Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat."— Transkript prezentace:

1 Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.

2 Přehled prezentace Impact Hub Česká republika Co umíme
Společenské problémy – co je společnost a problém? Akcelerační programy Pozvánka Impact Hub MashUp Kontakt

3 Impact Hub Česká republika
Kdo jsme Věříme, že lepší svět můžeme pomoci vytvořit díky zapojení kreativních, nadšených a zapálených jedinců, směřujících ke společnému cíli. Praha – Brno – Ostrava - Globální síť 80 Hubů Důvěra – odvaha - spolupráce V ČR nspirujeme a rozvíjíme komunitu více než 1300 profesionálů, kterým nabízíme kvalitní pracovní zázemí, designové eventové prostory a akcelerační programy pro růst jejich podnikání.

4 Zviditelnění a akcelerace
Co umíme Prostor a nápad Jsme skvělé eventové místo. Umíme zajistit prostor pro jednání, konference, školení i firemní večírek. Od pouhé rezervace místa až po vytvoření obsahu akce, na jejíž atmosféru nezapomenete. Zázemí Zajistíme pro vaše týmy inspirativní basecamp pro vznik nových nápadů, nezáleží na jak dlouho – vaši kolegové i týmy u nás mohou tábořit týden, měsíc i rok. Zviditelnění a akcelerace Přivedeme vás na nové myšlenky a přivedeme nové nápady k vám. Spolu můžeme vymyslet cokoliv. Několikaměsíční spolupráce na rozvoji zajímavých nápadů.

5 Akcelerační programy Již přes 5 let spolupracujeme na inovativních nápadech a hledáme možnosti, jak co nejvíce podpořit jejich dopad, životaschopnost a udržitelnost. Pomohli jsme na svět více jak 100 projektům. Máme network stovek mentorů, founders, tisíců členů a bývalých členů. V úzké spolupráci s našimi partnery se u nás zrodily např. úspěšné projekty Czechitas, Rekola nebo Pragulic. Díky tomu dnes přirozeně přitahujeme velké talenty. Podporujeme originální projekty, které mohou doplnit i váš produkt anebo službu. Dokážeme zvýšit povědomí o vaší značce mezi mladými lídry nebo pro vás vytvořit program na míru. Mezi jinými dnes již děláme:

6 Společnost, problém, trh
... a tohle je Pavel

7 Pavel jde na schůzku

8 Pavel se zajímá nejen o sebe

9 Pavel je muž činu

10 Impact Hub MashUp 10 slidů a pouhých 200 vteřin 15 zajímavých projektů
26. října od 19:30 Tady zkrátka nesmíte chybět

11 Jana nováková Community Manager +420 774 558 414

12 Těšíme se na spolupráci!
Děkuji za pozornost. Těšíme se na spolupráci! impacthub.cz map


Stáhnout ppt "Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat."

Podobné prezentace


Reklamy Google