20. zasedání zastupitelstva města 15.prosince 2005, 17:00 Město Ždírec nad Doubravou 20. zasedání zastupitelstva města.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
studie regenerace sídliště Na Rozhledně - Chrudim
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Informace o výsledcích 1. výzvy MAS Vizovicka a Slušovicka, o. s.
Koncepce politiky bydlení v ČR do roku 2020 a sociální bydlení 18. Září 2012.
Projekt rekonstrukce sportovního zázemí TJ Janovice Prezentace pro zastupitelstvo obce Janovice dne
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
KANALIZACE A VODOVOD V OBCI SIBŘINA KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Nástroje na podporu bydlení v ČR Ekonomika bydlení a technické infrastruktury.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
1 Struktura dotačních titulů Středočeského kraje pro rok 2014.
Rozpočty územně samosprávných celků v roce 2011 Leden 2011.
Rozpočtové určení daní na Slovensku
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
Biologické centrum AV ČR, v. v. i. Hospodaření instituce Úprava rozpočtu.
Monitorovací výbor Rámce podpory Společenství RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce.
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
18. zasedání zastupitelstva města 22.září 2005, 18:00 Město Ždírec nad Doubravou 18. zasedání zastupitelstva města, 22.září 2005.
Rozvoj klíčových kompetencí v praktických činnostech školy  projekt ZŠ Třebíč, Na Kopcích  realizace od do  přidělená dotace =
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
7 Praha, 29. listopadu 2005 Ministerstvo obrany České republiky TISKOVÁ KONFERENCE ministra obrany České republiky Karla KÜHNLA.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Co je třeba udělat pro vznik o.p.s. Hradecký venkov se sídlem v Nechanicích :
POV Východiska POV 2008 Odstranění překryvů s Programem obnovy venkova ČR, zejména s Osou III zaměřenou na venkovské projekty Zásadní změna podoby.
Návrh způsobu financování opatření Národní strategie BESIP (k diskusi)
19. zasedání zastupitelstva města 3.listopadu 2005, 17:00 Město Ždírec nad Doubravou 19. zasedání zastupitelstva města.
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
Správa a distribuce dotací z fondů EU a státního rozpočtu ČR Tisková konference HVB Bank a České pojišťovny 3. října 2006.
TÉMA: Daň z nemovitostí
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
 zastupitelstvo,  rada,  hejtman  ředitel krajského úřadu.
Středočeský kraj.
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
Soustava veřejných rozpočtů II.
Návrh rozpočtu vlastního hlavního města Prahy na rok 2010 Praha
Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
22. zasedání zastupitelstva města 4.dubna 2006, 18:00 Město Ždírec nad Doubravou 22. zasedání zastupitelstva města.
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Řádná členská schůze Bytového družstva Mírová - Kolovraty Kulturní sál U Boudů
Dotační projekty Vysokého Mýta
PROVOZNÍ ONIV 2015 Pro rok 2015 byl rozpočet provozních ONIV stanoven ve výši tis. Kč Do příjmů rozpočtu kraje byl stanoven odvod z investičních.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,222-0,840“ Tento projekt byl financován výhradně z prostředků obce Investor: Obec Mosty u Jablunkova.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Vítáme Vás! Veřejné zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice
MĚSTO VARNSDORF INVESTIČNÍ AKCE ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÉ ŠKOLY.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2015  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Obytný soubor Za Školkou
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok  RJMK dne projednala návrh rozpočtu JMK na rok 2016 a doporučila ZJMK ke schválení.  Rozpočet.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č.9 Dne od 17:00hod.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2016  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok 2015
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
13. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2015
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
Transkript prezentace:

20. zasedání zastupitelstva města 15.prosince 2005, 17:00 Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

Program: 1)Zahájení zasedání - určení zapisovatele, volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise 2)Uzavření zápisu a usnesení z 19.zasedání ZM 3)Zpráva o činnosti rady města v době od do )Finanční záležitosti 5)Obecně závazná vyhláška č.1/2005 – psi 6)Obecně závazná vyhláška č.2/ požární řád 7)Obecně závazná vyhláška č.3/2005 – odpady 8)Zrušení vyhlášky MNV Ždírec n.D. 9)Vypsání 10.výběrového řízení na čerpání prostředků z FRB 10)Delegování zástupců k zastupování města na jednání orgánů obchodních společností 11)Bezúplatný převod majetku města do vlastnictví České republiky 12)Schválení upravených stanov Svazku obcí Podoubraví 13)Volba člena kontrolního výboru 14)Koupě pozemku 15)Diskuse členů zastupitelstva a hostů zasedání 16)Závěr zasedání Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

1) Zahájení zasedání – určení zapisovatele, volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

2) Uzavření zápisu a usnesení z 19.zasedání zastupitelstva města Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

3) Zpráva o činnosti rady města v době od do Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

4) Finanční záležitosti 1) Informace o stavu účtů města k Stav běžného účtu: 3, ,- Kč Přijaté dotace v roce 2005 výkon státní správy ,- Kraj Vysočina školství ,- dávka sociální péče 6 000,- zájmové a sportovní aktivity mládeže 5 100,- akceschopnost JPO II – hasiči ,- akceschopnost SDH ,- vybudování autobusového terminálu-projekt ,- rekonstrukce sociálního zařízení -sportovní areál města ,- veřejná informační služba knihoven ,- podpora realizace projektu pečovatelské služby ,- oprava a údržba sportovního areálu ZŠ ,- sportovní aktivity mládeže na školských zařízeních 1 400,- rozšíření sběru a třídění odpadu ,- rozšíření činnosti knihovny a informačního centra ,- obnova a zajištění lesních porostů ,- cyklomaraton ,- revitalizace Doubravy ,- bezdrátový rozhlas ,- obce příspěvky na žáky v ZŠ ,- (příspěvek neuhradil Slavíkov) Limitované dotace:Dům s peč. Službou 14, ,- Státní fond rozvoje bydlení Dopravní napojení -zóna16, ,- Ministerstvo pro místní rozvoj Přístavba tělocvičny 4, ,- Ministerstvo financí Dotace v roce 2005 celkem 37, ,- Kč Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

4) Finanční záležitosti 2) Úprava rozpočtu města na rok 2005 Příjmy:+ 16,328 tis.- dotace dopravní napojení tis.- daň DPH 300 tis.- daň právnických osob 100 tis.- správní poplatky 80 tis.- odvody za odnětí zemědělské půdy 50 tis.- daň z příjmu fyz.osob 140 tis.- prodej pozemků Výdaje:+ 16,328 tis.- dopravní napojení tis.- hasiči ( opravy, údržba, stavba budovy) + 50 tis.- veřejná zeleň údržba tis.- tříděný odpad – kontejnery + 50 tis.- ČOV a sběrný dvůr + 50 tis.- dovybavení knihovny + 20 tis.- provoz kina tis.- veřejné osvětlení (nová stavba) + 20 tis.- místní hřbitov tis.- nákup pozemků a služeb s nákupem spojených tis.- nevyčerpané finanční prostředky na tělocvičně Ostatní úpravy v rozpočtu v jednotlivých kapitolách nebudou mít dopad na výši rozpočtu, budou provedeny podle skutečnosti k a schváleny finančním výborem. Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

4) Finanční záležitosti 3) Schválení smluv o příspěvcích organizacím na činnost v roce 2006, schválení dodatku č.1 ke smlouvě o příspěvku na činnost v roce společenské organizace a nezisková zařízení požádaly o příspěvek na činnost v roce SK Dekora obdržela příspěvek na činnost od okresního svazu Havl.Brod ve výši ,-Kč pouze za podmínky, že prokáže náklady na provoz stadionu. Tyto náklady SK Dekora uhradila městu a MÚ je zpětně na základě rozhodnutí rady klubu vrátil. Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

4) Finanční záležitosti 4) Stanovení výše darů a) schválení výše příspěvku narozeným dětem b) stanovení výše příspěvku seniorům při životních výročích Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

4) Finanční záležitosti 5) Schválení návrhu investičních akcí v roce 2006 Místní komunikace a veřejná doprava akce:náklady 2006: městospolufinanc.celkem Nová výstavba: - komunikace ze silnice II/345 do areálu SET SET ulice Na Balkáně ulice K Doubravce zahájení výstavby v Jižní ulici, 8 RD Rekonstrukce a opravy: - Zahradní ulice – sjezd ze silnice I/34 k firmě STUDAS Stará ulice prostranství u KZ H.Studenec FV300 - další opravy opravy v místních částech ================================================================================ Pod čarou: chodník (zatrubnění) příkopu u I/34 v Kohoutově chodník (zatrubnění) příkopu u I/34 na Benátkách FV250 Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

4) Finanční záležitosti 5) Schválení návrhu investičních akcí v roce 2006 VODNÍ HOSPODÁŘSTVÍ akce:náklady 2006: městospolufinanc.celkem Nová výstavba: vodovod pro 8 RD Jižní ul vodovod pro průmyslovou zónu II kanalizace pro 8 RD Jižní ul Rekonstrukce a opravy: ČOV modernizace FV250 Kultura akce:náklady 2006: městospolufinanc.celkem Rekonstrukce a opravy: opravy KZ Studenec ================================================================================= Pod čarou: oprava budovy kina a rekonstrukce bytu nad MK MF1100 Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

4) Finanční záležitosti 5) Schválení návrhu investičních akcí v roce 2006 Tělovýchova a zájmová činnost akce:náklady 2006: městospolufinanc.celkem Nová výstavba: dokončení výstavby tělocvičny ZŠ dětské hřiště Jižní sportoviště Studenec FV300 přístřešek u sportoviště Údavy7070 oplocení hřiště Benátky5050 Rekonstrukce a opravy: opravy budov a zařízení v areálu SK Dekora ================================================================================= Pod čarou: projekt umělého trávníku SK Dekora9090 TECHNICKÉ SLUŽBY akce:náklady 2006: městospolufinanc.celkem Nová výstavba: veřejné osvětlení Kohoutov Citelum425 veřejné osvětlení Jižní ul Citelum110 dokončení úprav na hřbitově7575 Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

4) Finanční záležitosti 5) Schválení návrhu investičních akcí v roce 2006 Výstavba akce:náklady 2006: městospolufinanc.celkem Nová výstavba: 2 byty v čp SFRB2800 plynovod v průmyslové zóně II doplatek DPS Ždírec n.D ============================================================================= Pod čarou: TI pro bytový dům v Jižní ul SFRB1800 inženýrské sítě pro spol. Czech Lana Sociální věci akce:náklady 2006: Pod čarou: rekonstrukce DPS Mírová FRB, 1000 MF 1500 Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

4) Finanční záležitosti 5) Schválení návrhu investičních akcí v roce 2006 Veřejná správa akce:náklady 2006: městospolufinanc.celkem Nová výstavba: výstavba WC Údavy Rekonstrukce a opravy: oprava budovy MÚ Bezpečnost akce:náklady 2006: městospolufinanc.celkem Nová výstavba: dokončení hasičského cvičiště Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

4) Finanční záležitosti 6) Projednání návrhu rozpočtu města na rok 2006 Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

4) Finanční záležitosti 7) Projednání žádosti obce Slavíkov Obec Slavíkov žádá město o prominutí příspěvku za žáky, kteří navštěvují ZŠ a MŠ Ždírec n.D. v roce Jedná se o částku ,-Kč. Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

5) Obecně závazná vyhláška č.1/2005 kterou se upravují pravidla pro pohyb psů na území města Zákaz volného pohybu psů Zákaz vstupu se psy Volný pohyb psů Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

6) Obecně závazná vyhláška č.2/2005 požární řád obce Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

7) Obecně závazná vyhláška č.3/2005 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města Rada města projednala a schválila návrh MÚ na zvýšení poplatků, který vychází z nákladů na likvidaci odpadů v r.2004, na částku 370,- Kč pro občany s trvalým bydlištěm a 430,-Kč pro chalupáře. Podle skutečnosti roku 2004 byly náklady oproti stanovenému poplatku b) vyšší o 32,-Kč. Poplatek b) stanovený pro rok 2005 z nákladů roku 2003 činil 237,-Kč – viz vyhláška města č.3/2004.

8) Zrušení vyhlášky MNV Ždírec n.D ze dne o čistotě obce. Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

9) Vypsání 10.výběrového řízení na čerpání prostředků z FRB Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

10) Delegování zástupců k zastupování města na jednání orgánů obchodních společností Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

11) Bezúplatný převod majetku města do vlastnictví ČR Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

12) Schválení upravených stanovSvazku obcí Podoubraví Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města Nové stanovy upravují ukončení členství člena svazku a vyloučení člena svazku z důvodu neplnění povinností.

13) Volba člena kontrolního výboru Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

14) Koupě pozemku Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města 1) Koupě pozemku Koupě pozemku p.č.342/85 v k.ú.Ždírec n.D., včetně příslušenství, které tvoří přípojky na inženýrské sítě. Kupní cena je stanovena na ,-Kč. Náklady spojené se sepsáním kupní smlouvy a náklady spojené s převodem pozemku v katastru nemovitostí hradí kupující.

14) Koupě pozemku Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města 2) Prodej pozemku Prodej pozemku p.č.342/85 v k.ú.Ždírec n.D. včetně příslušenství, které tvoří přípojky na inženýrské sítě. Pozemek bude nabídnut k prodeji žadatelům, evidovaným v evidence žadatelů o koupi pozemku pro výstavbu rodinného domu, vedeném MÚ k

15) Diskuse členů zastupitelstva a hostů zasedání Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města

16) Závěr zasedání Město Ždírec nad Doubravou zasedání zastupitelstva města