Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Přírodní učebna Na přírodní zahradu budou použity peníze ze sběru papíru. Na zahradě se již pracuje! Pan učitel Pavlík momentálně vyrábí kruhové posezení.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Přírodní učebna Na přírodní zahradu budou použity peníze ze sběru papíru. Na zahradě se již pracuje! Pan učitel Pavlík momentálně vyrábí kruhové posezení."— Transkript prezentace:

1

2 Přírodní učebna Na přírodní zahradu budou použity peníze ze sběru papíru. Na zahradě se již pracuje! Pan učitel Pavlík momentálně vyrábí kruhové posezení. Návrhy na přírodní učebnu byly a budou opět vyvěšeny u vrátnice.

3

4 Sběr papíru

5 Pokladny škol jsou prázdné, a tak se šetří všude. Ted‘ máte příležitost, se z vlastní iniciativy, připojit do kampaně našeho sběrného systému a zaplnit tím nejen školní pokladnu, ale i svou peněženku. Zapojte do této sběrné akce také rodiče i žáky a sbírejte doma, u příbuzných, na pracovišti rodičů a všude tam kde se tiskne.

6  Zejména staré mobilní telefony, smartphony a PDA obsahují obrovské množství cenných materiálů, které mohou být recyklovány a použity pro nové inscenace. Zejména společnosti, vládní agentury a jednotlivci si cení naší nabídky koupě. Vykupujeme mobilní telefony všech značek na: Apple HTC LG Motorola Nokia Panasonic Samsung Siemens Sony Ericsson Vodafone a více... Cena je proměnlivá ! A proto neberte tuto cenu za stálou. Výkupní cena pro únor 130,- Kč / kg

7  Stará nebo nepotřebná CD-čka, DVD-čka a BLue- raye se nyní vykupují. Recyklace těchto disků není nic nového, ve starých discích se schovávají materiálně cenné zdroje, které stále víc přibývají na důležitosti. Vzhledem k těmto skutečnostem jsme se rozhodli zabývat těmito disky.  Od vás vezmeme disky v každé kvalitě (nalomený, zlomený, poškrábaný, drcený atd.).  Prosíme, zničte povrchní stranu pro všechny důležité údaje na disku, aby byli nečitelné. Cena je proměnlivá ! A proto neberte tuto cenu za stálou. Cena určitě stoupne. Výkupní cena pro únor 0,- Kč / kg

8 Kromě svého spotřebního tiskového materiálu, jsou recyklovatelné i použité kabely. Staré, nepotřebné kabely jsou důležitým zdrojem materiálu na komoditních trzích. Nákup a recyklace všech typů kabelového šrotu: Kabely do elektriky Kabel z tiskáren (například: USB a paralelní kabel) Kabely z domácnosti (např.: vadné spotřebiče) Napájecí kabely PC kabel (například: vadný hardware) Smíšené kabely Instalační kabely Telefonní kabely Síťové kabely a více... Cena je proměnlivá ! A proto neberte tuto cenu za stálou. Výkupní cena pro únor 7,- Kč / kg

9

10

11


Stáhnout ppt "Přírodní učebna Na přírodní zahradu budou použity peníze ze sběru papíru. Na zahradě se již pracuje! Pan učitel Pavlík momentálně vyrábí kruhové posezení."

Podobné prezentace


Reklamy Google