Moji nejlepší kamarádi

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naše třída od 1. do 7..
Advertisements

Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Kamarádi :o) :o).
Šáárýýskáá prezentace!!=o)
Moje třída.
Ženy přes 50 nemají děti, protože by je někam odložily a pak zapomněly kam.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Jednou, až budou moje děti dost velké na to, aby pochopili, co motivuje jejich rodiče, řeknu jim: „Milovala jsem tě tolik, že jsem se tě vždy ptala kam.
Naše škola Třída O3 Jindřichův Hradec  Naše škola sídlí v krásném městě-v Jindřichově Hradci.
NAŠE ŠKOLA A TŘÍDA SOU JINDŘICHŮV HRADEC Naše škola se nachází v Jindřichově Hradci v ulici Miřiovského…….
Já a vše kolem mě..
Všem lidem na celém světě přeji…
Týden Vojty Machaly.
Pro Tyršovku k osmdesátinám. Ať je teplo nebo zima, v naší škole je vždy prima. Malí, velcí, kluci, holky chodí rádi do Tyršovky!
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Klára Ligocká Slunečný server…. Bez elektroniky v naší době by jsme se neobešli… Je to dobře nebo špatně ??? Ukážeme si dobré ale i špatné stránky Bez.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Co rádi děláme.
Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti.
Přítel.
Pustit zvuk Každý si přeje dlouhý život, ale nikdo nechce být starý.
Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu.
TJ sparta Kutná Hora Tereza vyvialová VIII.A
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
Hawa Bah. Kontaktovali jsme neziskovou organizaci Wontanara a vybrali si adoptivn í d í tě - 11letou holčičku Hawu Bah z Guinei. „ Udělej něco dobr é.
6. TŘÍDA .
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:19. září 2012 Číslo.
Svahová 2010 „Dokonalá parta“. Svahová je krásná trochu větší vesnice. Leží v Krušných horách, asi 20 kilometrů od Chomutova.
Moje třída.
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
PROJEKT ZVLÁDNEME TO ČÁST CHODÍCÍ LIDÉ I. ZŠ ŠTÍTINA 5. TŘÍDA.
7.třída 2008/2009. Letošní sedmička je prostě jednička.
Naše třída od Třída Takhle jsme vypadali v první třídě!:o)Docela jsme zlobili.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Nejlepší historka z rybolovu všech dob!. Mnohé rybářské historky jsou tak trochu těžko uvěřitelné, ale tenhle člověk má fotky jako důkaz... Slyšel jsem.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Rodokmen - věk Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
MOJE RODINA BRODŠTí.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby
Moje Rodina Sára Bolacká.
v oddíle je nás 16 dětí a 7 vedoucích scházíme se první a poslední pátek v měsíci v 16:00 – 18:00 občas máme i nějakou tu výpravu máme 3 družiny naše.
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Podstatná jména Přídavná jména Zájmena Číslovky Slovesa
Martin Jirásko Já a moje rodina Martin Jirásko
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
Karolinka-město ve kterém žiji
Moje osoba.
Říkejte mi Hopinka A mně Sorbon. Ty jsi fakt ten můj malý bráška s červeným obojkem? Ty toho napovídáš… jasně že jsem.
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR: Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY_32_INOVACE_11 _Moje rodina TÉMA:
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Letos nás je celkem holek a 8 kluků Máme nejlepší třídní učitelku Lídu Růžičkovou Máme skvělý kolektiv – táhneme za jeden provaz.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
Moje škola Tereza Nehybová.
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Naše 7 Třída.
ANOTACE Objasnit žákům co je šikana,
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Vtipy na téma SKLERÓZA
ČÍST JE STEJNĚ KRÁSNÉ A ZDRAVÉ JAKO BĚHAT...
Transkript prezentace:

Moji nejlepší kamarádi Lenka Zadinová

Anna Koldcsiterová Něco málo o ní…. Je starší než já Co na ní mám ráda… Je s ní sranda Nekazí srandu Není náladová Je jako mé druhé já Ví o mě úplně všechno a já jím všechno o ní Neřekne žádné moje tajemství Něco málo o ní…. Je starší než já Má staršího bráchu Ondru Bydlí v Sázavě Dělá závodní aerobic a atletiku Jako malá chodila na keramiku Lenka Zadinová

Andrea Nohelová Něco málo o ní… Je starší než já Má staršího bráchu a mladší sestru Bydlí v Kutné Hoře Má ráda tanec Co na ní mám ráda… Nezkazí žádnou srandu Poslední dobou mi strašně pomáhá Dokáže strávně poradit Neprozradí tajemství Lenka Zadinová

Iveta Vrbová Něco málo o ní … Je o hodně starší než já Chodí na gymnázium Jiřího Ortena Má mladší sestru Dělala mažoretky Co na ní mám ráda… Nikdy s ní není nuda S ní jsem jako v jiném světě Neprozradí žádné tajemství Jediný člověk který má na všechno optimistický názor Lenka Zadinová

Kristýna Štíchová Něco málo o ní … Je starší Bydlí v Praze Má mladšího brášku Dělá závodně hip hop dance Každý rok jezdí na Knížecí rybník Co na ní mám ráda… Je nejvíc dokonalá Není s ní nuda Ví o mě vše a já se jí můžu se vším svěřit Nic neprozradí Má podobný v kus na kluky Lenka Zadinová

Karolína Krajcová Něco málo o ní … Je starší Bydlí v Sázavě Má staršího brachu Je docela švihlá Co na ní mám ráda … Její osobitost Nezkazí legraci Povídání si o Martinech Naše tajná řeč Lenka Zadinová

Tereza Šlejmarová Něco málo o ní … Je starší Má mladšího brášku Chodí do stejné třídy Co na ní mám ráda… Že je s ní sranda Udrží tajemství Ví o mě všechno Můžu se jí svěřit se vším Není náladová Lenka Zadinová

Natálie Tvrdíková Něco málo o ní … Je mladší Chodí na stejnou školu Má nevlastního brášku Adámka Natka ..Nejvíc v pohodě… S ní mám nejvíc zážitky. Spaní u nás bylo nezapomenutelný a u Vás to spaní se taky nezapomíná. V  Malíně to bylo nejlepší  s Amy, bitva o 50,-Kč. Na to se prostě nezapomene.. Nechci o tebe přijít.. =-* Lenka Zadinová

Jana Brabcová Něco málo o ní … Je stejně stará jako já Má mladší sestřičku Dělá závodně aerobic Bydlí v Praze Co na ní mám ráda… Její osobnost Její smysl pro humor Její optimismus To že nikdy nic neřekne Lenka Zadinová

To je asi tak všechno  Lenka Zadinová