Program podpory regionů Společenská odpovědnost v ČSOB a Poštovní spořitelně.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Advertisements

Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
1 Struktura dotačních titulů Středočeského kraje pro rok 2014.
Finanční nástroje pro podporu stanic Lenka Tomášková AOPK ČR, Sekce ochrany přírody a krajiny, odbor zvláštní ochrany přírody Praha,
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Celorepubliková soutěž pro jednotky a sbory dobrovolných hasičů.
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
Operační program Životní prostředí 2007 – 2013 Prioritní osa 6 Michal Slezák Odbor ochrany přírody, odpadů a EV Úsek řízení projektů SFŽP ČR.
Grantová politika KC Praha. Jana Brežná, KC Praha Co je NNO (NGO): Nestátní nezisková organizace:  právní formou je občanské sdružení, obecně prospěšná.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Opatření 2.3 JPD 3 „Posilnění kapacit poskytovatelů sociálních služeb v hlavním městě Praha“ Globální grant.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Krátké představení vyhlášených výzev oblasti podpory 3. 1 a 3
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Nadace rozvoje občanské společnosti a Poštovní spořitelna Program překlenovací pomoci pro nestátní neziskové organizace Školení zaměstnanců ministerstev,
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK
Vymezení Fiche Podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu.
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a Zdraví 21 v kraji Vysočina.
Národní a regionální dotační tituly. Význam národních a regionálních dotačních titulů Jejich význam postupně klesá, pro mnohé subjekty přesto téměř nezbytné.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Půjčky NNO v rámci grantového schématu „Podpora sociální integrace v Olomouckém kraji“ při SROP.
Co je třeba udělat pro vznik o.p.s. Hradecký venkov se sídlem v Nechanicích :
POV Východiska POV 2008 Odstranění překryvů s Programem obnovy venkova ČR, zejména s Osou III zaměřenou na venkovské projekty Zásadní změna podoby.
Společný grant města Strakonice a Komunitní nadace Blanicko - Otavské Inovace ve veřejné správě, Brno Mgr. Michal Novotný.
Podpora sociálního podnikání ve stávajícím období a příprava na období 2014+
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
Program rozvoje venkova ČR na období Olomouc Šumperk
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 24. března 2014.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Připravované výzvy Lucie Pudivítrová odbor fondů EU, MŽP.
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Podprogram Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2014 RNDr. Jarmila Dupejová Odbor životního prostředí a zemědělství.
Odbor kultury a památkové péče Oddělení kultury Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu společenských a kulturních aktivit.
Investiční projekty. Vymezení žadatele-příjemce podpory Podnikatelské subjekty Podnikatelské subjekty  právnické osoby se sídlem nebo působností ve schváleném.
Dispoziční fond Česká republika - Bavorsko Dotace v rámci INTERREG IIIA pro vymezené území.
7.ročník programu Co je nového ve III.fázi Make a Connection v ČR & výběrové řízení 2008.
Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Datum,místo. Národní program Phare část II Zaměření programu:  podpora podnikatelské infrastruktury (MMR) 
5. Hodnotitelská komise Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory - zpráva o činnosti v roce 2011.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
ÚVOD. ZMĚNY OPROTI INTERREG IIIA samostatný cíl strukturálních fondů = posílení významu, zvýšení objemu finančních prostředků pro českou stranu, zvýšení.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Interreg IIIA Česká republika - Svobodný stát Bavorsko v Plzeňském kraji Plzeň,
AKTUALITY O REALIZACI ROP SČ 13/08/2009 Příbram JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D.
Nová dotace pro jednotky sborů dobrovolných hasičů obcí v roce MINISTERSTVO VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY Brig. gen. Ing. Drahoslav Ryba Generální ředitel.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Možnosti financování životního prostředí z Evropských strukturálních fondů Zuzana Matoušková 3. ÚFŘP.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
"Budete-li dobře pečovat o své tělo, vydrží Vám po celý život" George Coevoet.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Výbor pro národnostní menšiny zastupitelstva Moravskoslezského kraje
Cena hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost.
Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2 Transformace a deinstitucionalizace Karel Vít Konference.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Podpora vzniku a rozvoje sociálních podniků a chráněných pracovišť
Program RP04-17 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2017
Výzva k předkládání žádostí
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
Mgr. Ondřej Šuch, ředitel nadace
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Šablony pro SŠ a VOŠ výzva I
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Transkript prezentace:

Program podpory regionů Společenská odpovědnost v ČSOB a Poštovní spořitelně

Proč Program podpory regionů? Obyvatelé regionu nejlépe ví, co jejich lokalitu nejvíce tíží Podpora nejpotřebnějších projektů Rozšíření filantropických aktivit do regionu Důraz na odbornost, transparentnost a adresnost

Podpořené kraje Středočeský Plzeňský + Karlovarský Pardubický + Vysočina Zlínský + Olomoucký * K , ** K červenci 2007

Kdo se může projektu zúčastnit? Právnická osoba se sídlem na území ČR Neziskové organizace, občanská sdružení, nadace, nadační fondy, města, příspěvkové organizace působící v daném kraji

Co je to Program podpory regionu? Program, v rámci kterého z přihlášených žádostí nezávislá komise vybere vítězné projekty na základě daných kritérií Tyto projekty pak získají prostředky k financování své aktivity Souhrnná částka pro každý kraj je Kč + navíc Kč pro Cenu veřejnosti

Co má být cílem žádosti? Finanční podpora místních neziskových organizací zaměřených na ČSOB – Na podporu místního života – Podporu ochrany životního prostředí PS – Vzdělávání sociálně vyloučených lidí a lidí se zdravotním postižením – Amatérskou kulturu a ochranu kulturního dědictví

Jak se zúčastnit? Vyhlášení programu Uzávěrka žádostí Zpracování výsledků Fórem dárců Zasedání Komisí Zveřejnění výsledků programu a zahájení Ceny veřejnosti Ukončení hlasování veřejnosti Zveřejnění výsledků Ceny veřejnosti

Jak se zúčastnit? (pokrač.) vyplněním jednoduché přihlášky na webových stránkách ČSOB a Poštovní spořitelny podrobná pravidla jsou k dispozici tamtéž

Jak budou projekty vybírány? Finanční náročnost maximálně Kč Důraz na transparentnost, nezávislost a odbornost Komise pro výběr projektů – Zástupci neziskové sféry – Zástupci ČSOB a PS – Zástupci regionu – Zástupci Fóra dárců Pevně daná kritéria efektivitu projektu ve smyslu počtu lidí, kterým projekt pomůže Jasně vyjádřené téma a cíl projektu, včetně cílové skupiny Jasně popsané použití finančních prostředků Kvalita zpracování projektu a předchozí zkušenosti navrhovatele Originalita a jedinečnost, s přihlédnutím na inovace

Jak budou vítězné projekty podporovány? Smlouvou o finančním daru, kde je definován cíl podpory

Cena veřejnosti Veřejnost může v daném časovém období (26.5. – 20.6.) hlasovat pro jeden z vítězných projektů prostřednictvím webových stránek ČSPB/PSB Žadatel s nejvíce hlasy získá k již schválené částce prémii Kč

Kontakty Michaela Vlasáková Baruníková Kancelář generálního ředitele tel.: