James Blunt James Blunt. James Blunt zpěvák Datum narození: 22.02.1974 Místo narození: Tidworth, Wiltshire, Anglie Znamení: Ryby.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hans Christian Andersen
Advertisements

Luboš „Dědek“ Hnát © 2014 Rockový svět
Projekt č. CZ /5.1.01/ Nové formy péče o děti v České republice.
Byl nositel Nobelovy ceny
ANGLIE 2001 / JAZYKOVÝ POBYT

ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Skupina Blue členové: Antony Daniel Costa narozen v Edgware, Middlesex Duncan Mathew James narozen v Salisbury, Wilts Lee Ryan.
Ty, hodilo by se mi, kdybys mi mohl pomoci s jednou drobností. Hey, I could use your help with a little job.
Robert Pattinson. Osobní údaje: Jméno: Robert Thomas Pattinson Přezdívka: Rob Datum narození: 13.květen 1986 (23let) Místo narození: Londýn, Spojené království.
Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Světová literatura po 1. světové válce
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Interkulturním vzděláváním a prožitkem k toleranci
Linkin Park.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE/15/B3 AutorMgr. Karolína Kofránková Období vytvoření
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Joseph Heller Narození 1. květen 1923 Úmrtí 12. prosinec 1999 NárodnostAmeričan.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
TERAKOTOVÁ ARMÁDA Jedná se o monumentální hrobku prvního velkého čínského císaře označovaného Čhin Ši Huang („První císař dynastie Čchin“, př.
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Autoři dětské literatury Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_01_14.
Narodil se v rodině mlynáře 2. dubna 1875 v Napajedlích. Byl český vojenský důstojník, účastník první světové války, sedmidenní války o Těšínsko.
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
Mýma očima New York City a W.D.C
...JEHO ŽIVOT? Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Lawrence Ferlinghetti Svět je báječné místo
LED ZEPPELIN Aktivní: Žánry: Blues Rock, Heavy Metal, Hard Rock, Folk Rock.
na psí život si většinou stěžují jen Ti ,
Projekt „Environmentální výchova ve školních úlohách, experimentech a exkurzích“
Název šablony: Inovace v HV 32/Hv08/ Zbíral Vzdělávací oblast: Umění a kultura Název výukového materiálu: Historie české populární hudby Autor:
Spice girls Nicolé Adamová.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Organizovaný systém zvuků (V prezentaci můžete klikat na obrázky, pro jejich zvětšení…)
Miley Cyrus.
Medvídek Pú.
Jméno a příjmení: Jesse Arthur McCartney Narozen : 9. duben 1987 v New York City Věk: 21 let Sourozenci: bratr Timmy (1996), sestra Lea (1991) Povolání:
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
POUČENÍ Je napsané v dopise Galaťanům 6,7 : Nemylte se:
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,
Joanne Rowlingová (31. července 1965, Yate).
Michael Jackson Od Andrea Crkvová.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Jana (Johanka) z Arku. ..Narození Jany.. Narodila se v chudé rodině roku 1412 ve vesnici Domrény na vancouleurském panství Narodila se v chudé rodině.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Martina Durinová V3 V4 V1 V2 V5 V6 VZOREC SOUVĚTÍ když ani ale a nebo že.
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
Nicolas Flamel. Možná jste o něm slyšeli, ale většina z vás zřejmě ne. Fanoušci Harryho Pottera jeho jméno zaslechli a pokud někdo z vás četl Alchymistu.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou AUTOR: Bc. Hana Králíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_11/15_ Lidová hudba TÉMA: Lidová hudba ČÍSLO PROJEKTU: CZ /
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Na psí život si většinou stěžují jen Ti, kteří psa nikdy neměli …
ZŠ Brno, Řehořova 3 Osobnosti českých a světových dějin 6.-9.
Interrogatives with ně- and ni-
Sparta ve starověku.
Prezentace od Mervina Flandery
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Halže,
Led Zeppelin AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Zdá se,že to není možné ! IT SEEMS IMPOSIBLE !
Katy Perry.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Fatboy Slim    /     
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
VY_32_INOVACE_03_Literatura 19. století Romantismus
ŽIVOT V ČESKÝCH ZEMÍCH PO HUSITSKÝCH VÁLKÁCH
Nejznámější německé protiválečné písně
Transkript prezentace:

James Blunt James Blunt

James Blunt zpěvák Datum narození: Místo narození: Tidworth, Wiltshire, Anglie Znamení: Ryby

Rodina Jamese Blunta sloužila v různých armádách již od roku 995. Dlouhá řada bojovníků. Opravdových tvrďáků. Žádná muzikantská buňka se v jejich hlavách nenacházela. Jedinou hudbu, kterou James slýchával jako dítě bylo "Happy Birthday" a "Silent Night". Jeho otec považoval veškerou, hudbu i klasiku, za zbytečný hluk. Jelikož James nehodlal následovat rodinnou tradici (do armády se mu vážně nechtělo) pomalu se to k tomu tak nějak přibližoval. Ve věku asi tak 14 let, se ho drželo puberťácké přesvědčení, že bude žít neobyčejný život a možná právě proto se chopil kytary? Kdyby to neudělal, možná bychom ho vůbec neznali. Na univerzitě studoval Letecké inženýrství a sociologii. Většinu přednášek prospal. Rodina Jamese Blunta sloužila v různých armádách již od roku 995. Dlouhá řada bojovníků. Opravdových tvrďáků. Žádná muzikantská buňka se v jejich hlavách nenacházela. Jedinou hudbu, kterou James slýchával jako dítě bylo "Happy Birthday" a "Silent Night". Jeho otec považoval veškerou, hudbu i klasiku, za zbytečný hluk. Jelikož James nehodlal následovat rodinnou tradici (do armády se mu vážně nechtělo) pomalu se to k tomu tak nějak přibližoval. Ve věku asi tak 14 let, se ho drželo puberťácké přesvědčení, že bude žít neobyčejný život a možná právě proto se chopil kytary? Kdyby to neudělal, možná bychom ho vůbec neznali. Na univerzitě studoval Letecké inženýrství a sociologii. Většinu přednášek prospal. Podobným způsobem se dostal i do armády. Jednou se takhle prospával z kocoviny v zadní části přednáškové místnosti sociologie a když se vzbudil, byl v Kosovu.A alespoň trochu narušoval neskutečně ubíjející monotónnost, když chodíval na procházku Srbskými vesnicemi s východoněmeckou čepicí na hlavě a zpíval: "Já zpívám vám, jen dejte míru šanci". "Byli jsme udržovatelé míru", říká a krčí při tom bezmocně rameny. Podobným způsobem se dostal i do armády. Jednou se takhle prospával z kocoviny v zadní části přednáškové místnosti sociologie a když se vzbudil, byl v Kosovu.A alespoň trochu narušoval neskutečně ubíjející monotónnost, když chodíval na procházku Srbskými vesnicemi s východoněmeckou čepicí na hlavě a zpíval: "Já zpívám vám, jen dejte míru šanci". "Byli jsme udržovatelé míru", říká a krčí při tom bezmocně rameny.

Back to bedlam

Téměř ve všech zemích dosáhla deska obrovských úspěchů, hlavně díky písním You're Beautiful nebo Goodbye My Lover. Back To Bedlam je dokonce zapsána i v Guinessově knize rekordů jako nejprodávanější deska v Británii. Británii Opakem je ocenění časopisu NME, který tuto desku označil za nejhorší album roku Seznam písní : High You're Beautiful Wisemen Goodbye My Lover Tears and Rain Out of My Mind So Long Jimmy Billy Cry No Bravery

All the lost souls James Blunt se po více než třech letech vrací s novým albem "All The Lost Souls". Jednoduché texty a melodie, jež se dostanou pod kůži stejně samozřejmě, jako přinutí člověka je nesnášet, píší další kapitolu příběhů o zlomených srdcích. James Blunt se po více než třech letech vrací s novým albem "All The Lost Souls". Jednoduché texty a melodie, jež se dostanou pod kůži stejně samozřejmě, jako přinutí člověka je nesnášet, píší další kapitolu příběhů o zlomených srdcích.

Blunt navštěvoval školu v Harrow a následně nastoupil na Královskou vojenskou akademii v Sandhurstu. Před uvedením svého alba byl důstojníkem britské armády a dokonce sloužil v mírových silách NATO v Kosovu. Nesl rakev na pohřbu královny-matky Alžběty 9.dubna Blunt navštěvoval školu v Harrow a následně nastoupil na Královskou vojenskou akademii v Sandhurstu. Před uvedením svého alba byl důstojníkem britské armády a dokonce sloužil v mírových silách NATO v Kosovu. Nesl rakev na pohřbu královny-matky Alžběty 9.dubna 2002.

Hlavním důvodem, proč ostrované Jamese Blunta nemusí, je fakt, že jeho nejslavnější song Your Beautiful slyšeli nejméně tisíckrát a leze jim už na nervy. Hlavním důvodem, proč ostrované Jamese Blunta nemusí, je fakt, že jeho nejslavnější song Your Beautiful slyšeli nejméně tisíckrát a leze jim už na nervy. Světově uznávaný dvaatřicetiletý britský zpěvák James Blunt však není ve své domovině příliš oblíbený. V anketě, v níž měli Britové označit, kdo nebo co je nejvíc rozčiluje, skončil už na čtvrtém místě.

Britský zpěvák a lamač dívčích srdcí James Blunt (32) rozhodně není takový svatoušek, jak se tváří ve svých sladkobolných písních! Po fanynkách a fanoušcích, kteří obléhají jeho nový dům na španělském ostrově Ibiza, dokonce speciální zbraní metá kameny! Britský zpěvák a lamač dívčích srdcí James Blunt (32) rozhodně není takový svatoušek, jak se tváří ve svých sladkobolných písních! Po fanynkách a fanoušcích, kteří obléhají jeho nový dům na španělském ostrově Ibiza, dokonce speciální zbraní metá kameny! „Lezou mi na nervy. Koupil jsem ten dům kvůli odpočinku, ale tady se relaxovat opravdu nedá,“ stěžuje si bývalý voják James Blunt. „Lezou mi na nervy. Koupil jsem ten dům kvůli odpočinku, ale tady se relaxovat opravdu nedá,“ stěžuje si bývalý voják James Blunt.JamesBluntJamesBlunt Příště by se možná měl lépe zamyslet nad tím, kde si kupuje dům... Příště by se možná měl lépe zamyslet nad tím, kde si kupuje dům...

James se nedávno objevil v SESAME STREET, show pro děti, kde si krátce povídal s jednou z postav a přednesl přepracovanou verzi Youre Beautiful, tentokrát pod názvem MY TRIANGLE. :))