Univerzitní křesťanské hnutí Představení 2006. Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČR pro Ježíše Termíny ŠVM v Malenovicích pro školní rok 2005/06 ŠVM II. AC/ECM - první víkend druhý víkend druhý.
Advertisements

Týden modliteb za duchovní povolání, od 8.do 15.května 2011, ukončen 48. světovým dnem modliteb za povolání o 4. neděli velikonoční – neděli Dobrého pastýře.
 Adventní probuzení v první polovině 19. století v USA  Již v roce 1844 existují skupiny křesťanů z různých církví, které spojovala hluboká.
Toto jsou priority, které stanovila valná hromada ASI-CS pro následující období:  Vzdělání: Podpora dalších druhů vzdělávání v oblasti různých misionářských,
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
Evangelizace PRO KAŽDÉHO. Proč evangelizace - Příkaz Písma (Mt 28:18-20, Mk 16:15-18, Sk 1:8) - Radost ze sdílení naděje.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
Křesťanství Nejrozšířenější náboženství – 2 miliardy věřících
ZNAMENÍ 7 JEŽÍŠOVÝCH ZÁZRAKŮ O NĚČEM VÍC ALIANČNÍ TÝDEN MODLITEB 2014.
2x ročně 3-5denní minikonference vzdělávání v oblasti prezentace evangelia, jak zasáhnout naše města, multimedia, tanec … vzdělání v oblastí vůdcovství.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo:Marek Halfar.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Nicole.
Proč je důležité studovat Principy
Jaký smysl má takové setkání? - upevnit vztah s Bohem - nalézt inspiraci pro další dynamiku tohoto vztahu - týdenní program je zaměřen na rozvoj osobnosti.
Přijď Duchu svatý.
Program PĚT P. Pět P je… Sociálně preventivní volnočasový program Sociálně preventivní volnočasový program Zaměřuje se na: Zaměřuje se na: Přátelství.
Program AKTION Česká republika - Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Fond pro podporu bilaterální spolupráce ve vzdělávání a vědě v terciárním sektoru.
21. října A.D. 2006P. Mgr. Martin Šmíd1 Formace trvalých jáhnů Diecéze ostravsko opavská Zpracováno podle dokumentu: ZÁKLADNÍ NORMY PRO FORMACI STÁLÝCH.
Povolání Leviho (Lk 5,27-32) 5:27 Pak vyšel a spatřil celníka jménem Levi, jak sedí v celnici, a řekl mu: Pojď za mnou." 28 Levi nechal všechno, vstal.
Měj pevný vztah s Bohem  Pokud ho nemáme, vzdalujeme se od Boha a neslyšíme Ho když nás volá zpátky.
Jak zvěstovat evangelium Obrněné Boží vojsko
Autor: Jitka Krausová, ERCValné shromáždění ERC v ČR, 21. října 2005 Ekumenická rada církví v ČR.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Abrahamův život víry Řím 4:1-4 Abrahamův život Povolání Gn 12;1-3 Smlouva Gn 15;1-6 Znamení smlouvy Gn 17;1-5,10 ZákonMojžíš.
Kurzy Alfa – stručné představení
MINISTRANTi …Já jsem malý ministrant s vélikánskou sukní, kostelnice směje se, pokaždé, když du kolem ní...
Bratrská jednota baptistů
Místní akční skupiny a vzdělávání Horní Ředice
Peníze jsou jazykem světa. Boží Slovo je překlad, který vede k Finanční svobodě.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
A tak bratři, modlete se za nás, aby se slovo Páně rychle šířilo Modlitby na únor 2015.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO Modlitby na únor 2015.
Modleme se k Pánu žně! - ÚNOR. 3 modlitby za misii pro měsíc únor V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry v.
“Vešli jsme do doby,kdy by se každý člen církve měl chopit zdravotně- misijní práce.“ Testimonies Vol. 7, p. 62 Povolání církve.
Mezinárodní Ekumenická Fraternita „Mistře, na tvé slovo spustíme sítě.“ (Lk 5,5)
Co je program Mládež v akci?. Komunitární program Evropské unie na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
AKTION Česká republika – Rakousko, spolupráce ve vědě a vzdělávání Helena Hanžlová.
VÍTEJTE na prezentaci AIESEC … o mé činnosti v AIESEC.
Modleme se k Pánu žně. Listopad Pronásledovaní křesťané v Číně Nezasažený národ Ujgurové v severozápadní Číně Misijně nasazení pastoři.
Univerzitní křesťanské hnutí Národní modlitební týden 7. – 13. dubna 2008.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. PROSINEC ✤ z a pronásledované křesťany v Tádžikistánu ✤ za uprchlíky v České republice ✤ za rozvoj misie N. f. Nehemia.
Vyrobilo centrum pro katechezi v Olomouci Vše je snadné, když Bohu uvěříme a když mu řekneme: „Zde jsem, Pane.“ Vyrobilo centrum pro katechezi v.
■KMS tvoří desítky sborů sedmi církví, řada křesťanských organizací a individuálních členů. ■Byla založena v prosinci ■KMS je členem České evangelikální.
Modleme se k Pánu žně LISTOPAD Aby vytrvali ve víře i přes fyzické a psychické násilí a zakoušeli Boží moc. Aby vytrvali ve víře i přes fyzické.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Nestátní nezisková organizace pro předčasně narozené děti a jejich rodiny Lucie Žáčková výkonná ředitelka Nedoklubko z.s.
Iniciativa kurzů Alfa podzim 2013 Týden modliteb za kurzy Alfa 15. – 22. září 2013.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Je mentorování biblický koncept ?  Výraz není v Písmu  Výraz pochází z řecké mytologie : Odysseus svěřil výchovu a životní přípravu svého syna Telemacha.
VELIKONOCE, LETNICE, PRVOTNÍ CÍRKEV
Skutky apoštolské. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův osobní lékař - spolupracovník na díle evangelia - očitý svědek některých událostí - 3 x v Písmu.
Modlitby na květen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 Foto:morguefile.com.
Modlitby - červen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
Příprava k přijetí svátosti biřmování
Prezentace Exkurze do Benediktbeiernu Salesiáni. Zakladatel Jan Bosco.
Křesťanství Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslava Wrubelová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Konzultační středisko pro fyziku Jan Šlégr
Muž s koženým kloboukem
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
... hojně se syťte Božím slovem (z poselství Benedikta XVI. k SDM)
Masarova 11, Brno - Líšeň. Masarova 11, Brno - Líšeň.
BAPTISTÉ Vytvořeno dne: Anotace:
TÉMA: ŽIVÝ SBOR ► Klíčový význam sboru jako místního společenství křesťanů v protestantském pojetí ► Základní úkol / poslání / funkce sboru (volně podle.
Transkript prezentace:

Univerzitní křesťanské hnutí Představení 2006

Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního společenství evangelikálních studentů IFES vznikl v roce 1947, aby založil a posiloval studentské svědectví o Kristu na každé univerzitě na světě IFES sídlí v Oxfordu IFES dnes působí ve více než 150 zemích světa

Univerzitní křesťanské hnutí Vize UKH PŘEDSTAVIT PÁNA JEŽÍŠE KRISTA VŠEM ČESKÝM STUDENTUM A řekl jim (Ježíš): ”Jdětě do celého světa a kažte evangelium všemu stvoření. Kdo uvěří a přijme křest bude spasen; kdo však neuvěří bude odsouzen.“ Mk 16,15-17

Univerzitní křesťanské hnutí Poslání UKH Usilujeme o národní studentské hnutí, které zakládá, podporuje a sdružuje studentské křesťanské skupinky, které sdílejí se studenty na univerzitách dobrou zprávu o Kristu a Boží slovo.

Univerzitní křesťanské hnutí Kde UKH působí UKH vede nebo podporuje misii mezi studenty v Praze, Ostravě, Českých Budějovicích, Pardubicích a Ústí nad Labem

Univerzitní křesťanské hnutí Pán Bůh mění studenty Pepa z Univerzity Pardubice se stal křesťanem v průběhu VŠ Později na univerzitě spolu s dalšími studenty vedl evangelizační Alfu pro VŠ studenty a pomáhal s evangelizační angličtinou pro studenty

Univerzitní křesťanské hnutí Aktivity Evangelizační setkání Evangelizační pobyty - English camp, lyžování Podpora biblických skupinek na kolejích Školení pro vedoucí Získej Povzbuzování studentů k zapojení se do církví Knihy pro studenty Zapojování a podpora absolventů Mezinárodní konference IFES

Univerzitní křesťanské hnutí Absolventi – sůl a světlo světa Bývalý člen jednoho IFES hnutí v Africe se pro svoji neúplatnost stal ministrem pro informatiku a sdělovací prostředky Německé hnutí přispělo k obživení německé církve – kolem 800 studentů se setkalo o Velikonocích 2005, aby se povzbuzovali k evangelizaci

Univerzitní křesťanské hnutí Potřebujeme vaší pomoc k šíření evangelia mezi studenty v ČR Studenti mohou významně ovlivnit budoucnost českého národa, církve, rodiny, měst a společnosti. Budou se bát Pána Boha nebo žít a jednat bez něj? Pokud byste chtěli, můžete se zapojit do misie mezi studenty: jako studenti v rámci VŠ křesťanských skupinek vašimi modlitbami finančními prostředky nebo se přihlásit jako dobrovolníci do misie mezi studenty

Univerzitní křesťanské hnutí Chvalte Pána Boha: za možnost mít pracovníky v teamu UKH - Tomáše, Aleše, Garetha, Petera a Andrewa za nárůst nadšení u studentů na univerzitě v Českých Budějovicích a Ústí nad Labem sdílet se studenty víru v Pána Ježíše Krista za březnové přednášky Dr. Petra Payna pro nevěřící studenty v Praze, Ostravě, Českých Budějovicích, Ústí nad Labem a Pardubicích evangelizační English weekend v listopadu a evangelizační lyžování v únoru

Univerzitní křesťanské hnutí Přimlouvejte se: za pracovníky UKH aby evangelium zůstalo v srdci vedoucích skupinky v Českých Budějovicích a za to, aby bylo ustanoveno studentské vedení na skupince v Ústí nad Labem za více příležitostí přinést evangelium mezinárodním studentům v Praze přes International Cafe za povolání dobrovolníků pro službu VŠ studentům za evangelizační letní English camp UKH , kde by studenti mohli slyšet o Pánu Ježíši Kristu

Univerzitní křesťanské hnutí „Představit Pána Ježíše Krista všem českým studentům” Info: Kontakt: Aleš Čejka Tel

Univerzitní křesťanské hnutí Copyright C 2006 Univerzitní křesťanské hnutí