Global One Humanitární Trust Global One Humanitární Trust pomozte zachraňovat životy s Global One pomozte zachraňovat životy s Global One vydělávejte s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Energie pro vodu nejenom v domácnosti
Advertisements

Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Život je jako cesta vlakem…
Anketa a testování pitné vody
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
CO JE TO SVĚTOVÁ HOSPODÁŘSKÁ KRIZE?
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
Windows 8 ZMVS. Windows 8 Nové 3D uživatelské rozhraní s kódovým názvem Wind. Nové uživatelské rozhraní bude požadovat minimálně 170MB video paměti a.
Rovnovážný bod, rovnovážná cena
Ekonomická krize, lidský a sociální kapitál Mgr. Ing. Petr Wawrosz.
 Proč se ceny stejného výrobku liší  Prodej prostřednictvím internetu  Akce obchodních řetězců  Na co si dát pozor Zdroj: Petr Klínský a spol., Finanční.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky (veškeré základní poplatky jdou na vrub RK).  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování.
NÁRODNÍ ZNAČKA KVALITY KLASA Informace o výsledcích kampaně v letech
57. ročník MO Soustředění řešitelů Kategorie A Exponenciela Litoměřice 2007.
Internet - historie.
Já a příroda.
Dobrý den, Chci Vám nabídnout možnost podílet se na novém, celosvětovém projektu GLOBAL ONE.
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.
Pozorování prezentuje: Václav Bubeníček.
Zdravotnictví V odvětví zdravotnictví v ČR je zaměstnáno pracovníků a výdaje státního rozpočtu do tohoto odvětví představuji asi 9% HDP. Po roce.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
Vytvořila Šárka Houdková
Proč být na překladatelských portálech Mladý Jeroným 2013 Martin Janda.
Ekonomická gramotnost Dělba práce „Tam, kde dělá každý vše, bída klepe na chýše.“
ČLOVĚK – VNITŘNÍ ORGÁNY, KOSTRA A SVALY
Cloud aneb nejpohodlnější IT
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
MARKETING Co je marketing? 5 P Marketingový přístup stanovení ceny
Voda je důležitá: Lidi:potřebují jí každý den, protože bez příjmu vody budeme dehydrováni Zvířata:bez vody by umřeli a mi bychom se pak neměli s čím.
úvod pojetí a obsah marketingu
Marketingový mix Produkt.
Den Země 2006 Zpráva třídy 6. A, aneb jak jsme Den Země prožili my.
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
Podpora kvality farmářských trhů a potravin z pohledu médií Lenka Krbcová.
VENKOVSKÁ TRŽNICE Informační systém pro zvýšení akceschopnosti venkovanů - 12 partnerských MAS - 2 projekty spolupráce (Opatření IV.2.1., PRV ČR)
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Za léta, po které se chovu věnujeme, jsme vyzkoušeli různé druhy „rádoby“ superprémiových krmiv a potravinových doplňků, ale naše leonbergřice chtěla ještě.
Jak na nové členy ? Sekce pro práci s členskou základnou Martin Vacek
Michal Broža iCentrum OSN v Praze OSN.
Mikroprostředí firmy.
1. Přijď Králi věčný náš, | jenž vše v své moci máš, | a žehnej nám! | Uč podle pravdy cest | ti oběť chvály nést, | a jak ti milé jest, | v nás kraluj.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
Přírodní učebna Na přírodní zahradu budou použity peníze ze sběru papíru. Na zahradě se již pracuje! Pan učitel Pavlík momentálně vyrábí kruhové posezení.
Chování kupujících  Chování kupujících je složitý proces, který ovlivňuje řada vnitřních i vnějších činitelů a marketingový odborníci mohou znalost.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Tesco Store Zpracoval Ing. Jan Weiser. Osnova výkladu 1. Tesco ve světě 2. Tesco v ČR 3. Hlavní poslání firmy 4. Formáty prodejních jednotek 5. Tesco.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kamila Tkáčová Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Aktuální trendy trestní politiky aneb jak přispět ke snížení recidivy pachatelů Pavel Štern, Probační a mediační služba, Dagmar Doubravová, Rubikon Centrum.
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
Služby Enterprise Europe Network s důrazem na design 1. prosince 2015Ing. Petr Hladík, Ph.D.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Zpracovala: Mgr. Monika Dvořáková
Lineární rovnice Druhy řešení.
Internet - historie.
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Závěrečná zpráva projektu Karmelka
From Czech Sheeps to You
Lineární rovnice Druhy řešení.
Lineární rovnice Druhy řešení.
Nákupní chování. Nákupní chování Typy kupujících individuální kupující – sám rozhoduje o nákupu, snaží se uspokojit vlastní přání a potřeby.
Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.
Mgr. Rostislav Navláčil 15. Trh práce Občanská nauka 1. – 4.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová
Expertní skupina pro snižování administrativní zátěže podnikatelů
Transkript prezentace:

Global One Humanitární Trust Global One Humanitární Trust pomozte zachraňovat životy s Global One pomozte zachraňovat životy s Global One vydělávejte s námi. vydělávejte s námi. pomáhejte s námi ostatním pomáhejte s námi ostatním staňte se součástí největšího staňte se součástí největšího celosvětového mumanitárního úsilí celosvětového mumanitárního úsilí Global One – Saving Life Product

Na této akci se již podílí 170 zemí na celém světě a postupně se připojují další charitativní organizace. Jak k tomu může každý z nás, jako jednotlivec, přispět ?

TYTO CENTY POMOHOU REALIZOVAT NÁŠ PROJEKT SAVE LIVES - ZACHRAŇTE ŽIVOTY SAVE LIVES - ZACHRAŇTE ŽIVOTY

Prozradíme Vám, že v budoucnu budeme mít produkt, který dokáže proměnit mořskou vodu na pitnou. Dalším je produkt, který potraviny nejen sterilizuje, ale prodlouží jejich trvanlivost až o dva týdny. UŽ JSTE NĚCO TAKOVÉHO SLYŠELI ? JÁ JEŠTĚ NE. Tyto produkty byly ve výzkumu několik let. Použitím tohoto produktu můžeme například prodloužit trvanlivost masa až o dva týdny. V mnoha zemích nemají lidé možnost uchovávat potraviny v chladu. Navíc tam vládne chudoba a neutěšené, ba přímo katastrofální sanitární a hygienické podmínky. Tyto produkty a mnoho dalších nám umožní dodat potraviny i do těch nejchudších koutů světa, všude tam, kde jsou nejvíce potřeba. JE TO NEUVĚŘITELNÉ.

Jsou to celosvětově převratné produkty, které změní život a jeho kvalitu mnoha lidem, kteří to potřebují. Na čekací listině je již zapsáno tisíce lékařů, kteří na tento produkt netrpělivě čekají. Avšak k mání bude až po startu celého projektu. Představte si, jak tento produkt změní život milionům lidí, kteří jsou nuceni denodenně pít znečištěnou a kontaminovanou vodu.

To byl jen malý pohled do vizí BLOBAL ONE a Scotta Evanse.

HUMANITÁRNÍ TRUST JE NĚCO VYJÍMEČNÉHO Tyto produkty nestojí mnoho a vzhledem k tomu, že máme příjmy z jiných zdrojů, budeme moci tyto produkty i my sami nakupovat

Existuje celá paleta zajímavých produktů, se kterými budete postupně seznámeni. Produkty, které zachrání život, které budou zásobovat obyvatelstvo vodou, energií a potravinami jsou jen jedněmi z nich. O mnoha produktech, které také díky GLOBAL ONE přijdou na trh, ještě nesmíme hovořit, protože nebezpečí útoku ze strany konkurence je veliké. Jedno Vám však mohu slíbit. Nebudete se stačit divit. Tyto produkty převrátí celosvětový trh. Některé z těchto produktů najdete i v regálech supermarketů. A na tom všem se Vy, jako partner GLOBAL ONE budete podílet a tím vydělávat.

Přehled produktů, obchodu a služeb Global one. Global One zavede na trh přes 300 nových revolučních výrobků a produktů z nejrůznějších oblastí. IIIIGoBidWin-Penny Auctions se slevami a lacinými exklusivními značkovými produkty HHHHumanitární trust s rozmanitými eko a bio výrobky a vymoženostmi MMMMultimiliardová cestovní kancelář s bonusy a slevami pro své partnery KKKKompletní nákupní středisko /Shopping-Mail/ pro každého člena PPPProdukty ze zdravotnické oblasti a potravinářského průmyslu.Např. Antioxidanty, kardiovaskulárníprodukty regulující krevní tlak, produkty proti cukrovce, produkty na zlepšení funkce mozku a podporující paměť, zlepšující koncentrační schopnosti, ani-eging produkty, antialergeny a mnoho dalších. NNNNabídka a využití software pro oblast sociálního networku ŠŠŠŠkolící programy. Tvorba hodnot / Jak investovat HHHHudba, E-Books, filmy, hry, produkty pro domácnost atd. Toto vše budeme moci využívat.