Zdravý domov pro všechny

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzorové příklady a inspirace pro úspěšné realizace
Advertisements

RNDr. Martin Guth G-servis Praha, s.r.o. Třanovského 622/11
TECHNOLOGIE VÝSTAVBY OBJEKTŮ
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
KAMENIVO SPŠ stavební, České Budějovice.
Riskuj ! POZN.: Na každou otázku je možných správných odpovědí
Tomáš Prejzek ZŠ T. Stolzové Kostelec nad Labem Březen 2012
Nová zelená úsporám 2013 možnosti využití výrobků f. DAFE-PLAST.
Solární systémy pro aktivní topení
Ekologické stavby Zpracoval: Jan Vojtěchovský.
Ryze přírodní stavební materiály (stručný přehled, výčet)
Metoda QFD metoda plánování jakosti založená na principu maticového diagramu umožňuje transformaci požadavků zákazníků do navrhovaného produktu a procesu.
Degradační procesy Magnetické vlastnosti materiálů přehled č.1
Hra milionář Procvičujeme si jednotky hmotnosti
POJIVA Mají schopnost spojovat drobné i větší kusy hmoty v soudržný a pevný celek Chemická - vzdušná ( vápno, sádra ) - hydraulická (hydraulické vápno,
Převody jednotek délky objemu hmotnosti času
Název operačního programu:
Písemka č. II.  jméno, kruh, varianta 1, 2  Odpověď – 1 a b, 2 b, 3 c a b  6 x 50 sekund opisování 
Objem a struktura trhu. Průmyslový řetězec Skládá se ze všech sektorů průmyslu, které jsou zapojeny do realizace výrobku Proces od získávání surovin přes.
Vypracoval: Lukáš Víšek
ZNEČIŠŤOVÁNÍ VODY A VYČERPÁNÍ ZDROJŮ PITNÉ VODY
§ Nařízení vlády č. 350/2002 Sb.. kterým se stanoví imisní limity a podmínky a způsob sledování, posuzování, hodnocení a řízení kvality ovzduší.
ZVUK Třída : VIII. Datum : Vypracovala : Zuzana Svitáková.
7.3 Elektrostatické pole ve vakuu Potenciál, napětí, elektrický dipól
Měřítka výkresů Výkresy kreslíme v určitém poměru ke skutečné velikosti. Měřítko je poměr délky na výkrese ke skutečné délce. Měřítko volíme dle účelu.
Dům ze slaměných panelů -
VY_32_INOVACE_02 - OCH - POJIVA
GLOBE GAMES 2013 Název: Srovnání okamžité teploty vzduchu s okamžitou teplotou vody.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Mapa zájmu - plány.
STUDIUM CHOVÁNÍ ESTERŮ KYSELINY KŘEMIČITÉ V ZÁSADITÉM PROSTŘEDÍ
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Výsledky projektu.
Kyselý déšť.
Centers Dating 2012 Moderátor: Pavlína Hajnová. Diskuze rezidenčních developerů Dušan Kunovský, Central Group Štěpán Havlas, Finep Martin Svoboda, JRD.
Základy elektrotechniky Řešení magnetických obvodů – rozšíření látky 1
Název materiálu: ELEKTRICKÉ POLE – výklad učiva.
Nová dimenze Vaší archivace Nová dimenze Vaší archivace.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_61.
Tomáš Prejzek ZŠ T. Stolzové Kostelec nad Labem Duben 2012
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Biopotraviny ve školním stravování
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Fluorid v zubní hygieně
Kontaminace (znečištění) vody
Měření vody z Jičínky Vypracovali: Jiří Hodura, Silvie Vykydalová, Jana Konvičková, Dominika Miková Třída: 8.A.
JAK NEJLÉPE IZOLOVAT DŮM
stavebnictví Dřevěné konstrukce a stavby IZOLACE PROTI OHNI STA2
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Šablona:IV/2 Inovace a zkvalitnění.
OBSAH PŘEDMĚTU FYZIKA Mgr. J. Urzová.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, , Karlovy Vary Autor: MIROSLAV MAJCHER Název materiálu: VY_32_INOVACE_16_.
Elektrická energie.
TECHNOLOGICKÁ STRUKTURA, JEJÍ PARAMETRY A ZNÁZORNĚNÍ
Vypočítej 1. Hmotnost tanku je 38 t. Celková styková plocha pásů se zemí je 490 dm2. Jaký tlak způsobuje tank na vodorovnou plochu? 2. Jaký tlak způsobuje.
Vápno pro speciální účely - měkce pálené
ZÁKON č.17/1992 Sb. o životním prostředí Životním prostředím je vše, co vytváří přirozené podmínky existence organismů včetně člověka a je předpokladem.
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © Ministerstvo průmyslu a obchodu Strategické záměry a.
8. podlahy II. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Vypracoval: Ing. Roman Rázl
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad podlahových krytin, druhy dlažeb.
Stanovení součinitele tepelné vodivosti 2015 BJ13 - Speciální izolace Vysoké učení technické v Brně Fakulta stavební Ústav technologie stavebních hmot.
Název školy Střední škola stavební a dřevozpracující, Ostrava, příspěvková organizace Autor Ing. Marie Varadyová Datum:červen 2012 Předmět: Zkoušení stavebních.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autoři: Ing. Hana Ježková Název prezentace (DUMu): 4. Vliv činnosti člověka na prostředí Název sady: Základy ekologie pro.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autoři: Ing. Hana Ježková Název prezentace (DUMu): 1. Charakteristika a historie ekologie Název sady: Základy ekologie pro.
Vytápění Tepelná pohoda. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Stanovení součinitele tepelné vodivosti
Ekonomika – základní pojmy.
Základy ekologie pro střední školy 1. CZ.1.07./1.5.00/
Složení betonu VY_32_INOVACE_02_029
8. Základní ekologické pojmy, organismus a prostředí
Recyklace vozovek za horka
Transkript prezentace:

Zdravý domov pro všechny

Co je CARBOMETUM®? Revoluční esence na bázi uhlíku a křemíku používaná ve zdravém bydlení. Dokáže energetizovat a revitalizovat vnitřní prostředí díky obsahu mikroprvků, korespondujících s čakrami a planetami k nim přiřazeným. Bioharmonizátor, s měřitelnými resp. ověřitelnými vlastnostmi důležitými pro zachování harmonického a zdravého klimatu v našich bytech, domech, kancelářích, ale i stájích hospodářských zvířat, výrobních halách, prostě všude tam, kde my a naši blízcí trávíme většinu našeho života. Na trhu od roku 2004. Vyvinuto ve Švýcarsku. © 2014 Tomáš Fogl

Beton a CARBOMETUM® Beton - neživosti matérie, pohlcování vitální energie, chlad, pocit studených nohou. Výpal suroviny probíhá za teplot 1450 °C. Prášek CARBOMETUM® přimíchaný do cementové mazaniny či stěrky, harmonizuje biofyzikální zatížení stavebních materiálů na bázi cementu a přispívá ke zdravému klimatu ve vašem domě. © 2014 Tomáš Fogl

Jednotky pana Bovise. Bovisův biometr - měřící prostředek, vynalezený francouzským fyzikem Alfredem Bovisem (1871 - 1947). Slouží k radiestetickému určení energetické vibrační kvality místa, osoby nebo věcí. Místo vykazující hodnotu nižší než 5500 jednotek stahuje i vibraci člověka, který tam přebývá, do oslabeného stavu náchylného k nemocem. Takové místo je i pro zvířata a rostliny škodlivé. Zatěžuje již biochemické procesy na buněčné úrovni. Větší část lidstva se ve smyslu vitality nachází mezi 3000 až 5000 jednotkami, což je alarmující!!! Pro upevnění svého zdraví, vitality a síly je vhodné čistit a navyšovat vibrace u sebe i v prostoru, kde spíme a pobýváme. Zdroj: http://zony.vbrne.info/bovis.html © 2014 Tomáš Fogl

Jednotky pana Bovise. 1000 jednotek bovisů odpovídá 1 nm (nanometru) běžné vlnové délky, udává však více. 1000 jednotek je smrtelně nízká hodnota 2000 - 4000 jednotek bývá na negativním křížení více zón, také hodnota rakoviny. 4500 - 5000 jednotek má negativní, unavený či nemocný člověk, znečištěný dům. 6000 - 6500 jednotek je hodnota fyzické energie zdravého člověka - neutrální hodnota. 7000 - 8000 je zvýšená fyzická energie člověka díky místu či duchovnosti; vyčištěný dům. 8000 - 12000 vibrují lepší orgonity, čímž neutralizují zóny ve svém okolí. 10 000 jednotek je měřeno u Diamantové vody a míst a lidí kteří ji často užívají. 11 000 a více jedn. mají místa označ. jako léčivá; místa síly, kde stojí menhir.. 13 000 měl prý léčitel Kristus 13 500 jednotek je průměrná nemateriální intenzita na energetické či éterické rovině. 14 000 jednotek vibrují určitá místa v hinduistických a buddhistických chrámech. 18 000 jednotek a více vibrují výjimečně vyzařující místa síly, i zasvěcené orgonity. Zdroj: http://zony.vbrne.info/bovis.html © 2014 Tomáš Fogl

Beton - nejrozšířenější stavební materiál Beton na bázi Portlandského cementu – max. 5000 Bovisových jednotek (BJ). GDV-Energetické pole Materiály založené na cementové vazbě: podlahové mazaniny, malta, cementové stěrky, vnější a vnitřní štuky, základní cementová omítka… 5000 vs. 6 – 7000 BJ: → zatížení lidského silového pole (stres), → symptomu studených a těžkých nohou, → úbytek vitální životní energie, → pocit slabosti. Betonové desky konvenční Betonové desky s CARBOMETUM® © 2014 Tomáš Fogl

Bioenergetický vliv kritéria a důkazy Polarita Je stavební materiál v rezonanci či disonanci s životní energií? Má pravotočivou(+), či levotočivou(-) polaritu? Intenzita Další kritérium intenzita - množství Bovisových jednotek (BJ). Běžně je tento biometr vitální životní energie používán v radiestézii. Polarita a intenzita může být v obou případech stanovena pomocí radiestézie. © 2014 Tomáš Fogl

Energetické přepólování cementu Rozvoj výzkumu a inovací v oblasti stavebních hmot, s důrazem na zdraví člověka. CARBOMETUM® - příměs pro stavební materiály na bázi cementu patentově chráněný produkt, 2002 ve švýcarském Ruenenbergu, kombinace vybraných kovů a minerálních sloučenin pontecovaných dřevěným uhlím, působí na beton pozitivní polaritou, intezita 6500 - 9000 Bovisových jednotek „Bio - beton“ splňuje nejpřísnějších baubiologická kritéria. © 2014 Tomáš Fogl

Polarita a intenzita 4.400 BJ 4.200 BJ 6.500 BJ 5.000 BJ Disonance Rezonance Disonance Rezonance V přízemí a v 1 patře → po použití CARBOMETUM® → V přízemí a v 1 patře → před realizací betonového potěru → Sklep → bez potěru → Stavební pozemek → → Dřevěný roubený dům / Švýcarsko na betonovém základu potěr s CARBOMETUM® © 2014 Tomáš Fogl

Polarita a intenzita Disonance Rezonance Disonance Rezonance Hala → betonové desky s CARBOMETUM® → Sklad → betonové desky konvenční → Stavební pozemek → → 6.800 BJ 7.200 BJ 5.000 BJ Výrobní hala / Švýcarsko Betonové desky s CARBOMETUM® © 2014 Tomáš Fogl

Důkaz účinnosti Elektrická akupunktura (EAV) - (podle Volla) biometrická měřicí metoda, měří elektrickou vodivost tkáně v akupunkturních bodech prstů. Poskytuje informaci o funkčních podmínkách příslušného orgánového systému. Běžný beton může vyvolat rozdílně vysoké namáhání oběhového systému, srdce, dechového či zažívacího traktu, které je závislé na stavu hodnocené osoby. Tyto nepříznivé účinky zmizí, pokud se do betonu přidá CARBOMETUM®. Bio-rezonance (BICOM) - vyšetření biofyzikální interakce mezi živým organismem a specifickým materiálem. Přidáním látky CARBOMETUM® do tradičního betonu se vytvoří biologicky a energeticky optimální stavební materiál, srovnatelný s nepáleným jílem. Radiestezie - zkoumaná osoba a kyvadlo vytvoří biofyzikální systém, vysoce citlivý a vnímavý i k nepatrným změnám energie. Ekologický stavitel a architekt Paul Leibundgut zkoumal hmotné oscilace betonu s a bez látky CARBOMETUM® za použití techniky zvané "Grifflaengentechnik" (délka přilnavosti), která vychází z techniky Reinharda Schneidera. Pokud bylo do směsi přidáno CARBOMETUM®, bylo možno pozorovat měřitelné zlepšení kvality - naměřena kladná polarizace 6000-9000 stupňů Bovisovy stupnice. U běžného betonu byla zjištěna záporná polarizace menší než 1000. © 2014 Tomáš Fogl

Dávkování CARBOMETUM® Stavební materiál (výběr) Množství CARBOMETUM® (doporučená hodnota) Beton - 300 kg cementu na 1 m3 3 kg CARBOMETUM® standard / 1 m3 betonu Malta, cementový povlak 500 g CARBOMETUM® standard / 50 kg cementu Cementová podlahová mazanina 300 kg cementu na 1 m3 a 70 mm tloušťky mazaniny CARBOMETUM® standard / 1 m3 podlahové mazaniny 210 g CARBOMETUM® standard / 1 m2 podlahové mazaniny Cementová základní omítka 100 g CARBOMETUM® standard / 40 kg štuku Vápenná základní omítka CARBOMETUM® light / 40 kg dokončovací omítky Sádrokarton CARBOMETUM® light / 40 kg sádrokartonu Sádra CARBOMETUM® light / 40 kg štuku Nátěr 2 g CARBOMETUM® light / 1 kg nátěru © 2014 Tomáš Fogl

Náklady na CARBOMETUM® Stavební materiál Náklady na CARBOMETUM® Beton - 300 kg cementu na 1 m3 1 500,00 CZK / m3 Cementová podlahová mazanina - 300 kg cementu na 1 m3 a tlloušťku 70 mm 150,00 CZK / m2 Cementová základní omítka tl. 10 mm 25,00 © 2014 Tomáš Fogl

Poradenství a prodej pro Českou a Slovenskou republiku: Děkuji za pozornost  Poradenství a prodej pro Českou a Slovenskou republiku: Tomáš Fogl carbometum@seznam.cz Tel.: +420 732 218 568 www.carbometum.ch © 2014 Tomáš Fogl