Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fonologie Cvičení číslo 2. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Advertisements

Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
HODINA ZAČÍNÁ M A T E M A T I K A.
Sezóna 2012 Členské příspěvky na sezónu 2012: - děti do 9 let 500Kč - do18 let 700Kč - ženy 1100Kč - muži 2200Kč - důchodci 65let + 50% -studenti po předloženi.
VY_32_INOVACE_173_ORIENTACE_V_ČASE Denní režim CZ 1.07/1.4.00/
VY_32_INOVACE_ 01_ Lidé a čas
Vypracovala: Mgr. Silvie Reitharová
– PŘEDŠKOLÁČEK. Jak dlouho si ještě můžeme dovolit připravovat dnešní děti ve včerejších školách s předvčerejšími metodami na zítřejší.
Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková organizace
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
Primární vzdělávání Pojem primární vzdělávání zahrnuje první stupeň základního vzdělávání. Dochází k zahájení základního vzdělávání a počátku povinné.
Základní škola Lázně Bohdaneč se představuje. ZŠ Lázně Bohdaneč Budova druhého stupně na Masarykově náměstí Budova prvního stupně Na Lužci.
Hodiny a režim dne pro první třídu.
Maturitní zkouška 2013  společná část („státní maturita“)  jedna úroveň obtížnosti  profilová část  v „režii“ školy.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Model maturitní zkoušky po změně od roku 2010 Pro 3. ročníky Podle platné legislativy ke dni
Yeovil THE SMALLEST FOOTBALL TOWN IN UK JOSEF CHRPA student kvinty anglická škola 2005.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Maturita 2011? Společná část Společná část 2 zkoušky 2 zkoušky Profilová část Profilová část 3 zkoušky 3 zkoušky.
Anglie Maturitní předmět: angličtina Brázdilová Eliška 6. A.
Oficiální jazyk: Němčina (dialekt – curyština) 5maturity pro dospělématurity k povolání 4 odborné maturity 3vyšší střední odborné školy 2gymnázia (4,
Perioda raného mládí Ondřej Turek 1A. Dělení  Raný školní věk (mezi 6-7. a 8-9.)  Střední školní věk (mezi 8-9. a rokem)
ZÁPIS DO I. TŘÍDY V ZŠ LEŠNÁ PROBĚHL 11. ÚNORA 2015 ZÁPIS DO I. TŘÍDY PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ZÚČASTNILO SE JEJ 20 PŘEDŠKOLÁKŮ. VŠICHNI SE SNAŽILI UKÁZAT,
Norské lesní mateřské školy. Asane gards Bergen Lesní školka ležící v okrajové části Bergenu v blízkosti lesa jako zázemí mají jednu velkou hlavní budovu,
MěVG Klobouky u Brna.
Město a příměstské oblasti Obec, kde žiji. Město Většina obyvatel žije ve městech a v příměstských oblastech. Na předměstích byla postavena velká sídliště.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
Model maturitní zkoušky po změně od roku 2010 Pro 1. ročníky Podle platné legislativy ke dni
Masarykovo gymnázium.
Hawa Bah. Kontaktovali jsme neziskovou organizaci Wontanara a vybrali si adoptivn í d í tě - 11letou holčičku Hawu Bah z Guinei. „ Udělej něco dobr é.
Základní škola DR.Miroslava Tyrše
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
Žákovská prezentace Školní dílo
„Blick über den Zaun“ Austausch Zürich – Prag 2012 / 13.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
MGVsetín Ráj na Zemi.
MÍSTO, KDE ŽIJI - BOBRKY Bobrky jsou část města Vsetína
Anglie / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém.
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Mise Londýn Golden Lane Campus, 101 Whitecross Street, London.
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
Prezentace určená k propagaci MGV
NAŠE ŠKOLA.
MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
Masarykovo gymnázium Vsetín
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA.
Naše škola VY_32_INOVACE_1C_17 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Rodinná a Občanská výchova Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola.
TŘÍDNÍ SCHŮZE 7. září Program Školní řád a pravidla hodnocení 2015/16 Úprava začátku a konce odpolední výuky Plná moc Výběr střední školy a přijímací.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr.Dorota Šáchová NÁZEV: VY_32_INOVACE_145_NÁŠ SVĚT_ŠKOLNÍ ŘÁD TEMA: Školní řád.
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
Projekt: Výuka v přírodě, číslo: CZ01_KA101_022796
Projekt: Výuka v přírodě, číslo: CZ01_KA101_022796
Velká didaktika J. A. Komenský 2.část
Sada 1 Matematika MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Naše škola 1.
Město a příměstské oblasti
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
Vytvořil: Ondřej Koubek a David Hraba
Projekt: Moderní škola 2010 registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Vítejte milí žáci/studenti!
Anglický jazyk Bc. Renata Fehérová 
Školní vzdělávací program
STUDIJNÍ A POZNÁVACÍ ZÁJEZD BOGNOR REGIS ANGLIE – ZŠ Na Habru Hořické gymnázium SPŠ sochařská a kamenická BOGNOR REGIS, ŠKOLA, JÍDLO.
Pracovní stáž Malta 2019.
Transkript prezentace:

Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII

Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko plné prosluněných čtvrtí Městečko plné prosluněných čtvrtí Městečko ležící v hezké přírodě mezi pastvinami Městečko ležící v hezké přírodě mezi pastvinami S obyvateli žijícími v malých rodinných domcích S obyvateli žijícími v malých rodinných domcích

Yeovil ŠKOLY Ve městě je několik škol. Ve městě je několik škol. Škola se nachází v severní části města mezi rodinnými domky. Škola se nachází v severní části města mezi rodinnými domky. Školu navštěvuje 1500 osob a má tři budovy, sportovní areály a mnoho zeleně. Školu navštěvuje 1500 osob a má tři budovy, sportovní areály a mnoho zeleně. Je tam také velké parkoviště. Je tam také velké parkoviště.

Yeovil ŠKOLNÍ PŘEDMĚTY Rozvrh se skládá z obvyklých předmětů, které jsou rozděleny podle obtížnosti v závislosti na schopnostech studentů. Rozvrh se skládá z obvyklých předmětů, které jsou rozděleny podle obtížnosti v závislosti na schopnostech studentů. Obvyklými předměty jsou anglická literatura, jazyky, matematika, zeměpis nebo dějepis a přírodní vědy. Obvyklými předměty jsou anglická literatura, jazyky, matematika, zeměpis nebo dějepis a přírodní vědy.

Yeovil VÝUKA Výuka v Anglii probíhá od 5 do 16 let. Žáci jsou rozděleni do 11 tříd. Výuka v Anglii probíhá od 5 do 16 let. Žáci jsou rozděleni do 11 tříd. Každý stupeň trvá jeden rok. Na konci každého stupně musí složit žáci zkoušku. Místo číselného hodnocení dostávají abecední: A,B,C,D,E,F / naše pětka. Každý stupeň trvá jeden rok. Na konci každého stupně musí složit žáci zkoušku. Místo číselného hodnocení dostávají abecední: A,B,C,D,E,F / naše pětka.

Yeovil VÝUKA Vyučování začíná v 8:30 ráno, školní hodiny mají 60 minut. Vyučování začíná v 8:30 ráno, školní hodiny mají 60 minut. Jsou různé, ale absolutně odlišné od hodin u nás. V hodinách se mluví a diskutuje. Jsou různé, ale absolutně odlišné od hodin u nás. V hodinách se mluví a diskutuje. Obvykle jsou tři hodiny dopoledne a dvě hodiny odpoledne. Obvykle jsou tři hodiny dopoledne a dvě hodiny odpoledne. Pauza na oběd je hodinu. Ve škole je jídelna a můžete si koupit něco k jídlu. Pauza na oběd je hodinu. Ve škole je jídelna a můžete si koupit něco k jídlu. Vyučování končí ve čtvrt na čtyři odpoledne. Vyučování končí ve čtvrt na čtyři odpoledne.

Yeovil ŽÁCI / UČITELÉ Učitelé se k žákům chovají mile. Myslím, že jsou vůči cizincům přizpůsobivější. Učitelé se k žákům chovají mile. Myslím, že jsou vůči cizincům přizpůsobivější. ČR moc neznají. ČR moc neznají. Učitelé jsou mladí i starší. Pokoušejí se naučit žáky obhajovat jejich názory. Učitelé jsou mladí i starší. Pokoušejí se naučit žáky obhajovat jejich názory. Domácí úkoly se rozebírají ve škole. Domácí úkoly se rozebírají ve škole.

Yeovil ŠKOLNÍ UNIFORMA

Yeovil POVĚST ŠKOLY Škola má vynikající pověst. To je v Anglii velmi důležité. Škola má vynikající pověst. To je v Anglii velmi důležité. Rodiče jsou neustále informováni o všem dění ve škole, telefonicky a psanou formou. Rodiče jsou neustále informováni o všem dění ve škole, telefonicky a psanou formou. Myslím, že škola je to dobrá, ale : Myslím, že škola je to dobrá, ale : „Všude dobře – doma nejlépe”