Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013."— Transkript prezentace:

1 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013

2 Centrum denních služeb Galerie Duhovka  Nabízí novým zájemcům odpolední kluby  Kluby se konají od pondělí do pátku  Od 14:00 do 15:30 hodin  Cena odpoledních klubů je 80 Kč/hodinu

3 Co nabízíme Kurzy probíhají od 14:00 – 15:30 hod. U kurzů Zacházení s penězi a Chci se naučit s Facebookem si dobu Vaší docházky stanovujete sami (např. pouze ½ hod)  Kurz Zacházení s penězi – pondělí a úterý  Kurz Malování (Arteterapie) - středa  Kurz Chci se naučit s Facebookem - čtvrtek  Kurz Společenské odpoledne – 1 x za měsíc pátek

4 PONDĚLÍ A ÚTERÝ ZACHÁZENÍ S PENĚZI  Můžeme se učit rozpoznávat mince a bankovky

5 ZACHÁZENÍ S PENĚZI  trénovat počítání peněz

6 ZACHÁZENÍ S PENĚZI  poznávat hodnotu peněz

7 ZACHÁZENÍ S PENĚZI  můžeme se učit, jak si naplánovat rozpočet, nakupovat – placení u pokladny, vrácení peněz, atd.

8 ZACHÁZENÍ S PENĚZI  Poznatky budeme doplňovat zábavnou formou pomocí her a práci na PC, metodikou vydanou SPMP.

9 STŘEDA MALOVÁNÍ  Budeme malovat různými barvami - pastelky, vodovky, tempery..  Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí, hudby, nebo jen tak podle sebe, podle našich pocitů.

10  Můžeme se učit malovat člověka, květinu, dům, stromy a jiné věci.  Naučíme se míchat barvy.  Můžeme si o povídat o všem, co jsme namalovali a co jsme prožívali.  Dozvíme se něco o lidech, kteří krásně malují. Podíváme se na jejich obrazy.

11 MALOVÁNÍ  Můžete mít svoji výstavu

12 ČTVRTEK CHCI SE NAUČIT S FACEBOOKEM  Máte rádi počítač a internet?  Chcete se přes počítač setkávat s lidmi? Podělit se s nimi o Vaše zážitky, názory, fotografie? To Vše Vám umožní Facebook!

13 ČTVRTEK CHCI SE NAUČIT S FACEBOOKEM  Pomůžeme Vám vyznat se ve všem, co potřebuje k zvládnutí Facebooku. Např. vytvoření profilu, přidávání přátel, fotografií  Na kurzu si volíte Vaší docházku, tak jak potřebujete. Např. Můžete docházet na 1.hod. nebo 20 min., kurz může trvat 2 hodiny nebo třeba i celý rok. Záleží na Vás.

14 PÁTEK SPOLEČENSKÉ ODPOLEDNE  1 x za měsíc  Můžeme navštívit kavárnu, kino, divadlo, výstavu, zahrát si hry nebo budeme dělat jiné věci, které vás zajímají a baví.

15 PÁTEK SPOLEČENSKÉ ODPOLEDNE Můžeme trénovat:  objednávání kávy, dortu…  komunikaci s obsluhou  samostatné placení  jak si koupit vstupenku do kina...  povídat si o tom, jak se obléknout do divadla, jak se v něm chovat…

16 PÁTEK SPOLEČENSKÉ ODPOLEDNE  Můžete zde potkat kamarády a povídat s nimi

17 Odpolední kluby  Kde kluby probíhají: Centrum denních služeb Galerie Duhovka Staromlýnská 577/4, Praha 9 – Vysočany (dobrá dostupnost MHD – metro B stanice Vysočanská, autobus 136,183,177 apod., tram č.16)  Kontaktní osoba: Mgr. Veronika Lejcarová  Telefon: 223 001 032, 602 667 863  Email: duhovka@spolecnostduha.czduhovka@spolecnostduha.cz


Stáhnout ppt "Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013."

Podobné prezentace


Reklamy Google