Part 1. Preston Stormer Ačkoli se jedná o celkem nový model, Stormer představuje hrdinu klasického typu. Je loajální a má svou důstojnost, nestojí o slávu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Buď sám sebou a nikomu se nepodřizuj!
Advertisements

Žáci v bojových klubech Jak to někdy funguje? •Většina žáků odejde z klubu, ještě než vůbec něco dokáže •Velmi malé % něco dokáže jako závodníci, případně.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Vysvětlení pojmů PROJEKT (ve vztahu s «mentálními gesty » - viz dokument o mentálních gestech) Vědomé projekty a.
Oddělení vzdělávání trenérů FAČR. Motto Dovolte sobě i druhým se cítit dobře.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnán k cestě vlakem. Je to vyjímečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Vlak života Před nějakým časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výjimečně zajímavé čtení pod podmínkou, že jej správně.
Vlak Ž I V O T v jedné zajímavé knize byl život přirovnán k cestě vlakem, bylo to vyjímečně poučné čtení … Ruční posun.
Počty v lásce chytrý muž + chytrá žena = románek
Karel Čapek R.U.R..
Ženy přes 50 nemají děti, protože by je někam odložily a pak zapomněly kam.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má zvláštního přítele. Každé ráno navštěvuje kočku jelen, který přichází na zahradu. Majitel kočky.
Medvídek Pú.
Každé ráno začíná život....
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, v které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výmečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.
PSYCHICKÉ STAVY.
Hudba: Songbird – Barbara Streisand Pozorování-poznání a život.
Proč pláčeš, maminko? Hudba: Percy Sledge "Ave Maria"
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
IveHale s.r.o..
Psychologie sportu stolního tenisu a tenisu obzvlášť Vojtěch Kaplan O4A.
Interkulturním vzděláváním a prožitkem k toleranci
Nitro a osobní historie člověka o kterého se staráme Doc. Ing. Aleš Opatrný, Th.D. KTF UK v Praze Sekce spirituální péče Společnosti lékařské etiky ČLS.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má zvláštního přítele. Každé ráno ji navštěvuje jelen, který přichází na zahradu. Majitel kočky.
Joseph Heller Narození 1. květen 1923 Úmrtí 12. prosinec 1999 NárodnostAmeričan.
Neverbální komunikace
Důstojnost člověka ve zdraví a v nemoci Viola Svobodová Hospic sv
Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a děti jsou z nebe JOHN GRAY
Dupo Dupo je optimistický, šťastný a spontánní Engendro. Obvykle zvládá několik činností současně.
Abrah á m – praotec víry Jak žít víru dnes? Několik postřehů z životní cesty Abraháma Bůh se mu dal poznat a změnil mu jméno On se rozhodl změnit život.
Part 2. Wiliam Furno Všichni, kdo se podíleli na jeho stvoření, se shodují v jednom: Furno je zcela výjimečný. Je to ten nejnovější model, vskutku mistrovské.
Empatie. Vcítění je složitý vnitřní proces skládající se z následujících složek:  Jsem připraven/a vžít se do situace svého protějšku. (Jak se ti v této.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Regulace úzkosti ve sportu
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako výukový materiál pro žáky 2. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika KLÍČOVÁ SLOVA:
PALIATIVNÍ PŘÍSTUP V KC aneb „Pomoz mi nést můj úděl“ Semiramis o.s. / Laxus o. s. Richard Hanus, Eva Mifková.
TECHNICKÉ SYSTÉMY PRO ENERGETICKÉ VYUŽITÍ ODPADŮ Jihlava TECHNICKÉ SYSTÉMY PRO ENERGETICKÉ VYUŽITÍ ODPADŮ.
M I S E Slovo, které se stalo tělem A Slovo se stalo tělem a přebývalo mezi námi. Spatřili jsme jeho slávu, slávu, jakou má od Otce jednorozený Syn,
Přátelství v literatuře
MGR. MICHAL OBLOUK PŘÍSUDEK. základní větný člen s podmětem tvoří základní skladební dvojici, mluvnicky na něm závisí vyjadřuje, co podmět dělá, co se.
Kdo je lídr? Vítejte na přednášce.
NENÁSILNÁ KOMUNIKACE NVC Nonviolent Communication
Prague International Marathon D O B R O V O L N I C T V Í.
Dejme dětem prostor ke hraní Eva Nováková. předpokladem je ponechat volbu vlastního námětu, cíle i prostředků, tj. zachovat volnou hru podstatná je schopnost.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ SPORTOVNÍ SOUKROMÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA.
Pravidla atletiky 2014/2015.
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
MYŠLENKOVÉ MAPY ÚVOD A PRÁCE S NIMI MODUL KURZU PRÁCE S INFORMACEMI
aneb Assessment Centre a Development Centre
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Supervize. Slovo supervize můžeme doslovně přeložit jako nadhled. Jde o činnost, při které supervizor pomáhá pracovníkovi (supervidované osobě) získat.
Konference projektu NOE Zmocnění a uvolnění vedoucích Seminář 1: Prostředí a výzvy Seminář 2: Tři duchovní hodnoty zdravého vedoucího Seminář 3: Kde získám.
Konflikt  Náročná situace, střetnutí protichůdných sil na cestě k cíli.  Situace, v níž je nutno vybrat z určitých variant či alternativ  Do konfliktu.
Million Leaders Mandate
Komise TMK ČLS Komunikace a jednání Hana Šípková.
Život lidí za 2. světové války
CHAREKTERISTIKA Obrázky a náměty slohových cvičení
Příručka TRPĚLIVOSTI Hudba: Songbird – Barbara Streisand.
Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má
ANOTACE SEZNÁMIT ŽÁKY S ROZVOJEM VŠECH TŘÍ ČÁSTÍ SEBEDŮVĚRY -
Drogy dnešní doby Študáci.
DESIGNOVÉ MYŠLENÍ Tento projekt byl financován za podpory Evropské komise. Podpora Evropské komise při vypracování této publikace neznamená, že se Komise.
Jak si připravit prezentaci
Transkript prezentace:

Part 1

Preston Stormer Ačkoli se jedná o celkem nový model, Stormer představuje hrdinu klasického typu. Je loajální a má svou důstojnost, nestojí o slávu ani světla reflektorů. Má odvahy na rozdávání a dokáže zachovat chladnou hlavu, a to i přes vnitřní zmatek, s nímž se snaží vypořádat poté, co ztratil svého přítele. Záznam z kamery, která dotyčnou misi snímala, však jasně vyloučil jakékoli zavinění ze strany Stormera. Přesto se stále nemůže zbavit pocitu, že mohl něco udělat jinak. Stormer se rozhodl stát velitelem Alfa týmu, protože si je plně vědom svých schopností. Přiznává, že má soutěživou povahu, a proto se na pozici šéfa cítí dobře. Na druhé straně ale také připouští, že je občas trochu moc konzervativní, tj. zajetý ve svých kolejích.

Nathan Evo Evo je jeden z nejnovějších nováčků hrdinů vytvořených v Hero Factory. Jeho vnitřní konstrukci tvoří nejmodernější rám, který poskytuje kvalitnější platformu pro aktualizaci a modernizaci na každou misi. Je to spolehlivý a nebojácný ostrý hoch. Evo je nadšený z jemných detailů svého zbrusu nového těla, které dokáže skvěle využít. Navíc je úžasně ohebný a hypersenzitivní. Jako komunikační expert dokáže navázat spojení téměř s každým systémem a je rovněž novým šéfem Hero Outreach. Najdi ho na HeroFeed nebo se s ním můžeš seznámit v HeroBook!

Rocka Nejnovějším hrdinou, který opustil brány rozsáhlého výrobního zařízení Hero Factory, je Rocka. Rocka je sestrojen z vylepšených součástek za použití nejnovějších technologií. Jeho předchůdcem je taktéž velmi úspěšný nováček, Furno, jejich životní postoje jsou však diametrálně odlišné. Rocka je impulsívní a sebejistý, podobně jako byl Furno zamlada. Jeho základní instinkt mu velí vrhnout se do problému po hlavě bez ohledu na to, zda je či není k takové výzvě připraven. Jeho inteligence a schopnosti, získané během stovek tréninkových misí, ho převážně ušetřily od potíží, jednou za čas to však stejně přežene. Tak či onak, týmový lídr Stormer vkládá do tohoto hrdiny velké naděje.

Mark Surge Surge se svou bleskovou rozbuškou a drzou povahou dokáže způsobit pořádný poprask. Furno, Surge a Breezová jsou tři nejnovější modely a každý z nich má nějakou testovací součástku, která se musí pořádně vyzkoušet. To poslední, po čem mladý nervózní chlápek jako je Surge ale prahne, je přítomnost nějakého vědátorského mouly, který se bude pořád motat kolem a pozorovat jeho reakce. Ale jak vždycky říká Furno, chceš-li být skutečným hrdinou, musíš hrát podle pravidel. Pro Surge platí, že se to snadno řekne, ale těžko provádí. Má spoustu dobrých předsevzetí do doby, než ho něco vykolejí. Dlouhodobé cíle jsou pro něj velkou neznámou, protože se vždy nechá převálcovat momentálními emocemi.