Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má zvláštního přítele. Každé ráno ji navštěvuje jelen, který přichází na zahradu. Majitel kočky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má zvláštního přítele. Každé ráno ji navštěvuje jelen, který přichází na zahradu. Majitel kočky."— Transkript prezentace:

1

2

3 Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má zvláštního přítele. Každé ráno ji navštěvuje jelen, který přichází na zahradu. Majitel kočky po několika návštěvách pořídil tyto snímky

4

5

6

7

8

9 Poté, co ztratil své rodiče, byl tříletý orangutan Roscoe v takové depresi, že odmítal cokoliv jíst a nereagoval dobře na léčbu. Veterináři vycítili, že je v ohrožení života. V blízkosti zoo byl nalezen starý pes a když jej dali na ošetřovnu, setkal se s orangutanem. Od té doby se stali nerozlučnými přáteli. Orangutan našel nový důvod k životu a co nejvíc se snaží být aktivní se svým novým přítelem. Oba žijí v severní Kalifornii a oblíbený sport obou je plavání, ale Roscoe má z vody ještě trochu strach a potřebuje při plavání pomoc svého přítele. Celý čas tráví spolu a podle úsměvů je vidět, jak jsou šťastní. Spolu objevili zábavnou stránku života a hodnotu přátelství.

10

11

12

13

14

15

16

17

18 Mládě hrocha, které přežilo vlnu tsunami na keňském pobřeží si vytvořilo silný vztah k obrovské želvě. 300 kg těžký hrošík, kterému říkají Owen, byl odnesen z řeky Sabaki do Indického oceánu a vyvržen 26. prosince vlnou tsunami na pobřeží Keni. Bezmála roční mládě bylo adoptováno stoletým želvím samcem. Zaměstnankyně Lafarge Parku Paula Kahumbu říká, že želva vypadá šťastně, když dělá „matku“. Plavou spolu a spí spolu a hroch se želvy drží. Stejně, jako kdyby chránil svoji biologickou matku, dokáže být hroší mládě agresivní.

19

20

21

22

23

24

25

26 Šimpanzice Anjana zachránila dva bílé tygry, kteří po hurikánu Hanna v Jižní Karolině ztratili matku. Nejen že si s nimi hraje, ale také pomáhá při krmení držet láhev. Tomu se říká mateřský instinkt. Říká se, že obraz vypoví víc, než tisíc slov.

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38 Disney v reálném životě jelínek Bambi a králík Thumper Bambi jako malý koloušek ztratil matku. V ten den se u něho objevil divoký králík a udělal si vedle něho pelíšek. Vytvořili spolu nerozlučnou dvojici. Navzájem se mohou lépe chránit před dravci a jelínek pomáhá králíkovi ke snazšímu přístupu k pastvě v zimě.

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49


Stáhnout ppt "Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má zvláštního přítele. Každé ráno ji navštěvuje jelen, který přichází na zahradu. Majitel kočky."

Podobné prezentace


Reklamy Google