KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naše třída od 1. do 7..
Advertisements

Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Kamarádi :o) :o).
TO JE MÁ PROSBA, KDYŽ CÍTÍM, ŽE VŠECHNO PRÁZDNÉ SE ZDÁ. TY JSI MOU TOUHOU, MOU SKÁLOU, MŮJ HRAD, JSI BOHEM CO PŘICHÁZÍ VČAS.
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
Co a proč Radka Mužíková. Co stojí v centru mého zájmu? Co hýbe mým srdcem? To je tím CO, tím hlavním CO v mém životě: Život, bytí, existence Člověk jako.
Útržky ze života naší třídy Školní výlet Klobouky Bazén.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Srdce z lásky darované.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
CHCETE VĚDĚT VÍC Klikejte Dále!. JAK VYPADÁTE KDYŽ JSTE OŽRALÝ??!!
Řemesla 7.B Zpracování vlny mokrou cestou Třída 7.B se účastnila projektu ENO – Zpracování vlny mokrou cestou. Nejprve jsme si udělali kuličku.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Sčítálek.
Narodil jsem se 12. března 1994 ve Vietnamu ( Hanoi ), ale od 2 let žiji tady v Chebu. Na naší školu chodím již od 1 třídy, takže patřím mezi stálé členy.
Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu.
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Moje třída.
Použitelnost a výhody OPTIMEDu pro studenta klinické části studia.
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
Zkuste říct Hudba:Michal Tučný Chtěl bych být medvídkem.
Naše třída od Třída Takhle jsme vypadali v první třídě!:o)Docela jsme zlobili.
TO JE MÁ PROSBA, KDYŽ CÍTÍM, ŽE VŠECHNO PRÁZDNÉ SE ZDÁ, TY JSI MOU TOUHOU, MOU SKÁLOU, MŮJ HRAD, JSI BOHEM, CO PŘICHÁZÍ VČAS. TO JE MÁ PROSBA VE ZKOUŠKÁCH,
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
1. Jak čerstvých vod jelen žádá | v čas unavení svého, | tak má duše | vždycky ráda chce mít Ducha svatého; | neb bez jeho pomoci | nemáme žádné moci,
Naše třída Já jsem sice přišla v 7. třídě, ale v této třídě jsem spokojená!
Ekokodex.
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Prezentace určená k propagaci MGV
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
NAŠE ŠKOLA.
1. Mír na zemi daruj nám! Nezřekni se nás! Ať tvá láska drží s námi dnes a zítra zas: Jen ty sám, Bože, náš, jen ty sám, Bože, náš, lidský život v rukou.
Je mentorování biblický koncept ?  Výraz není v Písmu  Výraz pochází z řecké mytologie : Odysseus svěřil výchovu a životní přípravu svého syna Telemacha.
9 let na základní škole:.
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Projekt Kiosek Zpracovali: Tomáš Svoboda, Alena Ikriová, Kristýna Krulichová, Nicola Hlavičková, Josef Kořínek z OIS3.
ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA CHOTÝŠANY „KAŽDÝ JE JEDINEČNÝ“
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Ájurvéda a já ročníková práce srpen Óm Dhanvantaraje Namaha Děkuji všem učitelům, kteří mi ukazují cestu.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Prevence sociálně patologických jevů
Čím chci být ,až vyrostu.
Rozvoj podnikatelských dovedností na ZŠ ve Zlínském kraji
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
Valentýna Szybakowská
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Žákovský parlament 1.stupeň
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Naše 7 Třída.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Transkript prezentace:

KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU

PřEdStAvEnÍ sTuDeNtA Jmenuji se Kristýna Volánková je mi 15 let a již 9 rokem navštěvuji 4.základní školu v Chebu. Myslím že můj prospěch není nejhorší, ale učení mě nebaví takže si všichni myslí že nejsem zrovna nejchytřejší….

NaŠe TřÍdA Myslím že jsme celkem dobrý kolektiv. Snažíme se spolu vycházet v dobrém i když se to někdy nedaří….hádáme se kvůli zbytečnostem…ale někdy se zase dokážeme podržet a podpořit když to nejvíce potřebujeme….

Bajer Jan Bernardová Michaela Burdová Veronika Hanzal Michal Hanzal Pavel Hartová Dominika Hodačová Lenka Hirková Nikola Hutta Richard Králíková Markéta Krůtová Denisa Lehocký Lukáš Leiterová Monika Málková Šárka Martínková KLára Martišík Rudolf Miklušák Dominik Paulusová Andrea Plch Marek Roulichová Kateřina Sekera Jan Sinkule Tomáš Smolka David Šumpík Pavel Tofernerová Denisa Tomanová Klára Tran An Jan Venturová Tereza Vlasák Jan Vystydová Eva

PřEdMětY Já vlastně žádné neoblíbené předměty nemám já mám ráda všechny stejně. A každý kvůli něčemu jinému. Ale předmět který opravdu nemám moc ráda je dějepis….Dějepis mě sám o sobě moc nebaví… A úplně nejraději mám asi matematiku…protože mě baví…..a učí ji pan učitel Svoboda xD

FoToGaLeRiE

ZáVěR Na závěr bych chtěla poděkovat všem učitelům kteří mě učili….Všichni učitelé mi moc pomohli a také mě hodně naučili…… pomohli mi např. se střední školou….Všichni učitelé mi budou moc chybět a bude se mi po nich moc stýskat…..Také bych chtěla hlavně poděkovat panu učiteli SVOBODOVY za to co pro mě a naší třídu udělal a že s námi měl trpělivost…..