Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové."— Transkript prezentace:

1 Hotel U 7 Jelenů

2 Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové stránky.

3 Co se týče ubytování nabízíme vám 1-5 lůžkové pokoje s koupelnami. Naše pokoje jsou nově vybavené a nábytej je stylový.

4 Moc nás těší pozvat Vás do naší excelentní restaurace. Naleznete tu velké množství jídla a pití a myslíme i na Vánoce které už se blíží a tak jsme si pro vás připravili takzvané Předvánoční a Vánoční Meny-velké slevy. Předvánoční Meny budou probíhat od 1.12.2014 až do 21.12.2014 a Vánoční meny od 22.12.2014 do 30.12.2014.

5 Naše cukrárna a bar vás nezklamou a naleznete tam různé pití levných cen a také zákusky, dortíky atd... Máme velké slevy na kávy, horké čokolády ale i na dortíky či zákusky. Naše obsluha vás nezklame.

6 Naleznete nás na Šumavě. Konkrétně na Modravě.

7 V létě i v zimě můžete jít na procházku po krásné Modravě. Taká v zimě můžete jií nebo jet autobusem do lyžařského areálu a nebo na bežeckou trať.


Stáhnout ppt "Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové."

Podobné prezentace


Reklamy Google