Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vytvo ř il:Filip Berka. AApollo je chrt. RRuský chrt, neboli barzoj pat ř í mezi psy. JJako nejstarší ruské psí plemeno je pova ž ován ve své p.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vytvo ř il:Filip Berka. AApollo je chrt. RRuský chrt, neboli barzoj pat ř í mezi psy. JJako nejstarší ruské psí plemeno je pova ž ován ve své p."— Transkript prezentace:

1 Vytvo ř il:Filip Berka

2 AApollo je chrt. RRuský chrt, neboli barzoj pat ř í mezi psy. JJako nejstarší ruské psí plemeno je pova ž ován ve své p ů vodní vlasti za národní poklad. AA navíc je to m ů j mazlí č ek.

3 VVznik plemene m ůž eme datovat na 16. století. P ů vodn ě byli vyu ž íváni ke štvaní zv ěř e na delší vzdálenost. JJejich osrst ě ní bylo rovn ěž p ř izp ů sobeno místním nep ř íznivým klimatickým podmínkám. Barzoj se pou ž íval p ř i lovu zajíc ů, lišek, jelen ů a hlavn ě na lov vlka. Ne nadarmo se mu ř íkalo ruský vlkodav.

4 BBarzoje lze chovat jak na zahrad ě, tak i v panelákovém byt ě. Výhodou je, ž e nemá typický psí pach, který je u v ě tšiny plemen výrazný. Je sprinter - doká ž e vyvinout velkou rychlost, ale na kratší vzdálenosti.

5 BBarzoj je velice klidný, p ř átelský a vyrovnaný pes, oddaný svému majiteli a velmi tolerantní k d ě tem. Jde o inteligentního, trochu melancholického tvora, který vy ž aduje dostatek porozum ě ní a lásky. Barzoj není hloupý, je jen jiný, byl vyšlecht ě n pro samostatnou práci.

6 BBarzoj zvládne bez problému základní poslušnost. Velmi rychle chápe a zvládá základní povely. Ten náš t ř eba poslouchá povely jenom za pamlsky.

7  A Apollo taky prý d ě kuje  A ž p ů jdete kolem tak si ho m ůž ete pohladit, nekouše. MO Ž NÁ…..


Stáhnout ppt "Vytvo ř il:Filip Berka. AApollo je chrt. RRuský chrt, neboli barzoj pat ř í mezi psy. JJako nejstarší ruské psí plemeno je pova ž ován ve své p."

Podobné prezentace


Reklamy Google