Systémovým řešením z jedné ruky nabízí

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Širokozáběrové diskové žací kombinace NOVACAT X8 / ED / RC / collector
Advertisements

Širokozáběrový čtyřrotorový středový shrnovač
Nesené pluhy JUPITER II
Pneumatické secí stroje s čelním zásobníkem
VELKÝ ZÁB Ě R S Č ISTOU SKLIZNÍ! Š i r o k o z á b ě r o v é d v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e TOP 852 / 972 S - line.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Výroba a prodej zemědělských strojů a ND
Výroba CAS 20/4800/400-S2R Tatra 815 Terrno 4x4.2 pro JSDHO Přeštice
P R E Z E N T A C E Auto Salač s.r.o.
Nesený TERRADISC – sklon disků Nesený TERRADISC – sklon disků  V závislosti na typu a vlhkosti půdy, množství rostlinných zbytků, pracovní hloubce a rychlosti.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Univerzální secí stroj TERRASEM C
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Kombinovaný kypřič SATURN a NEPTUN
Mechanické secí stroje s botkou DualDisc
JUMBO L combiline.
Secí stroj s přihnojováním TERRASEM fertilizer
Označení materiálu:. VY_32_INOVACE_JANJA_VYRZARIZENI_T _14
FARO 6300 L / FARO 8000 L V e l k o o b j e m o v é s a m o s b ě r a c í v o z y p r o s k l i z e ň s e n a a s l á m y.
ZAHRADNÍ SEKAČKY DRUPOL
Radializace Nový Smokovec, září 2011.
Univerzální vozy pro sklizeň senáže, sena, slámy a odvoz kukuřice
Jednorotorové nesené stranové shrnovače
Nesené diskové žací stroje se sníženou hmotností
EUROTOP 620 / 701 / 771 / 881 D v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e Šetrná manipulace s minimálním zne č išt ě ním píce! Tvorba pravidelného.
NOVACAT 261 / 301 / 351 F alpha-motion
U n i v e r z á l n í v o z y p r o s k l i z e ň s e n á ž e, s e n a, s l á m y a o d v o z k u k u ř i c e EUROPROFI 4000 / 4500 / 5000.
Š i r o k o z á b ě r o v é n e s e n é d i s k o v é ž a c í s t r o j e NOVACAT 402 / 442 H VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY!
Univerzální secí stroj TERRASEM R 7 pracovních orgánů a maximální přítlak na botku 120 kg pro kvalitní přípravu a setí dle podmínek a zvolené technologie!
Mechanické secí stroje Kvalitní uložení osiva pro kvalitní sklizeň!
Železniční dvojkolejné příhradové mosty
Frézování - rovinné Používá se k srovnávání prken, fošen nebo hranolů, k frézování (hoblování) ploch do úhlů, spárování a k srážení hran. Rozlišujeme:
TLOUŠŤKOVAČKA.
1 BFGOODRICH LETNÍ PNEUMATIKY UMÍSTĚNÍ ZNAČKY NA TRHU Pro profesionály a náročné uživatele představuje BFGoodrich značku pneumatik, která nabízí.
Produktová prezentace
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 1.,2.,3. Téma: Pěstování rostlin
KOTOUČOVÉ PILY II..
SVISLÉ HORNÍ FRÉZKY.
Tato prezentace byla vytvořena
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování rostlin
EUROTOP 421 / 461 A S minimální energetickou náro č ností! J e d n o r o t o r o v é t a ž e n é s t r a n o v é s h r n o v a č e.
STRNIŠŤOVÝ MANAGEMENT OPTIMALIZUJE PRACOVNÍ POSTUPY A TÍM SNIŽUJE NÁKLADY A ZLEPŠUJE CELKOVOU EKONOMIKU PODNIKU!
Dvourotorové stranové shrnovače
Fyzikální teorie a konstrukce motocyklů
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
SOUSTRUHY A OKRUŽOVAČKY
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 1., 2., 3. Téma: Pěstování Rostlin
ŠIROKOZÁB Ě ROVÉ Ž ACÍ KOMBINACE NOVADISC 730 / 900 Malá energetická náročnost.
TDI – Sádrokartonové příčky
RUČNÍ FRÉZKY.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
konektory z nerezové oceli úhel 50X50X38
Všestranně využitelný stroj
TRAMVAJOVÉ SBĚRAČE. Typy sběračů Schunk Základní typy tramvajových sběračů Sběrače SBE pružinový zvedací mechanismus elektricky izolovaný spouštěcí motorový.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí Pöttinger koncept, který se vyznačuje hospodárností, výkonností a kvalitou práce! Systémovým řešením z jedné ruky.
 Dvoudisková botka s přesazenými disky  Disky s průměrem 380 mm a šířkou 3 mm  Dvouřadé kuličkové ložisko  Bezúdržbové uložení disků  Ochrana disků.
Univerzální vozy pro sklizeň senáže, sena, slámy a odvoz kukuřice
Jednovřetenová stojanová vrtačka
Modulární secí stroj FALCON
Nesené diskové podmítače OD ROKU 2011 VÝROBA VE VODŇANECH
Dvourotorové středové shrnovače
Polonesené diskové podmítače OD ROKU 2011 VÝROBA VE VODŇANECH
Nesený diskový žací stroj se shazováním řádků šnekovým dopravníkem
NESENÉ PLUHY SERVO 35 S VYROBENO VE VODŇANECH.
Dvourotorové středové shrnovače
NESENÉ PLUHY SERVO 45 M VYROBENO VE VODŇANECH.
Čtyř, šesti a osmirotorové obraceče HIT
Transkript prezentace:

Systémovým řešením z jedné ruky nabízí Pöttinger koncept, který se vyznačuje hospodárností, výkonností a kvalitou práce! Terrasem: 153 Jahre Know-how in der Sätechnik Durchdachte Lösung zur Mulch- oder konventionellen Saat Nachhaltige Bodenschonung für höchste Erträge Radličkový podmítač / kypřič SYNKRO je vyráběný ve výrobním závodě firmy Pöttinger ve Vodňanech!

Polonesené podmítače / kypřiče SYNKRO T 4030 T NOVA 5030 T 5030 T NOVA 6030 T 6030 T NOVA Pracovní záběr - m 4 5 6 Dopravní šířka - m 3 Počet radliček 14 18 22 Rozteč radliček - mm 270 Jištění radliček šroubové pružinové Počet disků 9 11 13 Rozteč nosníků - mm 750 Výška rámu - mm 850 Profil rámu - mm 100 x 100 Hmotnost (bez válců) - kg 2783 3273 3451 4081 3669 4439 Min. příkon - k 150 180 210 T – jištění střižným šroubem. T NOVA – nonstop jištění pružinou. Terrasem: 153 Jahre Know-how in der Sätechnik Durchdachte Lösung zur Mulch- oder konventionellen Saat Nachhaltige Bodenschonung für höchste Erträge Polonesené provedení. Podmítka od 5 cm při tvorbě rovnoměrného horizontu zpracování. Hloubkové kypření do 30 cm.

Podmítač / kypřič SYNKRO T – jištění NOVA Dopředu posunutý otočný bod pro kratší konstrukci rámu. Nonstop jištění. Jištění s vodorovnou pružinou. Jistící síla 500 kg. Výkyv 195 mm.

Podmítač / kypřič SYNKRO – rám, agregace Kompaktní konstrukce je charakteristickým rysem stroje. Snadno agregovatelný stroj. Závěs kat. II/šírka 2. Profil rámu 100 x 100 mm z jemnozrnné oceli. Tři řady radliček pro kvalitní zpracování s roztečí 75 cm. Výška rámu 85 cm pro dostatečnou průchodnost. Nastavitelný sklon radliček i poloha disků nebo válce.

SYNKRO T – podvozek MADE IN VODŇANY Dotěžování stroje při práci na těžkých a suchých půdách. Nízká dopravní výška. Pneumatiky 500/50-17 (na přání 560/45R22.5) MADE IN VODŇANY

SYNKRO T – nastavení hloubky Nastavení hloubky zpracování v přední části stroje  snadná dostupnost. Snadné nastavení přestavením 2 čepů pro každou sekci bez nutnosti použití nářadí. Dorazy pro dodatečné zatížení pracovních orgánů při práci v suchých podmínkách. Současné automatické přestavení polohy disků.

SYNKRO – radličky MADE IN VODŇANY Dělené nebo rychloupínací radličky. Hrot radličky s destičkou ze slinutých karbidů (na přání). Široké radličky pro zpracování půdy v celém profilu  záběr radličky 320 mm. Podmítka v hloubce +/- 5 cm. Hloubkové zpracování do 30 cm  demontáž stranových radliček pouze jedním šroubem. MADE IN VODŇANY

Podmítač / kypřič SYNKRO T– válec Packer Válec s průměrem 550 mm přebírá hloubkové vedení. 8 disků pro 1 m záběru pro optimální lokální klínové utužení půdy (vhodné pro vsakování vody do půdy) a tvorbu půdní struktury. Univerzální válec vhodný do těžkých, vlhkých a kamenitých půd. Centrálně nastavitelné škrabky. Lisované krajové disky pro ochranu ložiska a uložení (minimalizace namotávání rostlinných zbytků).

Podmítač / kypřič SYNKRO T – gumový válec Válec se záběrem 5 m a 6 m přebírá hloubkové vedení. Velký průměr válce – malý odpor. Vynikající zpětné utužení. Nelepí se na mokrých půdách. Demontovatelné čepy. NEU Samstag, 08. April 2017

Podmítač / kypřič SYNKRO T – volitelná výbava Tvar radliček. Typ válce. Stranové disky. Teleskopická oj. Opěrná kola 10/75-15.3. Vzduchové brzdy.

Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu! Podmítač / kypřič SYNKRO – náhradní díly Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu!

Za názory uživatelů - K+K Břilice Na základě zkušeností s nasazením prototypu na podzim 2010 a na jaře 2011 jsme se rozhodli pro nákup nového modelu radličkového podmítače SYNKRO 5030 T NOVA s pracovním záběrem 5 m. Prototyp pracoval po celý čas s traktorem s výkonem pouze 210 PS. Pozitivně hodnotíme především práci gumového mačkacího válce, který se nelepí ani v našich mokrých podmínkách v okolí Třeboně.

„Kdo se rozhodne pro PÖTTINGER, získá více než stroj …“ Děkujeme za pozornost! Samstag, 08. April 2017