TEPANÝ NÁHRDELNÍK.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
LETÍCÍ ČÁP.
Advertisements

Potřebné pomůcky Žák si připraví: ostré nůžky na papír
Plotýnkový smalt Sestavila a šperky vyrobila
EU ICT2/1/1/17 Člověk a svět práce – 4.,5. ročník  Téma : Tulipány - Samostatná práce, kreativní  Průřezová témata: enviromentální výchova, mediální.
TLAČENÍ A TAHÁNÍ – LÉTACÍ POKUSY
ZONER CALLISTO Pracovní postup tvorby obrázku
Závěs ze špejlí Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
RAZÍTKA.
TLAČENÍ A TAHÁNÍ – KOUZLA SE VZDUCHEM
TLAČENÍ A TAHÁNÍ – VYUŽÍVÁNÍ TLAKU
3D modelář – úpravy pokročilými nástroji, vlastní návrh VY_32_INOVACE_Design1r0118Mgr. Jiří Mlnařík.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST – „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo CZ.1.07/1.400/ Číslo materiálu:
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Péče o nářadí a bezpečnost při údržbě nářadí Kód VM:VY_52_INOVACE_37_64 Vzdělávací předmět:Pěstování rostlin.
Jak postupovat při tvorbě návrhu obálky do časopisu - Pomůcka pro studenty -
Stojánek na tužky – tři prasátka
PAPÍROVÉ VÁNOČNÍ OZDOBY
Výroba čepice z novinového papíru
BUDOVA Z MODELOVACÍ HMOTY
Tato prezentace byla vytvořena
PODZIMNÍ STROMY.
VYUČUJÍCÍ Mgr. Zdeňka Honcová Mgr. Jana Slobodová
Elektřina a magnety 1. Pokusy s magnetem.
Pč_138_Kovy_Stříhání plechu
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Ročník: 1. – 3. Téma:
Základní škola a Mateřská škola Řepníky Řepníky 34, Identifikátor materiálu: EU – ICT2 – 2/35 Název materiálu:Závěsné stromečky Autor:Monika Bezdíčková.
EU ICT2/1/1/6 Člověk a svět práce - 4.,5. ročník Téma: Jak roztočit větrník – Práce s papírem Průřezová témata: enviromentální výchova, mediální výchova,
Prostorové květiny Autor: Mgr. Petra Zdráhalová Škola: Základní škola Fryšták, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. ZŠ Týn nad Vltavou, Malá Strana CZ.1.07/1.1.14/
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Ročník: 2. Téma: Odborné.
PČ_036_Práce s papírem_Vytlačované přáníčko
Korálky Autor: Mgr. Helena Uhříková Škola: Základní škola Fryšták, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Ročník:1. a 2. Vzdělávací obor:Strojírenská technologie, DIC Tematický okruh:Obrábění - soustružení Téma:Bezpečnostní předpisy pro OS na kov Jméno autora:FÜRST.
1.A 2015/2016. UČEBNICE Příspěvek od školy 600 Kč. Zatím cena 775 Kč.
- Výběry VY_32_INOVACE_GR_782. VÝBĚRY Vytvořením výběru rozdělíme obrázek na dvě části: aktivní = výběr = ta část, na které budeme provádět úpravy neaktivní.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autor: Bc. Martin Bártek Název prezentace (DUMu): 3. Navrtávání a vrtání (kostka) Název sady: Tematické a souborné práce.
Loutka z papírové ruličky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Luňáčková. Dostupné z Metodického portálu
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autor: Bc. Martin Bártek Název prezentace (DUMu): 12. Vypilování a slícování kostky Název sady: Tematické a souborné práce.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autor: Bc. Martin Bártek Název prezentace (DUMu): 4. Ruční řezání závitů vnějších i vnitřních (kostka) Název sady: Tematické.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Autor: Mgr. Šrejtrová Marie Název: VY_32_INOVACE_11B_12_PRACOVNÍ ČINNOSTI Téma:
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/
6. Pilování tvarových ploch
11. Šroubové a kolíkové spojení
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
VY_32_INOVACE_659_SOUBORNÁ PRÁCE Název školy
KALENDÁŘ.
Náramek Shamballa Praktické činnosti
7. Vypilování a slícování (čistič drážek)
KREATIVNÍ PRÁCE S PET LAHVÍ Mgr. Jakub Karásek
19. Výroba spoušťové desky a spouště (pistole flobert)
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám
Výroba špalíku na broušení
EU_52_sada 1_19_ZPM_Enkaustika_Lich
Zpracování plechu I Podstavec pod hrnec
VY_32_INOVACE_657_OCHRANA MATERIÁLU NÁTĚREM Název školy
15. Výroba spouště a spoušťové desky (perkusní zbraně)
Zpracování plechu I Podstavec pod hrnec
Ruční obrábění plastu I
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
13. Výroba kohoutu (Flobert)
SŠ-COPT Uherský Brod Bc. Martin Bártek
Ruční obrábění plastu II
1. Měření a orýsování materiálů
Náramek Shamballa Praktické činnosti
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Věcné učení Zásady osobní hygieny
Ochrana životního prostředí
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
Transkript prezentace:

TEPANÝ NÁHRDELNÍK

Na co si musím dávat pozor a co musím dodržovat: Co potřebujeme: Prázdný obal od Pikaa ( Jesenky, Pikniku),důlčík (hřebík 100), tenký drátek, nůžky, sklenice od kečupu (vína), hadřík, pevná podložka. Na co si musím dávat pozor a co musím dodržovat: udržovat osobní čistotu a používat podle potřeby ochranné oblečení být ohleduplný ke svým spolužákům v okolí užívat pracovní podložku na lavicích po práci uklidit pracoviště, uložit nástroje, nářadí, zbylý materiál a výrobky dát na bezpečné místo pozor na pořezání o okraje plíšku, odřezané zbytky hned hodit do koše.

Postup: z prázdné tuby od pikaa, jesenky, apd. odstřihneme oba konce, rozstřihneme po jedné straně, rozevřeme a umyjeme

vyhladíme válečkem – sklenicí od kečupu (vína), na pevné podložce. pomocí pravítka a tužky vytvoříme požadovaný tvar ozdoby (nezapomeneme na okraj, ze kterého uděláme očko)

na stejně velký papír si předkreslíme ornamenty pomocí důlčíku (hřebíku) tepeme ornamenty dle předlohy na lícovou stranu plíšku po dotepání dokončíme poslední úpravy šperku (stočení, ohnutí okraje na provlečení drátku, zastříhnutí) drátek provlečeme očkem a na koncích drátku vytvoříme zapínání (očko a háček na provlečení)