Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA."— Transkript prezentace:

1 OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA

2 Festival Woman&Life je zaměřen na významnou cílovou skupinu ovlivňující současnou společnost – na ženy. Již nyní je Festival Woman&Life zařazen mezi TOP AKCE s významným společenským přesahem, které se budou pravidelně pořádat v areálu Výstaviště Praha, Holešovice. Koncepce Festivalu je otevřená. Umožňuje prakticky každé společnosti, instituci, zájmovým skupinám i aktivním jednotlivcům společně se podílet na rozšiřování programu o aktuální témata a smysluplně tak naplňovat cíl Festivalu. Propagační kampaň se vede ve spolupráci s řadou významných mediálních partnerů, ženských portálů a časopisů zaměřených na ženy, rodinu, zdraví a výživu, kosmetiku, módu, osobní rozvoj a celkový životní styl. Festival i vystavovatelé budou dále promováni prostřednictvím sociálních sítí a na webech.

3 FESTIVALOVÝ PROGRAM Pódiové sekce Známé osobnosti, autogramiády Hudební a taneční vystoupení Úspěšné ženy a jejich příběhy, spisovatelé, umělci Módní přehlídky, show Mistrovství ČR v ženských profesích Velké téma o hubnutí s populárními odborníky VELETRŽNÍ SEKCE s prodejními stánky Kosmetické produkty, péče o tělo Estetická péče, medicína Bio, eko, zdravá výživa, potraviny Osobní rozvoj, životní styl, zdraví Svatební šaty, agentury, Móda, šperky, doplňky Fitness, sport, wellness, lázně Knihy, vzdělání, kariéra, Rodina, výchova, hračky, hobby Volný čas, domácnost, cestování. ODBORNÝ PROGRAM Široká společenska a zdravotní tématika: Osobní rozvoj, životní styl, Zdraví a jeho prevence Psychologie, drogové závislosti Komunikace, koučing, vzdělávání, kariéra Metody péče o krásu a tělo Výživa, stravovací návyky a obezita, Otázky rodičovství, výchovy a bezdětnosti Partnerské vztahy, právní poradenství Společenské postavení žen, právní otázky Sebeobrana pro ženy, bezpečí dítěte Alternativní metody SLUŽBY ZDARMA PRO NÁVŠTĚVNÍKY Kosmetické a kadeřnické centrum Výživoví poradci, hubnutí, ochutnávky Anti-aging, formování těla Relaxační cvičení, Yoga point Dětský koutek s programem Festival Woman&Life je rozdělen do 4 základních částí:

4 Proč se zapojit? Bohatý program festivalu Organizace v rukou zkušených odborníků s 20ti letou praxí (uspořádáno přes 50 veletrhů) Možnost se prezentovat a být vidět Prezentace produktů, novinek a trendů na stánku či pódiu Možnost přímého prodeje návštěvníkům Navázání nových obchodních vztahů Vysoká návštěvnost – minimálně 15 tis. návštěvníků Rozsáhlá propagace festivalu, Tisk, TV Prima, Rádia, Online webs Parkování přímo v areálu Výstaviště Praha Holešovice Účast návštěvníků všech věkových kategorií Workshopy Pro partnera který chce být spojován s akcí, možnost prezentace na builboardech

5 Mediální spolupráce...a další

6 Kontakty: PR CONSULTING MgA. Petra Krajčinovič Výkonná ředitelka Tel.: +420 211 376 Email: petra@prconsulting.czpetra@prconsulting.cz Jitka Kučerová Vlková Account manager Tel.: +420 607 769 881 Email: jitka@prconsulting.czjitka@prconsulting.cz www.prconsulting.cz www.festivalwomanlife.cz


Stáhnout ppt "OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA."

Podobné prezentace


Reklamy Google