Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zpracovatel: Lucie Semeráková, Jolana Ruščaková

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zpracovatel: Lucie Semeráková, Jolana Ruščaková"— Transkript prezentace:

1 Zpracovatel: Lucie Semeráková, Jolana Ruščaková
PR kampaň Zpracovatel: Lucie Semeráková, Jolana Ruščaková

2 Relax studio Bahňák Produkt - Balíček procedur pro muže:
„Rituál z Mrtvého moře“ 1x bahenní koupel 1x masáž bahenní koulí 1x bahenní zábal Cena balíčku: ,- 1x masáž bahenní koulí - působením masážního pohybu dochází k hluboké relaxaci podkoží i svalstva a v návaznosti na to i relaxaci duševní. V tomto stavu dobře regeneruje a odplavuje nahromaděné toxiny a stres.

3 Cílová skupina Specifika cílové skupiny: - muži ve věku 23 – 39 let
městský typ sportovně aktivní, pracovně vytíženější s vyšším příjmem sledující trendy

4 Média

5 Tisková konference Místo konání: Praha, Relax studio Bahňák Termín konání: ve 14 hod. Hosté: novináři zastupující námi vybraná média. Délka konference: cca 30 min. Program: uvítání, raut, seznámení s novým produktem a následně PR akcí, upomínkové předměty (vizitka, propiska, bloček). Program zajištěn potřebnými technickými prostředky.

6 PR akce – Bahenní zápasy
Konají se na Kavčích horách (Pankrácká pláň) od 13 hodin, kde si poměří své síly krásné dívky v bikinách prostřednictvím „soubojů“ v bahně. K dispozici budou 4 obří plochy nafukovacích bazénů plné válečné látky – bahna. Akce bude zahájena představením a přehlídkou třiceti dívek v bikinách, dále proběhne jejich rozřazení do skupin a turnaj dívek může být zahájen. Během turnaje bude vyhlášena soutěž „O nejlepšího Bahňáka“, do které se mohou návštěvníci přihlásit. Zapojit se může kdokoli z návštěvníků. Muži budou mít možnost vyhrát balíček procedur (Rituál z Mrtvého moře) poskytované Relax studiem Bahňák, anebo jim ho mohou vyhrát jejich přítelkyně či kamarádky. Ceny budou připraveny i pro druhé a třetí místo v podobě kosmetiky z Mrtvého moře, slevových poukázek do studia Bahňák aj. Celá akce bude vtipně komentována zkušeným moderátorem Pavlem Cejnarem. Nebudou chybět ani oblíbené summer hity, které zahraje DJ Tajfun. Třešničkou celého programu bude závěrečný „souboj“ Agáty Hanychové s Hankou Mašlíkovou. Vítězka si poměří své síly s nejlepším Bahňákem. Po ukončení soubojů bude spuštěn vodní gejzír a DJ zahájí disco show.

7 Tisková zpráva Krásné dívky v bahně Praha 23. června 2012:
Přijďte si užít zábavné a sportovní odpoledne na Kavčí hory, kde se budou konat bahenní zápasy v obřích bazénech. Celá akce bude zahájena přehlídkou třiceti dívek v bikinách, které se mezi sebou utkají. Bahno si budou moci vyzkoušet na vlastní kůži i sami návštěvníci, pro které bude vyhlášena soutěž „O nejlepšího Bahňáka“. Odvážní dobrovolníci budou mít možnost si vybojovat ceny v podobě balíčku procedur pro muže (Rituál z mrtvého moře), kosmetiky z mrtvého moře a slevových poukázek do Relax studia Bahňák. Výherce bude mít tu čest utkat se v „souboji“ s kráskami Agátou Hanychovou, či Hankou Mašlíkovou. Celá akce byla vtipně komentována moderátorem Pavlem Cejnarem a nebudou chybět ani oblíbené „summer hity“, které zahraje DJ Tajfun. Po ukončení turnaje bude spuštěn vodní gejzír a DJ zahájí discoshow. Relax studio Bahňák Tel.:

8 Náklady Celkem 278 700,- Náklady na tiskovou konferenci: Catering
5 000,- - Upomínkové předměty 1 200,- Náklady na média: ,-* Náklady na PR akci: - Celebrity ,- - 4 bazény s bahnem + doprava 28 500,- - 30 vnadných děvčat 15 000,- - DJ + aparatura 6 000,- - Sprcha (hadice) 3 000,- * předpokládáme, že PR akce zaujme média natolik, že alespoň polovina z pozvaných médií akci zveřejní bez horentní sumy

9 Vyhodnocení Úspěšnost prodeje daného produktu
Počet vydaných článků o PR akci v tisku a na internetu Počet odvysílaných příspěvků v rádiu Změna průměrného počtu návštěvníků studia Změna průměrného počtu návštěvníků webových stránek


Stáhnout ppt "Zpracovatel: Lucie Semeráková, Jolana Ruščaková"

Podobné prezentace


Reklamy Google