PŘÍLOHY MONITOTROVACÍ ZPRÁVY Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Finanční řízení projektu Seminář pro žadatele k oblasti podpory 1.5 OP VK.
Advertisements

I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í 1 Seminář pro příjemce podpory grantových projektů do globálního grantu OP VK pro oblasti podpory.
ŽÁDOST O PLATBU A JEJÍ POVINNÉ PŘÍLOHY ŽÁDOST O PLATBU A JEJÍ POVINNÉ PŘÍLOHY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Finanční aspekty projektů šablon.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
1 Sociální integrace OK Zajištění dostupnosti vybraných sociálních služeb v Olomouckém kraji Cena za poskytování sociální služby Platební podmínky – fakturace.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Hradec Králové. 9:00 – 10:00 Projektová část – obecné podmínky realizace grantových projektů, monitorovací zpráva 10:00 – 11:00 Základní vymezení.
Monitorovací zpráva (MZ) Projektová část
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Uznatelné výdaje v projektech podpořených ze strukturálních fondů EU v administraci NROS Vyúčtování globálních grantů.
Specifické podmínky závěrečných Výzev 12. června 2014.
Ukončení realizace projektů
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Nejčastější pochybení při administraci monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Seminář na téma Závěrečná monitorovací zpráva Oblast podpory 3.2 Informace k finanční části Krajský úřad Jihočeského kraje Martin Plucha.
Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
„ Finanční zprávou pro Akci 3 krok za krokem “. Základní finanční pravidla programu  Pravidla dána Příručkou pro Akci 3 a Rozhodnutím o poskytnutí dotace.
Způsobilé výdaje poskytovatelů sociálních služeb pro Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby.
Monitorovací zpráva a finanční prostředky Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“ Projekt je spolufinancován z prostředků z.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Školení příjemců Phare 2003 RLZ Finanční zprávy Ing. Kateřina Auerveková NVF Praha.
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 5. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Projektový cyklus - realizace
Seminář pro příjemce OP LZZ z řad státní správy Finanční část Praha, 3. a 4. prosince 2014 Ing. Martina Tomová Bc. Jana Komrsková, DiS.
Workshop k vyplňování monitorovacích zpráv Praha.
Mgr. Zita Nidlová Finanční část monitorovací zprávy.
Seminář pro příjemce v grantových výzvách 53 a 57 OP LZZ Ing. Jan Zeman / Mgr. Eva Matulová 1 Podporujeme Vaši budoucnost.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část realizace projektu Seminář pro příjemce
Ing. Petra Kalinová Finanční část monitorovací zprávy.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Administrace projektu (finanční část) Pracovní workshop pro příjemce – 2. výzva PO 1, 2. GG
Seminář pro příjemce OP LZZ Výzva č. B , Praha.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Finanční část projektu (seminář pro příjemce – 4. výzva, 3.2)
Monitorování projektů v realizaci Ministerstvo vnitra České republiky Odbor strukturálních fondů.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Administrace projektu (finanční část) Workshop pro příjemce – 3. výzva Tato prezentace je spolufinancována.
Základní síť sociálních služeb ve Středočeském kraji Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.1.00/ Oblast podpory: Podpora sociální integrace.
PŘÍLOHY MONITOROVACÍ ZPRÁVY 6. října OBSAH  Jednotlivé přílohy monitorovací zprávy  Elektronická žádost o platbu.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
Nejčastější chyby zjištěné při kontrole monitorovacích zpráv.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Jana Hadravová INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost OP VK Financování grantových projektů (GP) v rámci globálních.
Pracovní skupina TP OP VK
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost OBECNÉ INFORMACE (seminář pro žadatele – 2. výzva, 2. GG PO 1)
Seminář pro příjemce 2. výzvy 2. GG oblasti podpory 1.1
ELEKTRONICKÁ Monitorovací Zpráva A PŘÍLOHY
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Setkání regionálních výrobců
Seminář pro příjemce 4. výzvy 1. GG oblasti podpory 1.3
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI MONITOROVÁNÍ PROJEKTŮ SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE 5. května 2010.
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
MONITOROVACÍ ZPRÁVA věcná část
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Seminář pro příjemce podpory z OP VK
Šablony II Výzva č. 02_18_063 a 02_18_064.
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
Doporučené body monitorovací zprávy (MZ) pro příjemce
Transkript prezentace:

PŘÍLOHY MONITOTROVACÍ ZPRÁVY Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.

Přílohy monitorovací zprávy MONITOROVACÍ ZPRÁVA – I. část v Benefit7 PŘÍLOHY č. 1 Monitorovací zpráva – doplňující informace č. 2 Přehled uzavřených zadávacích řízení č. 4 Žádost o platbu č. 5 Soupiska účetních dokladů č. 6 Kopie účetních dokladů č. 7 Kopie z výpisu účtu projektu č. 8 Přehled čerpání způsobilých výdajů č. 9 Podpisové vzory

Přílohy monitorovací zprávy č. 10 Dokladování způsobilých výdajů PRACOVNÍ VÝKAZ č. 11 Rozpis mzdových příspěvků pro proškolené osoby č. 12 Seznam školení č. 13 Dokladování způsobilých výdajů MZDOVÉ VÝDAJE – administrativní a odborní zaměstnanci č. 14 Dokladování způsobilých výdajů CESTOVNÍ VÝDAJE – tuzemské a zahraniční č. 15 Dokladování způsobilých výdajů ODPISY č. 16 Auditorská zpráva č. 17 Souhrnné informace o realizaci projektu

Přílohy monitorovací zprávy

ŽÁDOST O PLATBU Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.

Žádost o platbu

PŘEDKLÁDÁNÍ MZ A ŽOP Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.

Předkládání MZ a ŽOP  Předkládání MZ - nejméně jednou za tři měsíce (=monitorovací období) - předložení MZ do 30 kalendářních dnů po uplynutí tohoto období - uplynutí třech měsíců je možné počítat ode dne začátku realizace projektu nebo v souladu s kalendářními měsíci  MZ se předkládá samostatně nebo se ŽOP  Předkládání ŽOP - První ŽOP - nejdříve s 1. monitorovací zprávou - po vyčerpání minimálně 80 % zálohové platby s mimořádnou MZ - Následující ŽOP - s průběžnou monitorovací zprávou. - pokud Příjemce vyčerpal 80 % poskytnuté zálohy a 100 % všech předchozích poskytnutých plateb s mimořádnou ŽOP

Předkládání MZ a ŽOP Forma předkládání:  Finalizace v Benefit7 (Monitorovací zpráva, Žádost o platbu)  Tištěná podobě (vše – formuláře ke stažení na  Elektronická forma, např. CD-rom, - (vše mimo kopie účetních dokladů a výpisu z projektového účtu)