Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Advertisements

Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Naše třída od 1. do 7..
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Gymnázium Josefa Kainara Hlučín. Naše malá škola, není žádná prohra! Učivu tu rozumíme, i výlety pořádáme. i výlety pořádáme.
Vojtěch Šolta student septimy
„Tělesná výchova a sport na naší škole“
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Yeovil THE SMALLEST FOOTBALL TOWN IN UK JOSEF CHRPA student kvinty anglická škola 2005.
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Prezentace školy. (Lucie Antošová). Historie školy Na dnešním Václavském náměstí (dříve nazývaném Otakarovo) byl postaven na poč. 15. st. gotický kostel.
PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
Základní škola, Praha 2, Londýnská 34
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium.
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
VE ŠKOLE Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_681_2TR_PRV Autor: Mgr. Jana.
Základní škola DR.Miroslava Tyrše
Masarykovo gymnázium Vsetín
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
Masarykovo gymnázium Vsetín
1.C + 1.D setkání s rodiči 18.června třídní učitelé : 1.C - Mgr.Marie Kokešová 1.D – Mgr.Alena Melicharová třídní schůzky 2x ročně – listopad,duben.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
MGVsetín Ráj na Zemi.
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
Prezentace určená k propagaci MGV
MG Vsetín vím,kam jít..
NAŠE ŠKOLA.
Masarykovo gymnázium je škola, která doká ž e p ř ipravit všechny své studenty na jakoukoliv vysokou školu. Pokud vás baví se u č it,nebo jste pilní a.
Cesta za dobrodružstvím..
PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv
MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
9 let na základní škole:.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA. Škola by měla začínat v 10:00 a končit by měla v 12:30. Abychom nemuseli vstávat tak brzo. A končila by dříve, abychom se mohli po.
STRATEGIE ROZVOJE ŠKOLY
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
Statistika „Jak by měl vypadat tvůj ideální den?“
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Školní vzdělávací program
Zástupce ředitelky školy
Transkript prezentace:

Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová

Proč jsem šla na tuhle školu? Gymnázium jsem si vybrala, protože jsem nevěděla kam chci jít, ale chtěla jsem se dostat na vysokou školu. Myslím, že je to nejlepší rozhodnutí pro lidi tohohle typu. Gymnázium připravuje na všechny obory pro vysokou.

Škola Ve škole najdeme třídy, které jsou určeny hlavně na jeden předmět. Např. posluchárna chemie, fyziky, dějepisu, zeměpisu, výtvarná, hudební třída. Gymnázium je rozděleno na tři části A, B, C. Třídy jsou kvalitně vybaveny. Jsou tady i kopírky, když doma nemáme přístup, tak si to můžeme okopírovat ve škole. Máme taky možnost vybrat si k angličtině ještě jeden jazyk. Před celýma příjmačkama nám škola dává možnost s přípravnými kurzy, kdy strávíme 2 hodiny s každou částí z příjmaček.

Strava a pití Volíme si mezi 3 jídly a mělo by tam vždy být jedno bezmasé. Volit si může buď u jídelny v automatu, nebo přes internet. Když si doma zapomeneme udělat svačinu, tak máme možnost koupit si ji v bufetu, kde je výběr z velkého množství pečiva, oplatků atd. Jsou tady i různé automata, když se nám nehce stát v řadě u bufetu. Pro žáky, kteřínevydrží den bez kofeinu je tady i automat na kávu.

Kroužky Ve škole je veliké množství kroužků, takže si můžeme vybrat ty, které nám budou vyhovovat. Pro nadšence hudby se nám nabízí pěvecký sbor. Máme nabídku i navštěvování divadelního kroužku. Další kroužky jsou sportovní. Např. kroužek volejbalu a basketbalu. Myslím, že kroužky vám hodně pomůžou najít si nové kamarády a zážitky.

Možnosti Myslím si, že třídní výlety nás čekají v každé třídě, ale máme tady různé možnosti, do kterých se přihlásit. Adaptační pobyt na začátku prváku nám umožnil sesnámit se s líp s lidmi. Dále se můžeme přihlásit do divadla. Konají se výlety, kdy máme možnost jet např. do Anglie, na lyže do Rakouska.

Ke konci Moc se mi líbí skřínky, do kterých si může odložit různé věci. Místa, kde si můžeme o hodinovkách odpočinout. Učitelé, kteří s námi nejednají jen tak lhostejně. Samozřejmě, že učení přitvrdilo, ale nevím kdo by to neočekával. A wifi, která je skoro po celé škole.