Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Masarykovo gymnázium je škola, která doká ž e p ř ipravit všechny své studenty na jakoukoliv vysokou školu. Pokud vás baví se u č it,nebo jste pilní a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Masarykovo gymnázium je škola, která doká ž e p ř ipravit všechny své studenty na jakoukoliv vysokou školu. Pokud vás baví se u č it,nebo jste pilní a."— Transkript prezentace:

1

2 Masarykovo gymnázium je škola, která doká ž e p ř ipravit všechny své studenty na jakoukoliv vysokou školu. Pokud vás baví se u č it,nebo jste pilní a pracovití, je tato st ř ední škola jako stvo ř ená pro vás!

3 Odborné u č ebny V prvním ro č níku jsi m ůž ete vybrat mezi hudební a výtvarnou výchovou. V budov ě gymnázia se nachází celkem 7 odborných u č eben (nap ř. posluchárna-biologie, fyziky, chemie,zem ě pisu nebo laborato ř e-chemie, biologie )

4 Jazykové u č ebny t ě locvi č na Po dlouhém sezení v lavici m ůž ete protáhnout své svaly v t ě locvi č n ě..... Na škole si m ůž ete vybrat ze 4 druh ů jazyk ů : N ě m č ina, Ruština, Špan ě lština a Francouština. Angli č tina je samozd ř ejm ě povinná!!!

5 Jídelna  Nejen ž e tu oproti záklaní škole va ř í lépe, ale máte tu na výb ě r ze t ř í jídel (jeno je v ž dy vegetarianské).  Navíc si ob ě dy m ůž ete navolit z pohodlí domova na vlastním po č íta č i. Co o p ř estávkách??  O velké p ř estávce si zajdete do bufetu na sva č inu a spolu s kamarády si sednete do v ě z ě, pro č ne?  Na škole je tolik p ř íjemných nejen na posezení s kamarády, ale i na dohnání u č ení, nebo obsání ukol ů.

6 PRO Č JSEM SI TUTO ŠKOLU VYBRALA JA?  V devídce jsem byla č lov ě k, který se necht ě l zaobírat tím kam pujde na st ř ední školu.  Proto ž e mi celkem šlo u č it se, tak jsem si ř ekla, ž e gympl je to správné ř ešení.  jasn ě z ě tu je plno záporných vlasností:-více u č ení, nemusíte si sednout s vašim t ř ídním u č itelem nebo se spolu ž ákama  ale s tím musíte po č ítat!

7 Doufám, ž e se s n ě kterými potkám p ř íští rok na chodb ě. Konec


Stáhnout ppt "Masarykovo gymnázium je škola, která doká ž e p ř ipravit všechny své studenty na jakoukoliv vysokou školu. Pokud vás baví se u č it,nebo jste pilní a."

Podobné prezentace


Reklamy Google