Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Robert Pattinson. Osobní údaje: Jméno: Robert Thomas Pattinson Přezdívka: Rob Datum narození: 13.květen 1986 (23let) Místo narození: Londýn, Spojené království.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Robert Pattinson. Osobní údaje: Jméno: Robert Thomas Pattinson Přezdívka: Rob Datum narození: 13.květen 1986 (23let) Místo narození: Londýn, Spojené království."— Transkript prezentace:

1 Robert Pattinson

2 Osobní údaje: Jméno: Robert Thomas Pattinson Přezdívka: Rob Datum narození: 13.květen 1986 (23let) Místo narození: Londýn, Spojené království. Zaměstnání: Herec, Zpěvák Významné role: Harry Potter – Cedric Dygorry, Twilight sága – Edward Cullen

3 Biografie: S herectvím začal ve svých teenagerských letech v Londýně. V roce 2005 byl vybrán do role mladého čaroděje Cedrika Diggoryho ve filmu Harry Potter a Ohnivý pohár. Times oneline jej nazval jako British Star of Tomorrow (Britská hvězda zítřka). Rád sportuje, má rád snowboarding, fotbal a lyžování. Kromě toho hraje na kytaru a na klávesy.

4 Stmívání (Twilight) Na konci roku 2008 jste jej mohli vidět v roli upíra Edwarda Cullena ve filmu Stmívání (Twilight), Kde si zahrál po boku herečky Kristen Stewart. Tato role mu takříkajíc přes noc přinesla neskutečnou popularitu a vynesla ho mezi hollywoodskou smetánku.

5 Remember Me V Remember Me si zahraje mladíka Tylera, jímž otřese fakt, že se jeho rodiče po letech rozhodli rozvést, když jejich druhý syn spáchal sebevraždu. Tyler ale není jediný, kdo má problémy. Ally je na tom možná ještě hůř, protože se musí vyrovnávat s faktem, že byla svědkyní vraždy své vlastní matky. Dva lidi, kteří si myslí, že jim už život nemůže dát nic dobrého, ale při vzájemném setkání pochopí, že ve dvou se se světem porvou mnohem lépe.


Stáhnout ppt "Robert Pattinson. Osobní údaje: Jméno: Robert Thomas Pattinson Přezdívka: Rob Datum narození: 13.květen 1986 (23let) Místo narození: Londýn, Spojené království."

Podobné prezentace


Reklamy Google