Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NAŠE ŠKOLA.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NAŠE ŠKOLA."— Transkript prezentace:

1 NAŠE ŠKOLA

2 Proč jsem si vybrala toto gymnázium?
Tuto školu jsme si vybrala proto, že chci po střední dál studovat a gymnázium na Vsetíně mým požadavkům odpovídalo. Tuto školu bych doporučila každéme, kdo ví, že chce dále studovat. Gymnázium nás totiž umí připravit na studium na vyšší škole.

3 Příjmací řízení Na gymnázium jsou příjmací zkoušky v podobě scio-testů. Ty se zkládají ze tří testů: čeština, matematika a OSP.

4 Studium na gymnáziu Studium může být buď čtyřleté nebo osmileté. Jsou tady i odborné učebny chemie a biologie. Dále také učebny zemepisu, dějepisu, hudební výchovy a výtvarné výchovy. Na škole jsou také 3 počítačové učebny a 5 jazykových učeben.

5 Školní jídelna Školní jídelna je vicele dobrá, tak jako jídlo na škole. Na výběr máme ze tří jídel. Jídelna je zařízena v moderním duchu. Obědy se vydávají a odhlašují přes ISIC kartu, kterou má každý žák.

6 Lidé na gymnáziu Jak žáci, tak učitelé jsou na gymplu velmi fajn. Bála jsem se, že nezapadnu, ale stal se přesný opak :) Všichni ve třídě jsme jedna rodina a hodně slyším, že i v ostatních třídách to tak je. Takže se nemusíte bát, že se s Vámi nikdo bavit nebude.

7


Stáhnout ppt "NAŠE ŠKOLA."

Podobné prezentace


Reklamy Google