Adapťák 2014 1.A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Čeští studenti v městě Hermeskeil Úterý – neděle
Jak jezdí trpaslíci na prázdniny Vytvořil : Zdeněk Janků.
Tábor na Suchém Dole se koná prvních 14. Dní o letních prázdninách.
DOVOLENÁ CB K. Vary PASEKY nad JIZEROU č
Nejprve si Přečtěte pozorně text
MC Motýlek Rájec-Jestřebí
Jazykový kurz - Angličtina v 8.00 jsme seděli v autobuse Směr stejný jako loni : hotel Súkenická Jana a Anička.
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže.
NÁVŠTĚVA ZŠ STOŽEC A HAIDMÜHLE
Sobota Ráno už o půl osmé zazvonil budík a mi si uvědomili, že musíme stávat tak jsme vylezli ze spacáků a šli na snídani.
ZIMNÍ VÝPRAVA BĚŽKY PÁTEK - PŘÍJEZD V pátek jsme statečně odvláčely všechny batohy a lyže do Mařenic. Zastávka byla sice přímo ve vesnici,
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Polsko – Škola v polských Jankowicích. Natálie Kučerová.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
Školní výlet – Praha 2013/14.
8. 9. – Jednoho letního zářijového dne jsme se po dlouhém víkendu sešli před budovou Gymnázia J. S. Machara v Brandýse v 8 hodin. Byla zima.
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
Adaptační kurz
ESTONSKO ÚČASTNÍCI: VERONIKA BURIANOVÁ KATEŘINA HEMKOVÁ ANGELIKA SPILKO TEREZA VAŇHOVÁ UČ. ZUZANA JEDLIČKOVÁ UČ. VĚNCESLAVA DRÁBKOVÁ.
Adaptační kurz 1.A Veronika Bystrá Kristýna Kerberová
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
MALTA Rozhodl jsem se pro začátek Maltu, kde jsem strávil skoro měsíc, stručně popsat, protože předpokládám, že tato velmoc, kvůli svým drobným rozměrům,
Nikola Skalová, Berenika Pilařová, Tereza Neitzelová, Karolína Vokálová, Lena Šuláková Adaptační kurz 1.A 2014.
Geologická exkurze ve Vysokých Tatrách. Čtvrtek Večer jsme odjížděli z Blanska vlakem do Brna a z Brna rychlíkem do Ostravy. Zde následovalo jedno-hodinové.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
DELEGACE V GALANTĚ UBYTOVÁNÍ STRAVA KONFERENCE ZASTÁVKA V BRATISLAVĚ.
Máchovo jezero 16. – 20. června Naše společné týdenní putování začalo v pondělí na libereckém vlakovém nádraží. Rozloučili jsme s rodiči, naložili.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
Lyže a snowboard 2012 Horní Malá Úpa, penzion Blesk Počet účastníků: 22 (z toho 3 dívky) Vedoucí kurzu: Mirka Fenclová Instruktoři: Pavel.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
TOM Kamarádi Pacov Autor: Verča Hřebíková JARNÍ TÁBOR –
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
 Do Prahy jsme jeli autobusem v 10:35 hod. od,,Mléčných lahůdek“. Jeli jsme tam 93 minut. Cesta byla docela dlouhá. Autobus nás dovezl na konečnou zastávku,,Florenc“
MALÁ JARNÍ POVÍDKA.
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
ODBORNÁ EXKURZE Tiskárna FINIDR, Český Těšín
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
Po příjezdu do rekreačního střediska Máj jsme si vybalily a zabydlely jsme se v chatkách. Vypracoval : Jiří Javůrek.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ RS MÁJ PLASY U PLZNĚ
S Olgou hodinu za hodinou Mgr. Renata Nogolová Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Renata Nogolová. Autor obrázků Tomasz.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ 17. LEDNA – 22. LEDNA 2016 SŠ Rokycany, Jeřabinová 96/III, Rokycany.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Náš letní rodinný výlet
Škola v přírodě Černá hora
ŠKOLA V PŘÍRODĚ II.E – Lhota nad ROHANOVem
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
Naše škola 1.
Škola v přírodě v Lučkovicích
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
Senioři s vnoučaty Velké Losiny 2017.
Dublin, Irsko – CZ01-KA Dagmar Tyščenková.
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili
ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Školní výlet Alžběta Drápelová 4.A.
Transkript prezentace:

Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková

První den V pondělí ráno jsme se sešli před budovou našeho gymnázia, abychom kolem půl deváté vyrazili směr Benecko. Když jsme konečně po dvou hodinách dojeli, rozdělili jsme si pokoje a vybalili si. Po obědě jsme hráli seznamovací hry a po rozdělení do skupin běželi orientační běh. Do večeře jsme byli venku a měli volný čas na hraní různých her,

například volejbalu.

Někteří otužilí jedinci se dokonce koupali v bazénu.

Před večeří jsme ještě nosili dříví na náš večerní táborák

Po večeři jsme byli opět rozděleni do skupin, tentokrát jsme v nich ale měli zahrát scénku. Každá skupina dostala jiné „téma“ a v každé scénce mělo zaznít „Jeď se podívat do Pelhřimova, ať víš, do čeho jdeš.“ Po zadání šli někteří nacvičovat, ale jiní si šli raději sednout k ohni a nacvičování nechali na další den.

U ohně

Druhý den Následující den jsme se po snídani vydali na velmi krátkou procházku po okolí chaty. Když jsme se vrátili k chatě, tak jsme si opět mohli zahrát různé hry či zaskákat si na trampolíně. Někteří si však připravovali scénky na večer a nebo si jen tak povídali. A po obědě jsme vyrazili na rozhlednu Žalý.

Na rozhledně se nám naskytl úžasný výhled po Krkonoších

Také jsme udělali společné fotky

Když jsme se vrátili z rozhledny Žalý, většina šla dozkušovat scénku na večer. Po večeři přišel čas na herecké schopnosti. Mohli jsme vidět scénky ze zoo, ze školy, z krematoria, z lesa nebo z Pelhřimova. Také náš ještě čekalo vyhlášení výsledků orientačního „běhu“, ve kterém zvítězilo družstvo 1. Do večerky, která byla posunuta na půl jedenáctou, jsme si mohli naposledy zahrát ping-pong, kulečník nebo stolní fotbal.

Třetí den Poslední den jsme se po probuzení nasnídali, sbalili a v 10 hodin už jsme seděli v autobusech na cestě domů. Adaptační kurz 1.A se vydařil a všichni bychom tam chtěli ještě zůstat.