DEX (alias Alf) … aneb má cesta z útulku Kralupy nad Vltavou do nového domova.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fotbal. Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě.
Advertisements

No......tak to teda byla noc !!!. Moji kamarádi i já jsme se výborně bavili….
Změň, co změnit můžeš, ostatní nech být..
Zde najdete informace pro vlastní web vytvo ř ený na Blog.cz Návod: Jak na blog Info:
 (asi 1250 – 24. srpna 1290)  nejvýznamn ě jší p ř edstavitel krumlovské v ě tve č eského šlechtického rodu Vítkovc ů  druhorozený syn Budivoje z Krumlova.
Metrické vlastnosti.  Odchylka dvou r ů znob ěž ných p ř ímek je velikost ka ž dého z ostrých nebo pravých úhl ů, které p ř ímky spolu svírají. • (R.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Dobrý den, vítám vás u po ř adu Vodní sv ě t. Jelikož m ů j partner na uvád ě ní po ř adu ješt ě zatím nedorazil budu si muset poradit sama, pokud nep.
Noc ve škole Sára Marynioková.
 A) 6  B)5,22  C) 9 ABC 0,3+3,7 = 4 0,08+0,92 = 1 1/4+3/4 = = 6.
Projektový den Evropa ve škole, škola v Evrop ě ZŠ a MŠ T ě šetice, , p ř ísp ě vková organizace.
Co napsat do pisku Co vytesat do kamene.
Richard Liška Jan Bo č ek.  Tu čň ák je pokrytý pe ř ím, které mu ve studené vod ě slou ž í jako potap ěč ský neoprén  Kdy ž je tu č nák ů m zima tak.
Letošní spá č i – Jarda, Honza, Markétka, Martinka, Standa, Št ě pán, Jirka a Martin. Najdete vet ř elce? (já to nejsem )
V roce neber život p ř íliš vážn ě ! Spustit F5 Automatický posun Zvuk.
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
ŽIVOT VE STŘEDOVĚKU Vlastivěda pro 4. ročník Gabriela Mikulková 2011.
KRAJINA V OKOLÍ MÉHO DOMOVA
Lžičák pestrý Jan Martinek 3.A.
Ud ě lej si č as! Udělej si čas na lásku … Je to tajemství věčného mládí.
Ž ivot je škola Dostal jsi t ě lo. M ůž eš je mít rád nebo nenávid ě t, ale je tvou jedinou jistotou, ž e je budeš mít a ž do konce ž ivota.
ALKO JÓGA PRAVIDELNÝM PROCVIČOVÁNÍM DOVEDETE PROVEDENÍ JEDNOTLIVÝCH POZIC K DOKONALOSTI.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Č ím se zabývám ve volném č ase Já se ráda ve volném č ase zabývám tím, ž e kreslím na malí ř ském stojanu, hraju na po č íta č i a ráda chodím na krou.
(principy funkce a oblasti vyu ž ívání tabulkových procesor ů, struktura tabulky, vzorce a funkce obecn ě, adresace bun ě k - relativní a absolutní editace.
Bezobratlí.
Centrum pro katechezi Olomouc, Nem ůž eme ho vid ě t o č ima kolem sebe, proto ž e je neviditelný. Nem ůž eme ho vid ě t ani rozumovou úvahou, proto.
Automatická presentace se zvukem
Víte, kdo já jsem? Manuel et musical Soy alguien con quien convives a diario Já jsem ta, se kterou žijete celý den.
Skokan hn ě dý Rana temporaria. Popis Skokan hn ě dý má velký areál rozší ř ení, ž ije v Evrop ě od Pyrenejí a ž k Uralu v č etn ě Č R. Je rozší ř en.
ˇ (H2O).  Voda je velmi č astým nám ě tem v um ě ní. Vyskytuje se tém ěř ve všech um ě leckých sférách….a ť u ž se jedná o fotografii, obrazy, hudbu.
Svobodní zednáři.
KURZ PRVNÍ POMOCI Ve č tvrtek 13. února 2014 jsme navštívili Mendelovu st ř ední školu v Novém Ji č ín ě, kde si pro nás ž ákyn ě 4. ro č níku pod vedením.
Krátce z historie Nejprve se na vyvýšených místech zapalovaly velké ohně na ochranu před zlými duchy a démony. Teprve později se začala pálit smolná košťata,
-Dalším hr ů zostrašným místem je práv ě „uli č ka smrti“ -Pro č zrovna „uli č ka smrti“? -Šlo o to, ž e z podzemní místnosti vyšla nap ř. č ty řč.
Vytvo ř il:Filip Berka. AApollo je chrt. RRuský chrt, neboli barzoj pat ř í mezi psy. JJako nejstarší ruské psí plemeno je pova ž ován ve své p.
 Co je strategie? Dlouhodobý plán č inností zam ěř ený na dosa ž ení cíle Z ř eckého „strategos“ – generál - vedení  Rozdíl mezi strategií a taktikou?
2014 / 2015 Na č em stojí skauting? Jan Peroutka - Rocky Ideologica.
M a y a A n g e l a a j e j í m o u d r á s l o v a K l i k e j.
Peter Griffin ja zhruba č ty ř iceti letý mu ž. Pracuje jako d ě lník v továrn ě na hra č ky. Jeho nejoblíben ě jší č inností je koukání na televizi,
Holasovice - Velké Heraltice Jak jsme prohráli …
BALETBALET Photo by:
Dovolená v Řecku Absolvoval Milan Haco Taková normální dovolená v Řecku, jako vždy… …krásný hotel… …krásný bazén…
 Krystalická  Pravidelné uspo ř ádání č ástic  Periodicky opakované uspo ř ádání – dalekodosahové  Monokrystaly – č asto anizotropní – vlastnosti.
REGISTRACE:
Ž áci poprvé zasedli do zdejších školních lavic 1. zá ř í Naše škola má vytvo ř ený školní vzd ě lávací program s názvem Aktivita, tvo ř ivost,
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk - 5.ročník Autor: Mgr.Michaela Krbušková P Ř EDLO Ž KY S a Z Zazpíváme si Písni č ka -> My pluli.
Malí ř ská esence 20. století Č íslo DUM: VY_32_INOVACE_DVK_4_18 Číslo projektu: CZ.1.07./1.5.00/ / Číslo projektu: CZ.1.07./1.5.00/ / Název.
PETR BEZRUČ SELFIE ZPRACOVALY: RENÁTA FIALOVÁ A VERONIKA DAMKOVÁ.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_0201_OSOBNÍ R. Téma: FG_OSOBNÍ ROZPOČET Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_20_Disk slo ž ka Šablona č íslo: VII.Sada č íslo: 3.Po ř adové č íslo DUM: 20. Autor:Mgr. Milan Ž i ž ka.
Josef Procházka08 VKZ (Výchova ke zdraví) P08B0308P.
OVESNÉ KULIČKY (Rahima) 20/10/15 | Recept | AfghánistánAfghánistán
„ Ondra pomáhá ptáčkům“
Projekt Pravděpodobnost
Projekt: Šance pro každého žáka Reg. číslo: CZ /0. 0/0
Autor: Mgr. Jitka Langerová Datum: Název: VY_32_INOVACE_20_ČESKÝ JAZYK
Promítání filmových sekvencí Pro naše účely můžeme využít následující tituly: Těžké melodično (1997)
VLASTNOSTI KOMBINAČNÍCH ČÍSEL
Tak co POKÉMONI?! Jste v pohodě?
3. ročník Písemná práce 3.
Jilemnický Krakonoš
Biblické verše....
Vánoční idylka krásná se zdála,
Život je cesta, která vede domů.
No tak to teda byla noc !!!.
REGIONY ČESKÉ REPUBLIKY
Požehnané vánoční přáníčko, co potěší každé srdíčko.
Transkript prezentace:

DEX (alias Alf) … aneb má cesta z útulku Kralupy nad Vltavou do nového domova

Jak to vlastn ě za č alo? Má nová pání č ka si m ě vybrala na internetu, kdy ž hledala nového chlupatého par ť áka a spole č níka. Má nová pání č ka si m ě vybrala na internetu, kdy ž hledala nového chlupatého par ť áka a spole č níka. No vybrala… spíš se do m ě na první pohled úpln ě zamilovala (a já se jí ani nedivím, jsem toti ž velký krasavec) a nezbylo ji nic jiného, ne ž si pro m ě dojet a ž do Kralup. No vybrala… spíš se do m ě na první pohled úpln ě zamilovala (a já se jí ani nedivím, jsem toti ž velký krasavec) a nezbylo ji nic jiného, ne ž si pro m ě dojet a ž do Kralup. To si teda dala - a navíc m ě taky mimochodem! To si teda dala - a navíc m ě taky mimochodem! Te ď, kdy ž u ž si hovím vedle ní polo ž ený na dece, v pohod ě a drbkaný, m ůž u prozradit, ž e jsme to spolu i p ř es p ř eká ž ky zvládli a jsme v teple domova. Te ď, kdy ž u ž si hovím vedle ní polo ž ený na dece, v pohod ě a drbkaný, m ůž u prozradit, ž e jsme to spolu i p ř es p ř eká ž ky zvládli a jsme v teple domova.

P ů vodn ě se mi z útulku vlastn ě ani moc necht ě lo a po ř ád jsem musel bilancovat a ohlí ž et se zpátky…(ono je toti ž otázka, jaké to u té nové pání č ky bude, ž e jo?)

… a ona se na m ě p ř itom moc t ě šila a nachystala na m ů j p ř íjezd všechno mo ž né.

Č u č ení z okna miluju nadevše, tak ž e ve vlaku z Kralup do Prahy jsem m ě l o zábavu postaráno… (i kdy ž teprve v Ostrav ě jsem nesta č il valit bulvy, kdy ž jsem v okn ě vid ě l tramvaj míjející tu naši v protism ě ru!)

P ř ed p ř íjezdem vlaku z Prahy jsme se byli projít v parku p ř ed hlavním nádra ž ím…

… a zapózovali pro první spole č né foto (no, pani č ka tam vypadá n ě jak divn ě - snad tak nebude vypadat č asto :) Za to m ě to sluší – ostatn ě, jako v ž dy :)

Ve vlaku z Prahy do Ostravy se cesta neskute č n ě vlekla a dokonce m ě to ukolébalo ke spánku. Tak ž e protáhnout…

… a dobrou noc všem! :)

Jsem pejsek rasy o ř íškovité (rodi č i byli údajn ě zlatý retrívr a jezev č ík – ví b ů h, jak se jim to povedlo, asi vá ž n ě platí „Kdy ž se chce, všechno jde“ :)) Našli m ě, kdy ž jsem pobíhal po Kralupech spole č n ě s mým kámošem pudlíkem a v útulku jsem strávil 3 týdny. Vá ž ím 8 kilo a m ěř ím 39 cm v kohoutku. V útulku mi dali jméno Alf, ale páni č ka se rozhodla pojmenovat m ě Dex (Dexík, pop ř. Dexter, kdy ž prý budu zlobit) a kupodivu na to celkem reaguju, tak uvidíme.

T ě ším se, a ž se s vámi všemi uvidím!