9- 05.
Jak by si definoval slovo hrdina? Co podle tebe musí člověk dělat, aby si ho označil jako hrdinu? Znáš nějakého hrdinu ve světě? Ve svém okolí? Promysli.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Na to aby jsi mohl začít hrát RPG Numínia budeš potřebovat znalost spisovného jazyka českého / slovenského, znalost RPG pravidel a především pořádnou.
Aplikace vývojových technik Augmented Reality hra Bronislav Ryba, Štěpán Mračko.
Elektronická pošta Informatika 5. třída.
Hanina prezentace Ta naše planetka Pro děti Tato prezentace je věnována Vám, dětem, tak dávejte hezký pozor, ukliďte svačiny a dobře se soustřeďte, je.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVÁN V RÁMCI PROJEKTU EU PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_194.
PŮVOD PLANET.
Florbal Florbal vznikl původně v zámoří, ale organizovaně se začal hrát na Skandinávském poloostrově – ve Švédsku. Švédové tuto hru nazývali „innebandy“.
Člověk Helena Kremserová Nela Krupová. Tady jsme měli možnost otestovat si jestli dokážeme poznat věci podle čichu Některé věci byly poznat hned a některé.
Online hry MMORPG-(Massive(ly)-Multiplayer Online Role-Playing Game), nebo pouze masová online hra na hrdiny. MMORTS.(Massively-Multiplayer Online Real-Time.
Mobilní komunikace je jedním ze způsobů komunikace na dálku. Její éra byla odstartována v roce 1950, když došlo k vynálezu tzv. „pevné linky“ MOBILNÍ KOMUNIKACE.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Miluše Korandová ÚVAHA BÝT, ČI NEBÝT? MYSLÍM, TEDY JSEM. VRÁNA K VRÁNĚ SEDÁ?
Černý Petr − druhy slov Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_18_ČESKÝ_JAZYK_A_LITERATURA TEMA: Česká literatura 2. poloviny 20. století.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Užití poměru (graficky)
Internet = je celosvětový systém propojených počítačových sítí, ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny protokolů TCP/IP.
Byl jednou jeden mladý pár s chlapcem ve věku 12 let.
CHARAKTERISTIKA INTERNETU
VY_32_INOVACE_21_Co_je_internet
Užití poměru (graficky)
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Druhá světová válka KVÍZ. Druhá světová válka KVÍZ.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_119.MAT.02 Exponenciální funkce.
Translation 03/06 Co Samuelovi spolužáci dělají What do Samuel‘s school friends do ve svém volném čase? in their free time? Oni teď hrají počítačové.
Přeji krásný den... Pro Tebe.
Technika kolem nás Svět, ve kterém žijeme, se skládá z živé a neživé přírody, ale také techniky. Dokázali byste říct příklad živé a neživé přírody? Do.
Předmět: Informatika Ročník: VI.
Předpřítomný čas Present perfect tense
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_09_Kocůrková
Transkript prezentace:

vzhůru Jakub Dybowicz

-K aždý den se najde člověk který je k počítači, televizi nebo podobným přístrojům, připojen imaginárním řetězem. Každý takoví člověk pomalu šílí a časem zjistí že ho to nebaví a že skončí. Nikoliv. Bude dál připoutaný každý by si měl dávat pozor na tento řetěz. Nikdy nevíte kdy se do něj chytíte. Najdou se i lidé kteří si začaly plést tento život s počítačovými. Většinou tak bývá když se jim třeba zhroutí vztah nebo je vyhodí z práce.

-Z atím nikdo neví zda je moderní technik dobrá nebo zlá. Ale je zvláštní co už všechno dokázala kolik lidí zachránila a kolik lidí i zabila. Jestli že by se celý svět vypojil z elektřiny zabilo by to alespoň půl miliardy lidí

Porovnejte svět kdysi a teď Dávno teď Co byste si vybrali???

- J ako malý jsem technikou pohrdal. Říkal jsem si že to je jen pro závislé. Ale jednou jsem to zkusil a do teď lituju že jsem to udělal už od toho nedokážu odtrhnout. Respektive se nedokážu odtrhnout od počítače a počítačových her… pohltilo mě to

J ako malý jsem byl hodně závislí na počítačové hře HEROES IV, dále jsem objevil že hra má pokračování a tak jsem začal hrát HEROES V. Jak jsem brázdil internet zjistil jsem další hry příklad SPORE, Warcraft III World of warcraft, Jen ta poslední World of warcraft je pro mě nedosažitelná. Nemáme internet a můj notebook je už starý na tuto hru.

Hra na které jsou lidé nejvíc závislí (World of warcraft) dosáhla v roce 2009 rekordu tuto hru hraje přes jednu třetinu obyvatel této planety

Spore

-Každý den používáme techniku. Ať už fotoaparát, mikrovlnou troubu nebo podobně představme si svět bez elektřiny. Co by se asi všechno změnilo. Zdroj: