Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Letošní spá č i – Jarda, Honza, Markétka, Martinka, Standa, Št ě pán, Jirka a Martin. Najdete vet ř elce? (já to nejsem )

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Letošní spá č i – Jarda, Honza, Markétka, Martinka, Standa, Št ě pán, Jirka a Martin. Najdete vet ř elce? (já to nejsem )"— Transkript prezentace:

1

2 Letošní spá č i – Jarda, Honza, Markétka, Martinka, Standa, Št ě pán, Jirka a Martin. Najdete vet ř elce? (já to nejsem )

3 Roald Dahl - životopis Zjiš ť ujeme informace o Dahlov ě život ě (práce ve dvojicích) Kone č ná podoba

4 Roald Dahl byl b ě hem 2. sv ě tové války letcem RAF. V roce 1940 ztroskotal se svým letadlem v poušti a byl vážn ě ran ě n. Hra na letadla v mlze (o nápov ě dy) Indicie nám prozradí, o které knize dnešní ve č er bude. Jirka: „Co by to jen mohlo …“

5 Te ď už je to jasné, bude to p ř íb ě h o Karlíku Bucketovi!

6 V mezi č ase objednáváme ve č e ř i a hurá do pln ě ní dalších úkol ů …

7 Karlík ů v rodokmen Tak tohle jsou Bucketovi. Kdo by mohl být d ě da Pepa? A č í dcera je Karlíkova maminka ? Máme to !

8 Výzva Willyho Wonky a boj o nápov ě dy (Staník ů v úkol – 10 sekund d ě lej prasátko )

9 Dopl ň ování slov do textu Hotový úkol

10 Známe už celou rodinu Bucketovu, dokonce i Willyho Wonku. Zbývají už tedy jen ostatní „š ť astní“ nálezci zlatého kupónu …

11 Martinka s mou oblíbenou postavou, Augustem Gdoule… YouTube - Augustus Gloop song in CZECH.avi August je hňup a lakomec a chová se jak pitomec! Augustův trup je jako sud, on dítětem je doposud. Pak vzhůru s ním jsme zvolali a potrubím ho poslali. Však buďte dítka bez obav, Augustin Gdoule bude zdráv… ALE TŘESKY PLESKY…

12 Tak to jsou oni…

13 Dost bylo práce…je č as se po ř ádn ě nadlábnout!

14 www.roalddahl.com www.roalddahl.com Na Dahlových internetových stránkách Jarda ř ídí ob ř í broskev… Kluci hledají rozdíly… YouTube - MVI 5124 YouTube – MVI 5125

15 Aby nám vytrávilo, bylo t ř eba trochu pohybu… …hledáme ukryté č okolády…

16 …no a na záv ě r jsme se s radostí podívali na Burtonovo filmové zpracování tohohle úžasného Dahlova p ř íb ě hu (mimochodem taky úžasné) … (se nám z té tabule n ě jak kou ř í,hm? )

17 RÁNO…

18 T ř etí noc je úsp ě šn ě za námi a my už se nem ů žeme do č kat té další!!! A na záv ě r, jako t ř ešni č ku na dortu, koukn ě te na naše hv ě zdy YouTube - Když naše hv ě zdy tan č í...:) YouTube - Když naše hv ě zdy tan č í...:) ZA ROK NA VIDĚNOU!


Stáhnout ppt "Letošní spá č i – Jarda, Honza, Markétka, Martinka, Standa, Št ě pán, Jirka a Martin. Najdete vet ř elce? (já to nejsem )"

Podobné prezentace


Reklamy Google