Grantová agentura ČR Veřejná soutěž 2013. GAČR - podávání projektů se začátkem řešení v roce 2013  Termín zaslání pdf verze FINAL na fakultu je 15. 4.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace pro studenty vyjíždějící s programem LLP- ERASMUS v ak. roce 2012/2013 Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. LLP - ERASMUS.
Advertisements

Struktura členění (dělení) členských příspěvků (14
OP Rybářství 2007 – 2013 Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotace z OP Rybářství a koncept administrace v novém programovacím období Ing.
Výkazy práce („timesheety“) na projektech OP VK
Doporučení pro přípravu žádosti;
VYBRANÉ KOMPETENCE CELNÍCH ORGÁNŮ V OBLASTI CHEMICKÝCH LÁTEK A SMĚSÍ
Veřejné zakázky a OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Podprogram pro začínající včelaře Číslo podprogramu: PF
Nový program MZe - dvoustupňová veřejná soutěž
Dohled nad zadáváním veřejných zakázek v České republice
Kontrola podle čl. 16 Kontrolor podle čl. 16 Oddělení kontroly dotací.
Projekt NTK v programu LR Stav prací k Štěpánka Žižková.
Realizace projektů v praxi program OMEGA Praha.
1 Repozitář MU Mgr. Michal Petr Odbor pro akademické kvalifikace a kvalitu
šablona pro tvorbu DUMů – PowerpointPowerpoint šablona pro tvorbu DUMů – WordWord šablona pro tvorbu DUMů – ExcelExcel.
1 Informativní schůzka k předkládání návrhů výzkumných záměrů s termínem zahájení od 1. ledna 2005 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Praha,
1 I. informativní schůzka k předkládání návrhů projektů do programu Výzkumná centra Praha, 1. března 2004.
Psaní grantové přihlášky Postdoktorandský projekt)
Aktuální úkoly MŠMT Odbor programů výzkumu a vývoje 2009.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Úspěšné podání nabídky a obrana při vyloučení zadavatelem
Postupy pro zadávání zakázek při pořizování zboží, služeb či stavebních prací z prostředků finanční podpory OP VK.
Monitorovací zpráva (MZ) Projektová část
Přijímací řízení na střední školy školní rok 2014/2015
Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby.
Program INOVACE Projekty na ochranu práv průmyslového vlastnictví
Možnosti kontroly veřejných zakázek Oživení, o. s.
GRANTOVÝ SYSTÉM MČ Praha 21 ZMĚNY ŽÁDOST VYÚČTOVÁNÍ ÚJEZD NAD LESY 7. LEDNA 2012.
Realizace projektu - ČR Centrum pro regionální rozvoj.
Zlepšení prostředí v problémových sídlištích Centrum pro regionální rozvoj ČR Zadávání veřejných zakázek.
Směrnice Rady Libereckého kraje č. 3/2006 k zadávání veřejných zakázek Libereckým krajem a jím zřizovanými příspěvkovými organizacemi Liberec, 9. dubna.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Dotační program na podporu výstavby metropolitních sítí.
1. Veřejná soutěž ve výzkumu, experimentálním vývoji a inovacích Programu na podporu zdravotnického aplikovaného výzkumu a vývoje na léta 2015 – 2022
Informace ze schůzky na MŠMT Postdoc I. + Postdoc II.
MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE ČESKÉ REPUBLIKY VE VÝZKUMU A VÝVOJI NA DVOUSTRANNÉ ÚROVNI Mezinárodně-smluvní rámec spolupráce  dohody o vědeckotechnické spolupráci.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_269.
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 12. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 5. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Grantová agentura ČR Projekty na podporu Excelence v základním výzkumu Ing. Šárka Dvořáková, Ph.D.
1 Centralizovaný rozvojový program 2017 a Institucionální program Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Praha.
Seminář pro předkladatele dílčích projektů na podporu aktivit proof-of-concept (GAMA TA ČR) - modul IGS, finanční řízení Linda Ondráčková, CTTZ UPa1. 10.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Autoři: Ing. Martin Polák Výhody e-tržišť z pohledu dodavatele.
PROVÁDĚCÍ PŘEDPISY transparentní novela zákona Vlastimil Fidler 1.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Nejčastější chyby při zadávání veřejných zakázek z OPVK
Pravidla pro zadávání veřejných zakázek pro přímo řízené organizace na MZ ČR Ing. Mgr. Zdeňka Zatloukalová.
Pokyn NKM k VZMR financovaných z EHP a Norských fondů Česko-norský výzkumný program CZ09 Czech-Norwegian research programme CZ09 Ministerstvo.
Postup při zadávání VZ - Příspěvkové organizace Kompetence k rozhodování o nákupu věcí, služeb a stavebních prací Rozsah Číslo usnesení Rady ÚK z
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
Dotační možnosti pro výzkumníky aktuální i plánované Miloslava Náplavová Lektor projektu Mendelova univerzita v Brně Projektové centrum.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
1 Osnova studie proveditelnosti a analýzy nákladů a přínosů.
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část
Oblast intervence 3.2 Integrovaného operačního programu
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace
Osnova studie proveditelnosti a analýzy nákladů a přínosů 17. 3
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
Institucionální program
Možnosti financování studentských projektů Grantovou agenturou Univerzity Karlovy Mgr. Alena Tůmová, Ph.D.
Možnosti financování studentských projektů Grantovou agenturou Univerzity Karlovy Mgr. Alena Tůmová, Ph.D.
Modul „Ekonomika“ Modul „Formuláře“
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
PROCES INVESTIC NĚKTERÉ ASPEKTY U VEŘEJNÉ SPRÁVY.
Transkript prezentace:

Grantová agentura ČR Veřejná soutěž 2013

GAČR - podávání projektů se začátkem řešení v roce 2013  Termín zaslání pdf verze FINAL na fakultu je  Předpokládaná doba zahájení řešení standardních projektů je a ukončení roku 2014 až 2017 podle návrhu uchazeče.

Platí pro všechny typy projektů V rámci veřejné soutěže lze podat pouze úplný návrh projektu s označením FINAL, přičemž neúplnost návrhu projektu nebo podání jiné než FINAL verze návrhu projektu je důvodem pro jeho vyřazení z veřejné soutěže.

Platí pro všechny typy projektů  Soubor ve formátu PDF obsahující návrh projektu je zakázáno jakkoliv upravovat a lze jej doručit výhradně v té formě, v jaké byl vytvořen aplikací.  Soubor nepřejmenovávat, pdf zaslat tak, jak jej uložíte z aplikace, a to na adresu: která je zřízena pro toto podání, do  Současně je třeba založit projekt v naší v evidenci projektů ISEP, vygenerovat průvodku a dodat s podpisy navrhovatele a ředitele ústavu na oddělení VaV PřF, a to do (pondělí).

Platí pro všechny typy projektů Novinky:  Vložit lze pouze přílohy vyjmenované v zadávací dokumentaci  Part C a part D nemají žádnou hlavičku- vkládá se pouze dokument ve formátu pdf, v předepsaném max.rozsahu  Abstrakt – velmi důležitá část projektu: obsahuje klíčová slova, slova z názvu projektu a výstižně popíše projekt – podle obsahu bude přiřazen oponent

Platí pro všechny typy projektů  Checklist – kontrola před odesláním návrhu v aplikaci  Users – zraskova  Průběžné ukládání  Předem připravené údaje o navrhovateli a spolunavrhovatelích, které budete vkládat, název projektu česky, anglicky,údaje o zaměstnavateli navrhovatele a spolunavrhovatele

Standardní projekty Jedna osoba se může v rámci jedné soutěže účastnit nejvýše jednoho návrhu projektu v roli navrhovatele a jednoho v roli spolunavrhovatele. Pozor na projekty s totožnou nebo obdobnou problematikou (podporované i z jiných zdrojů) Název nesmí být totožný s jiným podaným (i řešeným) projektem GAČR či jiným projektem v CEP

Standardní projekty Hodnocení pravdivosti a správnosti údajů v návrhu projektu Čl zadávací dokumentace přesně vymezuje, jaké údaje jsou považovány za nepravdivé či nesprávné, nebo rozporné a jsou důvodem k vyřazení ze soutěže

Postdoktorské projekty  Jedna osoba může v rámci této soutěže podat nejvýše jeden návrh projektu v roli navrhovatele nebo odborného spolupracovníka.  Postdoktorský grant může daná osoba v roli navrhovatele nebo odborného spolupracovníka získat pouze jedenkrát.  Odborní spolupracovníci jsou další nejvýše dvě fyzické osoby, které jsou uvedeny v návrhu projektu a které se budou na řešení grantového projektu podílet.

Způsobilé náklady 1.Osobní náklady – odvody ve výši 35%; konzultovat s personálním oddělením – Zápis č. 18 KD z : Pro výpočet mzdových prostředků se doporučuje použít dvojnásobný tarif (horní hranice), který má zaměstnanec na fakultě 2.Náklady na pořízení DHNM 3.Ostatní provozní náklady Materiální náklady Cestovné Služby – konferenční poplatky, čl.příspěvky… Patentové a licenční náklady Doplňkové náklady

Doplňkové (režijní) náklady jsou plánovány ve výši 20% z celkových uznaných nákladů (bez investic). Způsob jejich rozpočítávání a uplatňování do projektů je na MU v současné době stanoven Pokynem MU č. 1/2012 Pravidla pro stanovení podílu správní režie na Masarykově univerzitě a systém uplatňování režijních nákladů do projektů.

Upozornění Dodávka/dodávky nad 500tis. Kč od jednoho dodavatele předložit nabídku s jednoznačnou identifikací vybraného dodavatele, předmětu dodávky, předběžné ceny vč. kalkulace => skutečná cena pak nesmí být vyšší o více než 5% + 2 konkurenční nabídky

Děkujeme za pozornost Ing. Zdenka Rašková kl Ing. Magdalena Vozárová kl. 5458