Originální benefice Magická noc – Srdce pro děti, plná laserových, 3D a dalších efektů v předvánočním období 2010, která osloví svým netradičním pojetím.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
, , Nabídka investiční spolupráce.
Advertisements

Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Beckiland Firemní párty.
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Krok do života 1 projekt, který pomáhá mladým lidem odcházejícím z dětských domovů vstoupit do samostatného života.
Soutěž Obec přátelská rodině Petr Šimerka ministr práce a sociálních věcí 14. května 2009.

Rekapitulace projektu „DIDGERIDOO V JESKYNI 2011“ 1. ročník benefiční koncertní poutě SPRÁVA JESKYNÍ ČR Zdeněk Vilímek a organizační tým Lidotep duben.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Poslání, principy a metoda skautingu
DIDGERIDOO V JESKYNI ročník benefičního hudebního festivalu.
SRDCE NA DLANI 2005 Řada charitativních koncertů na pomoc Fondu Ohrožených Dětí.
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
Projekt Space Three Představení projektu Podmínky účasti Harmonogram akce ESC Transinne Program Foto + různé.
CSR V INTERNÍ KOMUNIKACI SKUPINY ČEZ
Zpracovatel: Lucie Semeráková, Jolana Ruščaková
PŘÍBĚH PATRICIE Z HAITI. Tak tohle je Patricia… HAITI se nachází v západní části velkého ostrova na západní polokouli Oblast, kde bydlí Patricia.
Vzdělávání finanční gramotnosti pro české občany každého věku Jak nejlépe vzdělávat děti ve FG? - vysvětlováním základních pojmů od 3 let - hrou - soutěžením.
NOC SNŮ aneb večer plný zážitků a splněných přání pro chronicky nemocné a postižené děti.
KOFOLA PŮLLITROVKY 2012 KAMPAŇ NESLÝCHANÉ FESTIVALY.
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Prezentace projektu „ CAVE BEAT 2012 “ mezinárodní hudební festival v jeskyních Jeskynní tep o.s. Správa jeskyní ČR Správa CHKO Moravský kras.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
Studio AJ KINOREKLAMA jsme tu proto, aby i Vás bylo nejlépe vidět a slyšet právě tam, kam se lidé chodí dívat Automatickou prezentaci spustíte klávesou.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
Cestovní kancelář SUPER-IN
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
Projekt Volunteering. Projekt Volunteering byl založen 14. září 2009 Asociací pro podporu vzdělání jako projekt Univerzitního centra Na Baště, Na Baště.
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Obchodní politika - Sponzoring Koncepce sponzoringu – přínosy pro klienta  Jeden z nástrojů marketingového mixu, který přináší efektivní investování.
Tříleté zkušenosti se zapojením do paliativní péče v rámci psychické podpory pacientů i rodinných příslušníků Mgr. Milena Malá, Zdravotní klaun, o. p.
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Nabídka reklamních ploch
Charitativní projekt společnosti Whirlpool CR 2013.
…… Brněnské Vánoce - vánoční trhy probíhají od do Jsou na dvou místech v centru města - na náměstí Svobody a na Moravském náměstí.
Rodina a vzory Existují kladné vzory pro dnešní rodinu?
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu
G A L A K O N C E R T tělocvična ZŠ Novosedlice, VE PROSPĚCH DĚTÍ POSTIŽENÝCH VLNOU TSUNAMI V JV ASII.
MAS a podpora sociálního podnikání Sociální podnikání a sociální bydlení Konference MAS
Lucie Příhodová Tereza Smudková
ROSTEME S KNIHOU KAMPAŇ NA PODPORU ČETBY KNIH Pod záštitou Svazu českých knihkupců a nakladatelů.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
© 3M All Rights Reserved. 3M a SKIP a co jsme spolu dokázali Your Title Here A proč ji milujeme! Your Title Here Kamarádka knihovna.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
Evropská obchodní akademie1 Projektové řízení fundraising Evropská obchodní akademie Děčín projektové řízení klíčová kompetence školského pracovníka.
Obchodní politika - Sponzoring Koncepce sponzoringu – přínosy pro klienta  Jeden z nástrojů marketingového mixu, který přináší efektivní investování.
PROFIL AGENTURA XACT s.r.o. Agentura Xact s.r.o., Ruská 8, Praha 10.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
LEDOVÁ PLOCHA od ,- Kč/ plochy kromě kruhu pro vhazování a ploch BPA.
2. Benefiční akce Cvičení Antropologie občanské společnosti Alena Řiháková Podzim 2009.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Národní týden manželství (NTM) únor, 2007.
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
Česko-slovenský mechanický betlém Horní Lideč
Koncept poskytování paliativní péče MZČR Konference Kvalita- Bezpečnost- Efektivita MUDr. Martina Novotná ředitelka odboru zdravotních služeb 3. června.
Shrnutí výsledků vzdělávacího projektu
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
XIV. KONFERENCE SAMOSPRÁV
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
Sociální fond regionu MAS Brdy-Vltava.
KLUB MLADÝCH DIVÁKŮ (KMD)
Transkript prezentace:

Originální benefice Magická noc – Srdce pro děti, plná laserových, 3D a dalších efektů v předvánočním období 2010, která osloví svým netradičním pojetím každého diváka Termín konání Délka přenosu 100 min. vč. reklamních bloků POŘADATEL o.s. Život dětem ve spolupráci s deníkem Blesk a produkční společností abMAX production POJETÍ NETRADIČNÍ BENEFICE unikátní laserová a 3D show poskládána ze všech žánrů (zpěv, hudební a taneční vystoupení…) od každého žánru nejznámější interpret místo konání – Tesla aréna v Praze výtěžek určen pro krizová pracoviště - Jednotky intenzivní péče z vybraných nemocnic v ČR a jednotlivým postiženým dětem každou JIP zastupuje mediální osobnost účinkující na večeru společně s dívkami dětské skupiny 5angels, které budou z nemocnic přinášet přímo na pódium přáníčka na zakoupení přístrojů v maketách srdíček z jednotlivých pracovišť budou předtočeny upoutávky BENEFICE S TV PRIMA JINAK

Zapojení diváků, čtenářů a posluchačů diváci TV Prima, čtenáři deníku Blesk, portálu Seznam.cz a posluchači rádia Frekvence 1 přispívají prostřednictvím soutěžní SMS v ceně 69,- Kč a současně prostřednictvím dárcovské SMS v hodnotě 30,- Kč. diváci, čtenáři a posluchači zasílající finanční prostředky prostřednictvím soutěžní SMS se automaticky zařazují do slosování o unikátní ceny (byt, automobil, rodinný zájezd, elektronika dle vlastního výběru) do hry o ceny jsou zapojeni i diváci v Tesla aréně, kteří svým příspěvkem, který bude zahrnut v ceně vstupenky také vyhrají cenu. výběr výherců proběhne v závěru večera hrou o ceny a unikátním pojetím celé benefiční show je zajištěno vyprodání celé Tesla arény. Tesla aréna bude prezentována v nejsilnějších mediích ČR po dobu jednoho až dvou měsíců. Celé pojetí benefice je první tohoto druhu v České republice. hra o ceny zajistí vysoký finanční přínos na pomoc kriticky nemocným dětem na JIP a jednotlivým postiženým dětem. vysokým finančním přínosem na pomoc kriticky nemocným dětem se může Tesla aréna společně s mediálními partnery a dárci cen dlouhodobě prezentovat, ale především mít dobrý pocit z toho, že byli součástí této krásné akce Lidé, kteří se nebudou chtít zapojit do soutěže o ceny přispívají prostřednictvím dárcovské SMS v ceně 30,- Kč. Počet diváků v hledišti: z toho V.I.P. hostů. Pouze 250 V.I.P. hostů se benefiční show účastní bezplatně, ostatní V.I.P. hosté zakoupením vstupenky také přispívají

DIVÁCI POZNAJÍ PROSTŘEDÍ NEMOCNÝCH DĚTÍ, KTERÝM BUDOU MÍT MOŽNOST POMOCI A SOUČASNĚ PROŽIJÍ KRÁSNÝ VEČER PLNÝ ZÁBAVY, SVĚTELNÝCH EFEKTŮ A 3D PROJEKCÍ. Celá myšlenka zábavně – soutěžní benefice je koncipována jako přenesení diváků obrazem do různých světů, a to pohádkových a zároveň těch (nemocnic – JIP a prostředí jednotlivých postižených dětí), kdy mají možnost alespoň na pár okamžiků poznat opravdový svět těch, které procházejí náročnou léčbou a dětí handicapovaných, odkázaných na péči svého okolí. Současně jako první v České republice uvidí naprosto originální show. Mezi diváky v aréně padají srdíčka, pohybují se virtuální děti a účinkující. Show obsahuje netradiční vystoupení umělců se speciálním aranžmá pro každého interpreta. (Gott ve 3D …). Cely večer bude zvukově propojen, aranžmá písničky „hymny“ která je speciálně připravena k tomuto večeru, symbolicky zůstane oficiální hymnou pro o.s. Život dětem po celý rok 2011.

PŘÁNÍM O.S. ŽIVOT DĚTEM A CÍLEM JE, ABY SE DIVÁCI ZA LASKAVOU POMOC DĚTEM DOBŘE BAVILI. Z TOHOTO DŮVODU SDRUŽENÍ, DENÍK BLESK A PRODUKČNÍ SPOLEČNOST ABMAX PRODUCTION PŘIPRAVILI Benefiční show v České republice s netradičním vystoupením umělců a speciálním aranžmá. Celou show bude moderovat Jana Kraus nebo Jan Čenský, který celou atmosféru večerní show pozdvihne a doplní. Jan Kraus je elegantní profesionál ve svém oboru a několikanásobný tatínek, Jan Čenský je dokonce spoluzakladatelem o.s. Život dětem. Pozice moderátorky se aktuálně řeší. Vzhledem k tomu, že si velmi vážíme, uznáváme, obdivujeme a ctíme pana mistra Karla Gotta, který toho v životě mnoho dokázal, má obrovský talent, srší neuvěřitelnou vitalitou a je vzorným otcem, sdružení a deník Blesk usiluje o to, aby se stal hlavní a nejvýznamnější hvězdou benefiční večera (v současné době probíhají pozitivní jednání).

O.S. ŽIVOT DĚTEM A ABMAX PRODUCTION SE OBRATILI I NA DALŠÍ INTERPRETY ČESKÉ A SLOVENSKÉ POPULÁRNÍ SCÉNY Evu Farnou, Daniela Hůlku, Leonu Machálkovou, Janu Kirschner, Elán, MIG 21 a Monkey business. Především pro mladé diváky vystoupí: Philip Maxx (česká - mužská obdoba hudebního stylu a extravagance ala LADY GAGA) a Mista (oficiálně první česko-slovenská zpívající Vanessa Mae ) Dalším překvapením a tahákem pro diváky je výherce soutěže Česko-Slovensko hledá talent.

Program zpestří taneční vystoupení dívčí skupiny 5angels (mladé dívky, které jsou zapojené do celého programu) a JAD Dance Company Do programu plánujeme zakomponovat také výtvarníka a karikaturistu Štěpána Mareše, který bude po celou dobu večerního programu tvořit karikatury účinkujících, moderátorů a VIP hostů. Tyto karikatury bude možné po skončení přímého přenosu večera vydražit v připravené aukci. PRO CELÝ VEČER JE PŘIPRAVENO SPECIÁLNÍ ARANŽMÁ SCÉNY VE 3D SMĚŘOVANÉ PŘEDEVŠÍM K DĚTEM. (poletující 3D srdíčka mezi diváky atd.)

DENÍK BLESK Vzhledem k tomu, že s deníkem Blesk spolupracujeme již třetím rokem na velmi hezkém a úspěšném projektu Blesk Srdce pro děti, díky kterému získáváme finanční prostředky pro vážně nemocné a jednotlivé handicapované děti je tato unikátní benefice našim společným dílem. Občanské sdružení Život dětem zajišťuje s týmem odborníků abMAX production celou organizaci večera, deník Blesk je hlavním mediálním partnerem a zajišťuje dvou měsíční detailní prezentaci v deníku, formou inzerce a PR článků, ve kterých se prostřednictvím interpretů, kteří na večeru vystoupí bude o této připravované akci psát. Pro vysokou sledovanost a získaní co největšího množství finančních prostředků pro děti jsme se rozhodli diváky TV Prima, čtenáře deníku Blesk, portálu Seznam.cz a posluchače rádia Frekvence 1, kteří na pomoc dětem budou přispívat, motivovat atraktivními cenami. Jde o byt 1+kk v Praze, automobil Škoda Fábia, zájezd pro celou rodinu a elektronika dle vlastního výběru. Lidé, kteří nebudou mít zájem soutěžit o ceny mohou přispět dárcovskou SMS nebo si koupit vstupenku.

Termín v předvánočním období, kdy jsou lidé daleko více nakloněni k pomoci druhým jsme zvolili záměrně. Jde o čas blížících se Vánoc, přípravu dárků pro své blízké. Lidé mají otevřená srdce a velmi rádi nemocným dětem pomohou. Současně se chtějí pobavit, zasoutěžit si a prožít hezký a pohodový večer plný dobré nálady. To vše jim benefiční Magická noc Srdce pro děti nabízí s bonusem možné výhry velmi atraktivních cen.