Vypracovala: Týnka Malá A1 29. 9. – 2. 10. 2014. 1. den – Milano Ráno jsme přijeli do Milana prohlédnout si katedrálu Duomo di Milano. Je to jedna z nejznámějších.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Naše třída od 1. do 7..
Sergimage Mladý pár se přestěhoval a seznamoval se sousedy. Příští ráno, když seděli u snídaně, podívala se mladá paní z okna a viděla sousedku, jak.
New York City mistrovství světa v tanci TEREZA SEKAVOVÁ studentka primy.
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Polsko – Škola v polských Jankowicích. Natálie Kučerová.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
8. 9. – Jednoho letního zářijového dne jsme se po dlouhém víkendu sešli před budovou Gymnázia J. S. Machara v Brandýse v 8 hodin. Byla zima.
WORLD AROUND US SVĚT KOLEM NÁS. Projekt: Christmas cards Cíl projektu: Každý žák vyrobí vánoční přání pro svého kamaráda v partnerské zemi. Žáci z Francie.
Adaptační kurz
Mýma o č ima PAVEL DVOŘÁK student tercie Anglie 2006 / zájezd.
Milánský dóm – Duomo di milano
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
MALTA Rozhodl jsem se pro začátek Maltu, kde jsem strávil skoro měsíc, stručně popsat, protože předpokládám, že tato velmoc, kvůli svým drobným rozměrům,
Nikola Skalová, Berenika Pilařová, Tereza Neitzelová, Karolína Vokálová, Lena Šuláková Adaptační kurz 1.A 2014.
Základní škola a mateřská škola, Kravsko, příspěvková organizace.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Masarykovo gymnázium.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
Počasí, jak se říká, „že by psa do něj nevyhnal“. Tak jsme vyrazili na výlet. Kam? No přeci do Jindřichova Hradce v tomto vánočním období se.
Práce s Gimpem Začátek  Ještě než začal tento projekt, tak jsme skládali zkoušku z modulu Gimp. Celá naše třída se snažila, ale bohužel uspěl.
Cvičení v přírodě Říjen 2011, Bělá
DELEGACE V GALANTĚ UBYTOVÁNÍ STRAVA KONFERENCE ZASTÁVKA V BRATISLAVĚ.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
MELUZÍŇÁČEK PODZIMNÍČEK Srbská Kamenice 25. – 30. října 2011 výřad malošů i velkošů na bukové houpajdě pod Mariinou vyhlídkou Jonáš, Eliška, Mirďa, Saša,
Prohlídka SPŠ.  Hned co jsme přišli do školy nás posadily do zasedací místnosti. První co jsme uviděli byli sušenky a voda hned jsme se do toho vrhli.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
PROJEKTOVÝ DEN GIMP.  o první hodině jsme se seznámili s našim dnešní tématem.  Téma projektového dne bylo,,Virtuální svět nebo realita´´.  Měli jsme.
ODBORNÁ EXKURZE Tiskárna FINIDR, Český Těšín
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Zdravý Životní Styl Michal Burda.
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
9 let na základní škole:.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Portsmouth 2015 František Novotný. Výběrové řízení Výběrové řízení na naší škole probíhalo ve dvou kolech: Podání přihlášky a napsání motivačního dopisu.
Birmingham – ERIKA BOUCHARECHASOVÁ
Kultura vrcholného a pozdního středověku
Birmingham Anna Kolářová
ZAHRANIČNÍ PRAXE 2015 ERASMUS+. VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ RÁMEC ŠKOLY (ŠKOLA SI UDĚLALA SAMA SVOJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ) VYPLNĚNÍ PŘIHLÁŠEK – DOSTUPNÁ NA WEBU (KAŽDÝ.
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
Výběrové řízení Motivační dopisy, cover letter, průměry známek K výběrovému řízení cca 60 studentů ze 130 přihlášených studentů Vybráno 21 studentů.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
Praxe v Anglii - Portsmouth Lucie Samcová A3B. VÝB Ě ROVÉ Ř ÍZENÍ  Grant od Erasmu+ v rámci projektu Praxe v EU  Přihláška + motivační dopis Pohovor.
Erasmus + v Exeteru Kateřina Červenková. EXETER je město v jihozápadní Anglii, v hrabství Devon. Rozkládá se u ústí řeky Exe, má asi obyvatel.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
STATEK HORNÍ DVORCE Pecinová Václava, Pererka Vojtěch.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
CZ01-KA dubna – 14. května 2016 Ilona Bartášková
Odborná praxe Portsmouth
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Křinický masopust od 12:30.
Německo 2016 Nürtingen.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
ŠKOLNÍ VÝLET DO PORTSMOUTH
Lets Say STOP to Gender Discrimination in Education
Dublin, Irsko – CZ01-KA Dagmar Tyščenková.
SLOVENSKO 2018.
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Školní výlet Alžběta Drápelová 4.A.
Transkript prezentace:

Vypracovala: Týnka Malá A –

1. den – Milano Ráno jsme přijeli do Milana prohlédnout si katedrálu Duomo di Milano. Je to jedna z nejznámějších a největších ukázek gotické architektury na světě. Skládá se z pěti lodí, které podpírá 52 sloupů. Nejvyšším bodem katedrály je Madonnina, neboli socha Panny Marie z 18. století, nynější symbol Milana. Dále jsme prošli Galerii Viktora Emanuela což je zastřešená nákupní pasáž složená ze dvou na sebe kolmých arkád se skleněnými stopy, které v místě svého křížení vytvářejí oktagonální prostranství se skleněnou kupolí.

2. den Před začátkem kurzu jsme si prošli muzeum a vyslechli si přednášku o historii výroby zmrzlin. Bylo to zdlouhavé ale rozhodně naučné. Muzeum Carpigiani Palmiro Bruschi

Zmrzlinový kurz 1. den V Italské zmrzlinárně jsme nejdřív ochutnali pár druhů zmrzlin. Lepší zmrzlinu jsme nikdo nikdy nejedl. Byla úplně jiná než naše a hlavně byla čerstvá. Kurz jsme začali teorií. Učili jsme se různé výpočty, složení zmrzliny a také nám vysvětlili, co stroje umí a k čemu slouží. No a vrhli jsme se na zmrzliny. Dělali jsme ve dvojicích dva druhy zmrzliny. Zmrzliny se všem povedli. Všichni jsme se shodli na tom že by nás takhle učení a škola více bavila. Dělali jsme tak nějak teorii a praxi na střídačku. NEJVÍCE Z TOHOTO DNE NÁS BAVILO OCHUTNÁVÁNÍ Praktická část Teoretická část

Zmrzlinový kurz 2. den Druhý den jsme jako první začali jíst zmrzlinu, kterou jsme vytvořili předchozí den. Ani trochu nás to neomrzelo. Skoro jsme ani nesnědli oběd, který jsme dostali. Vyráběli jsme ovocné zmrzliny. Naučili jsme se nové receptury a při práci už jsme si často poradili sami bez mistra.

Předání certifikátů a ukončení stáže I s certifikátem jsme si všichni mohli nechat rondony Rondon je plášť pro cukráře, kšiltovky a zástěry. Nejlepší, co jsme si odnesli, byly vzpomínky a zkušenosti. Myslím že budu mluvit za všechny když řeknu že bych tam nejradši zůstala.

Ubytování-Hotel Bologna Airport**** Ubytování bylo fajn Měli jsme bohaté snídaně a ještě lepší večeře, italské těstoviny. Trochu nás zlobil výtah :D Několik nás skřípnul do dveří.

Celkový dojem z výletu Největší a asi jediný problém byla komunikace. Italové anglicky příliš neumí. Jeden maličký problém jsme teda ještě měli s autobusem, a to s uložením ke spánku. Po pár hodinách jsme to vzdali a polehali si na zemi. Myslím že všichni byli spokojeni, bez ohledu na nepohodlí v autobuse. To se nám pak vynahradilo v hotelu Takže výlet byl vlastně bezchybný. DĚKUJEME

Pan mistr: Palmiro Bruschi Zmrzlinu jsme mlsali celý den Učili jsme se i čištění strojů a přípravu všech strojů k výrobě.

První ochutnávka Muzeum CarpigianiZmrzlinová učebna

Děkuji za pozornost