A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO Modlitby na únor 2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PRONÁSLEDOVANÁ CÍRKEV
Advertisements

Židé za 2.světové války….
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Diversita lidské populace II
3. neděle adventní/část 2. Advent nás vybízí zastavit se v mlčení, abychom mohli vnímat Boží přítomnost zde na zemi. ADVENT JE DOBA PŘÍTOMNOSTI A OČEKÁVÁNÍ.
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
PROROCI Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Ve společenství s Matkou Boží
DRUH UČEBNÍHO MATERIÁLU: interaktivní VZDĚLÁVACÍ OBLAST:Dějepis
Židé a současný svět (Petr Karas, 2008). Zapojení do výuky Zapojení do výuky vhodné téma pro mezioborové vztahy (Z, D, Ov/ZSV) vhodné téma pro mezioborové.
Následuj zbožnost 1. Timoteovi 6, 3 – 12 ….Ty však se tomu jako Boží člověk vyhýbej? Následuj spravedlnost, zbožnost, víru, lásku, trpělivost, mírnost………
Jak zvěstovat evangelium Obrněné Boží vojsko
Křesťanství vznik a podstata.
Starověká Palestina.
Judaismus Petr Machala.
Ježíšova velekněžská modlitba I
Světová náboženství.
KŘESŤANSTVÍ.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
A tak bratři, modlete se za nás, aby se slovo Páně rychle šířilo Modlitby na únor 2015.
Modleme se k Pánu žně! - ÚNOR. 3 modlitby za misii pro měsíc únor V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry v.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Modleme se k Pánu žně. Listopad Pronásledovaní křesťané v Číně Nezasažený národ Ujgurové v severozápadní Číně Misijně nasazení pastoři.
Co je typické pro židy?.
Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.
Modleme se k Pánu žně! - září. 3 modlitby za misii pro měsíc září V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry v.
Centrum pro katechezi v Olomouci  Jeho modlitba vede k naprostému sebedarování svému Otci.  V něm je modlitba plně zjevena a plně uskutečněna.
Univerzitní křesťanské hnutí Národní modlitební týden 7. – 13. dubna 2008.
1. Bože náš, Otče náš, do ruky tvé s důvěrou klademe teď štěstí své: | Dítě, jež z lásky své i nám jsi přál, | od tebe život má, veď je i dál, | Dítě,
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. MODLEME SE ZA PRONÁSLEDOVANÉ KŘESŤANY V TÁDŽIKISTÁNU: ✤ aby podzemní církev i přes veškerý tlak rostla ✤ aby v zemi nastala svoboda.
Vypracoval: Jakub Moravec
■KMS tvoří desítky sborů sedmi církví, řada křesťanských organizací a individuálních členů. ■Byla založena v prosinci ■KMS je členem České evangelikální.
Modleme se k Pánu žně LISTOPAD Aby vytrvali ve víře i přes fyzické a psychické násilí a zakoušeli Boží moc. Aby vytrvali ve víře i přes fyzické.
1. Dva chodci z města jdou, do Emauz kráčejí  kříž, hrob je vyděsil, zbavil všech nadějí. V takovém zklamání, kdo může potěšit? Snad ten, kdo přidal se,
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Iniciativa kurzů Alfa podzim 2013 Týden modliteb za kurzy Alfa 15. – 22. září 2013.
Modleme se k Pánu žně! - LEDEN. 3 modlitby za misii pro měsíc leden V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry.
Vyrobilo centrum pro katechezi Olomouc Mojžíš se často a dlouho zdržuje při rozhovorech s Pánem. Jedná se o důvěrný vztah k věrnému Bohu. Při těchto.
1. Raduj se, Bůh dnes přišel k nám, to bratře, sestro, slyš! Otevři dům, ať vstoupí Pán. A nebe, země, zvuč a nebe, země zvuč a nebe, země, Králi zvuč!
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… MODLITBY NA DUBEN 2015.
Život podle Božího slova Jak si mladík udrží svou stezku čistou? Musí se vždy držet tvého slova. Žalm
Ref.: Nám, Pane, dal jsi Slovo své, Ducha svého dej nám též.
ZLOČINY PROTI LIDSKOSTI. genocida = vyvražďování celých národů za druhé světové války se to týkalo hlavně Židů a Romů ze strany nacistů.
Starověká Palestina Petr Machala.
Galatským. Autor a datum vzniku Pavel - po Jeruzalemském sněmu - v roce 49 po Kr. - jeden z nejstarších listů NZ.
Skutky apoštolské. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův osobní lékař - spolupracovník na díle evangelia - očitý svědek některých událostí - 3 x v Písmu.
Modlitby na květen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
Markovo evangelium. Autor a datum vzniku Marek 50. – 60 po. Kr.
Modlitby - červen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
Magen – Davidova hvězda – symbol židovství
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Náboženství v Asii Číslo vzdělávacího materiálu: ICT8-5 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Sv. Faustýna Kowalska Maria Faustina /Helena/ Kowalska sv. Faustýna Kowalska Maria Faustina /Helena/ Kowalska.
Vypracovaly : Irada Rahmanova Mariia Vasylchenko Valeriya Dvoryadkina Valeriia Mikhailova.
Židovství Judaismus. Toto náboženství pochází z Izraele Teologie judaismu slouží jako základ mnoha jiných náboženství včetně dvou nejrozšířenějších, křesťanství.
Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
JOSEFOV (PRAHA) - městská čtvrť obklopená Starým Městem, pojmenovaná
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor Michaela Zemanová Číslo VY_32_INOVACE_12_15 Název Arnošt Lustig Téma hodiny Autoři druhé.
Judaismus (židovství)
Misijní modlitby 8/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
ČÍSLO PROJEKTU ČÍSLO MATERIÁLU NÁZEV ŠKOLY AUTOR TÉMATICKÝ CELEK
Misijní modlitby 9/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Transkript prezentace:

A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO Modlitby na únor 2015

PAMATUJTE NA VĚZNĚ, JAKO BYSTE BYLI UVĚZNĚNI S NIMI; PAMATUJTE NA TY, KDO TRPÍ, VŽDYŤ I VÁS MŮŽE POTKAT UTRPENÍ. ŽID. 13,3 aby ti, co jsou uvězněni, zůstali pevní ve víře a zvládli přežít obzvláště v nelidských podmínkách uvnitř kontejnerů aby se evangelium i přes všechny úklady dále šířilo i ve věznicích, kde jsou křesťané drženi ať padne diktátorský režim aby ti, kteří se rozhodli emigrovat, mohli v bezpečí utéct Modleme se:

NEZASAŽENÝ NÁROD - AŠKENÁZŠTÍ ŽIDÉ CENTRÁLNÍ UKRAJINY Národ: Aškenázští Židé Místo: Centrální Ukrajina Populace: Náboženství: Etnické náboženství, 0,1% evangelikálních křesťanů

během posledních století patřila východní Evropa k oblastem s největší židovskou populací na světě za dob holocaustu zemřelo v bývalém SSSR přes 1 mil. židů a mnoho židů uteklo do USA a do Izraele. Po válce byly obnoveny synagogy a znovu otevřeny židovské školy, kliniky a univerzity. jejich víra nejčastěji reprezentuje ortodoxní, ultra-ortodoxní, konzervativní a reformní hnutí sebe vidí jako potomky Abrahamovy smlouvy

Modleme se: aby poselství evangelia nebrali jako antisemitismus aby poznali, že Ježíš je dlouho očekávaný Mesiáš aby Bůh obměkčil vůči křesťanům jejich srdce

aby byla naše srdce pohnuta lítostí a soucitem nad ztracenými lidmi za modlitební probuzení Za misii v ČR